Е90...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: '03 530D E39

Мнение от selski » 22 Фев 2005, 11:19

Тц братле, ма хич не си прав - сигурен съм че ти е повече от ясно какво искам да кажа, и какво казвам! Бангъл е ПРЕСТЪПНИК ЗА МЕН, защото БЕНГЪЛ а не аз или Пенчо от Курнаре разби имиджа на БМВ. болката ми е, че БМВ беше наистина различен автомобил, автомобил който се познаваше както от СЛЕПЦИ, така и от ГЛУХИ, и то със същата точност и сигурност, с която би го разпознал и човек нелишен от някое от сетивата си!!!... адски простичко - нали? вгледай се в новата тройка - "да, не е лоша, обаче ако бях я правил аз....." - и това е мнението както на обикновените "шофери", така и на запалените Фенове. И АЗ също мисля така. На мен НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВА НОВАТА ЛИНИЯ НА МАРКАТА КОЯТО Е НАЛОЖЕНА ОТ .... - ма и това съм го чел някъде... при това със същото отношение като за мосю "Льо КЛЕМАН".... друга тема със същото съдържание... - ми да прочел съм - дори обикновено редактирам, преди да публикувам рецензия, критика, или мнение(и се опитвам да минимализирам субективизма когато не съм прав)!!!...
ВЪПРОС НА ВКУС!
'87 Е30 320IS... loong time ago
'89 MB 190E 2,5-16V... long time ago
'91 Volvo 480ES - 1994 first on my own name till 2002
'91 Acura Legend Coupe - 2003 till 2004
'94 MB C124 - 300CE-24 till 2007
'96 316i Compact 2007 - 2007
...some american rental shits
So far - '03 E39 530D Touring

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Фев 2005, 11:40

selski написа:Тц братле, ма хич не си прав - сигурен съм че ти е повече от ясно какво искам да кажа, и какво казвам! Бангъл е ПРЕСТЪПНИК ЗА МЕН, защото БЕНГЪЛ а не аз или Пенчо от Курнаре разби имиджа на БМВ. болката ми е, че БМВ беше наистина различен автомобил, автомобил който се познаваше както от СЛЕПЦИ, така и от ГЛУХИ, и то със същата точност и сигурност, с която би го разпознал и човек нелишен от някое от сетивата си!!!... адски простичко - нали? вгледай се в новата тройка - "да, не е лоша, обаче ако бях я правил аз....." - и това е мнението както на обикновените "шофери", така и на запалените Фенове. И АЗ също мисля така. На мен НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВА НОВАТА ЛИНИЯ НА МАРКАТА КОЯТО Е НАЛОЖЕНА ОТ .... - ма и това съм го чел някъде... при това със същото отношение като за мосю "Льо КЛЕМАН".... друга тема със същото съдържание... - ми да прочел съм - дори обикновено редактирам, преди да публикувам рецензия, критика, или мнение(и се опитвам да минимализирам субективизма когато не съм прав)!!!...
ВЪПРОС НА ВКУС!

Малко гроздето е кисело защото е високо. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 22 Фев 2005, 11:57

Чета и се чудя проблема верно, е във височината на ГРОЗДЕТО! Колата е с подчертано агресивна линия, тройката е готина-коЙто не харесва, не харесва, винаги ще има ЗА и ПРОТИВ!
ИМА НЕЩО В ОЧИТЕ НА ТОЗИ ЗВЯР! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от selski » 22 Фев 2005, 13:48

...ъхъ! Сигурно :D :D , и заради това не "карам НФС" - няам кинти, че и ми високо монитора щото съм малЪк... само си приказвам и фантазирам като порасна кво да прая!
Момчета, младежи, разбиращи и не толкова, обективни и не дотам - просто си изказах мнението - МОЕТО което съвпада с резултатите на анкети правени и публикувани в пресата и ТВ предаванията(акнети които дори аз съм правил докато се занимавах с журналистика) - четете постовете и какво пише в тях! - факта че на някой може да му харесва нещо което аз не харесвам - не е в състояние да ме разстрои - даже евалла... става ми обидно обаче когато "нещата" преминат на лична основа - нито ми е кисело гроздето, нито ми е високо, и за разлика от някои "коментатори" които си "знаят темата" - карам РЕАЛНИ автомобили, ИСТИНСКИ АВТОМОБИЛИ(един от които е като на аватара ти, момче).
мога и да уточня ако имаш желание "младйежо"... А м/у другото, квото съм имал съм си го купувал САМ и е било МОЕ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 22 Фев 2005, 14:42

Това за комплексите и за гроздето е обсъждано многократно. Както и манталитета на българина. Но знаете ли какво - за мен това не е ентусиазъм, за мен не е това да си фен. Тези неща са нещо много по-различно. Незнам вие как ги разбирате, но аз ги разбирам по следния начин - дори и отбора ти да изпадне в Б грипа (даже и в селските), дори да не харесваш новите играчи, дори и да смяташ, че треньора е пълен тъпак, дори и да си уверен, че президента е пълен далавераджия и няма 2 стотинки да се усмихне - ти пак да вземеш шалчетата и знамената, да облечеш клубната фланелка и да пропътуваш 200, 300, 400 км. само и само да си с отбора и да подкрепиш това на което си се възхищавал толкова години и което ти е близко до сърцето. Да викаш 90 мин. като луд, да останеш без глас, крака и ръце - но да си там и да дадеш всичко от себе си, защото има и най-малка надежда твоите любимци пак да са в А група и на първата линия. Ей така го разбирам аз ентусиазма и фенството. И пак да кажа, пък кой както иска да го разбира:
"ТОВА Е БМВ ВЕ ЕЙЙЙЙЙЙ....."

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Фев 2005, 15:12

Различни хора различни вкусове :!:
Иначе на мен ми харесва, само стоповете малко ме дразнат иначе е хубаво.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 22 Фев 2005, 16:06

selski написа:.......

Според мен си адски прав приятелю, но просто не се мъчи да ги пишеш тия неща. Тука сме доста малко феновете, на които новия имидж на БМВ не им харесва. И винаги се получава един колкото лют, толкова и безсмислен спор. Някои хора , като Митака не разбраха, че да си фен не означава слепешката като второкласник да подкрепяш сичко ,свързано с любимия ти отбор/марка и прочие. Тук сме се събрали БМВ фенове- еми Мите, аз ако тука пред вас не мога да кажа кое ми харесва и кое-не, тогава къде???Кисело било гроздето - в момента с моитте финанси и Е90 попада в графата на киселите за мен продукти, и Е21 попада в тая графа. Което не ми пречи да не харесвам едното и да обожавам другото. Така че айде стига вече простотии.
И какво стана, аз и още няколко човека спряхме да пишем по тия теми за старите баварии, дойде един нов човек с мнение като нашето и му се нахвърлихте всички??? Вие май силово се опитвате да си наложите вижданията за автомобилите въобще....
А и още нещо...като стана дума за фенство.
Той и Роската един фен, че не харесва всичко след Е36, И Бавареца никакъв фен с неговата Е12, която едва ли би разменил за е34 или Е39 или пък с Е21-цата, която наказва бясно,и Хинца, и още много много от старите фенове, които по една или друга причина вече ги няма. И ЛандШарк и той един фен... дето вместо да си купи невероятното Е36 е пръснал пари за едно шестцилиндрово такова в реставрацията на Е30 325.... и Мад-отбора с Е30, Е28 и Е24...И Явор, който вместо да да кара едно Е36 купе от тип
"пичеловка" си кара бясната Е30-ска, че и съскаща я направи... Че те като обожават старите , рязки машини и ги предпочитат в повечето случаи пред новите пластмасарии какви фенове са???
Съжелявам за по-острия тон, ама ми писна! Млъкнах в тия спорове, ама вие продължавате да си баете квото си знаете....." Ти земи спри да пишеш в такива теми, щото изнервяш много хора" пък същите тия хора продължават да си знаят своето. Ай сиктир уе!!!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Фев 2005, 16:46

както аз налагам новите модели
така вие си налагате старите, аз
лично не харесвам всчико на БМВ
но се старая да харесвам всичко
пред останалите марки!
Не искам да си мерим пишките по тия
теми, нито пък да ви убеждавам, че
новите коли са по-хубави от старите
пиша от тази позиция защото все пак
аз пуснах темата!
Исках просто да ви покажа новата
3-та серия и да изразя възхищението
си от нея, това че вие ревностно защитавате
старите устои не ви прави по-лоши или
по добри, всеки има право да вкус...
(казало кучето и си облизало...) :mhihi:

както и да е нещо не мога да се събера
мислите, но с ръка на сърце заявявам
че както съм до болка заловен от Е30
или Е21 (и много скоро ще притежавам такава) :!:
така искам много да влеза в Е90 и да
разбера какво е чувството в нея!
Това изказване какъв ме прави...
Дали съм истински ентусиаст или
БМВ-ку*ва
Както ISATIS казва че хора като мен
и Митака сме БМВ-ку*ви и харесваме
всичко аз също мога да де обидя с
това че харесването единствено на
морално остарели машини не те прави
по-голям ентусиаст!
Смея да твърдя че в последно време
успях да се докосна до доста представители
на марката и аз лично ги виждам всичките
като да ултимейт драйвинг машини!!!
Да не кажа, че духа не само се е запазил
ами се развива и то в доста добра насока
Тя и земята едно време беше плоска
и човека нямаше да стъпи на луната ако
всички си мислехме че от витоша по
високо нема ;)

както и да е казах не искам пак да се
караме на тема нови и стари возила,
просто е глупаво ентусиасти обединени
от една идея по стар български обичай
да се дръглят за тъпотии!!!

В спора някъде се ражда истината,
но тия спорове са тулкова неконструктивни,
че водят само до разединяване на иначе
сплотения ни отбор!!!

Всеки да си харесва каквото иска но
не съдете по дрехите!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Потребител
Аватар

Мнение от selski » 22 Фев 2005, 16:57

зна4и полу4ава ми се кирилицата ама само фонети4на - простете за грешките...
евалла братле за казаното - аз много харесвам БМВ - ама много, и то4но заради това ме е яд. споменах и името на Патрик ле Клеман в предишен пост - и от там правя сравнението - Рено не са лоша марка, ама не ми харесват, и с това което правят са ми ве4е смешни/е, има и хора които ги харесват/ - просто не сам съгласен това да се слу4ва и с БМВ. предпо4итам ако се говори нещо, срещу нещата които харесвам - това да се прави от злоба и завист - а не с присмех и безразли4ие! това е наи образно мисълта ми - надявам се пове4ето ве4е разбирате какво имам предвид. Просто ме е яд на това което се слу4ва с визията и "съвременните влияния" в дизаина - БМВ не трябжа да прили4а - трябва да си бъде БМВ, а останалите да прили4ат на него...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Фев 2005, 17:04

naskoksan написа:както аз налагам новите модели
така вие си налагате старите, аз
лично не харесвам всчико на БМВ
но се старая да харесвам всичко
пред останалите марки!
Не искам да си мерим пишките по тия
теми, нито пък да ви убеждавам, че
новите коли са по-хубави от старите
пиша от тази позиция защото все пак
аз пуснах темата!
Исках просто да ви покажа новата
3-та серия и да изразя възхищението
си от нея, това че вие ревностно защитавате
старите устои не ви прави по-лоши или
по добри, всеки има право да вкус...
(казало кучето и си облизало...) :mhihi:

както и да е нещо не мога да се събера
мислите, но с ръка на сърце заявявам
че както съм до болка заловен от Е30
или Е21 (и много скоро ще притежавам такава) :!:
така искам много да влеза в Е90 и да
разбера какво е чувството в нея!
Това изказване какъв ме прави...
Дали съм истински ентусиаст или
БМВ-ку*ва
Както ISATIS казва че хора като мен
и Митака сме БМВ-ку*ви и харесваме
всичко аз също мога да де обидя с
това че харесването единствено на
морално остарели машини не те прави
по-голям ентусиаст!
Смея да твърдя че в последно време
успях да се докосна до доста представители
на марката и аз лично ги виждам всичките
като да ултимейт драйвинг машини!!!
Да не кажа, че духа не само се е запазил
ами се развива и то в доста добра насока
Тя и земята едно време беше плоска
и човека нямаше да стъпи на луната ако
всички си мислехме че от витоша по
високо нема ;)

както и да е казах не искам пак да се
караме на тема нови и стари возила,
просто е глупаво ентусиасти обединени
от една идея по стар български обичай
да се дръглят за тъпотии!!!

В спора някъде се ражда истината,
но тия спорове са тулкова неконструктивни,
че водят само до разединяване на иначе
сплотения ни отбор!!!

Всеки да си харесва каквото иска но
не съдете по дрехите!

Абсолютно прав си пич евала ти правим. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 22 Фев 2005, 17:10

ISATIS написа:...

Знаеш ли какво - пишете си каквото си искате. Не ми пречите вече. Все ми е тая, какво харесвате и какво не. Само едно ще ти кажа - нито един от изброените от теб хора не е казал нещо лошо за новите модели. И още нещо - второкласника си е скъсал задника от бачкане за да си купи БМВ за разлика от други хора. На второкласника вече му писна да спори със хора дето не са се качвали на нещо по ново от Е36, камо ли да са го карали, но пък иначе са много отворени какво им харесва и какво не. И кой двигател бил як и кой не. И да - разни хора - разни вкусове. Всеки да си харесва каквото си иска и да си живей живота със здраве и както си иска.
Бъдете здрави.

ПП. А, и забравих да кажа - второкласника не дошъл да ти се изсере в нито една от темите за Е една цифра.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Фев 2005, 17:37

Selski написа:евалла братле за казаното - аз много харесвам БМВ - ама много, и то4но заради това ме е яд. споменах и името на Патрик ле Клеман в предишен пост - и от там правя сравнението - Рено не са лоша марка, ама не ми харесват, и с това което правят са ми ве4е смешни/е, има и хора които ги харесват/ - просто не сам съгласен това да се слу4ва и с БМВ. предпо4итам ако се говори нещо, срещу нещата които харесвам - това да се прави от злоба и завист - а не с присмех и безразли4ие! това е наи образно мисълта ми - надявам се пове4ето ве4е разбирате какво имам предвид. Просто ме е яд на това което се слу4ва с визията и "съвременните влияния" в дизаина - БМВ не трябжа да прили4а - трябва да си бъде БМВ, а останалите да прили4ат на него...

Сега първо да се извиня за острата
реакция в началото, явно си разбран човек
но просто ми е писнало да се говори за
Бенгъл, майната му на дизайна ;)

прав си за Клеман и той доста
революционно промени дизайна
на Рено, незнам как са като поведение
колите в момента, досега винаги съм
смятал рено за най силната френска марка,
но точно дизайна им не ми харесваше
и определено новите дизайни ми допадат
въреки противоречивите мнения за тях
както много хора се изказват по печата че
марката е отишла по дяволите...
незнам не мога да говоря за тях тъй
като нито съм ги карал нито разбирам от рена!

Исках да кажа че дизайна никога не може да
се хареса на всички това е ясно но просто
когато се защитават толкова яростно всички
тези отживели модели (отживели е малко пресилено
все пак и аз с голямо удосвоствие бих поставил
до Е46-цата е гаража една Е30 и една Е32)
все пак ми се струва малко несериозно!
no offence ;)

Както вече споделих докосвал съм се до
много нови и много стари модели всчики
са си невероятни и революционни по свой начин
но като се замисля нито при едните нито
при другите може да се говори за някакъв
чак толкова интересен дизай!!!
Така, че БМВ си е БМВ определено кола
за каране, не мисля че дизайна трябва да
играе някаква роля при тези автомобили
погледнато от модната страна, аеродинамиката
е друг въпрос!
Е34 да кажем не е нито красива нито аеродинамична
обаче как върви има си някакъв дух в колата
и този дух се е запазил уверявам ви!!!
Много е влагано в тези автомобили през
всичките тези години откакто пропелера съществува
и това има значение това е основата за
всички тези революционни идеи в тези автомобили!!!

ако не харесвате поне недейте да мразите
аз лично споделям тази линия спрямо БМВ

Dimitar написа:Знаеш ли какво - пишете си каквото си искате. Не ми пречите вече. Все ми е тая, какво харесвате и какво не. Само едно ще ти кажа - нито един от изброените от теб хора не е казал нещо лошо за новите модели. И още нещо - второкласника си е скъсал задника от бачкане за да си купи БМВ за разлика от други хора. На второкласника вече му писна да спори със хора дето не са се качвали на нещо по ново от Е36, камо ли да са го карали, но пък иначе са много отворени какво им харесва и какво не. И кой двигател бил як и кой не. И да - разни хора - разни вкусове. Всеки да си харесва каквото си иска и да си живей живота със здраве и както си иска.
Бъдете здрави.

Мите няма смисъл да се ядосваш
нещата са ясни истината е някъде
по средата може би ;)
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 22 Фев 2005, 23:21

Сега, Мите ще си позволя аз да анализирам поста ти:
по темата за новите модели - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ght=#42554
второ - Като казваш, че аз като не съм си изработил парите за колата, а съм имал шанса да се кача на нея след като вече е била собственост на семейството ми - не виждам какъв ти е проблема и какво точно бърка някой аз как съм си получил колата???Ако ще и леля ми от Судан да ми я е завещала!!! Ако искаш да се почувствам виновно - еми, няма да стане. Просто защото на моите години не съм имал възможност да си изработя сам парите. Ако това според тебе ме прави по-малко ентусиаст, евала ти бичим! Както и да е, не искам да преча на никой, точно поради това спрях да пиша в тия теми, махнах си предишния подпис, който те дразнеше. Обаче когато аз спра да пиша по такива теми, очаквам и някои хора да се позапрат малко и когато някой, поради скорошно регистриране и незнание, че тези теми за нови/стари модели се превръщат в кавга, напише нещо такова, някои със характерния си стил почват и на него да му обясняват как живее в заблуда, става малко нечестно. "Ти направи така и така, пък ние-както преди!"
трето - не съм се качвал на нещо по-ново от Е36 - ОК! А ти, драги ми приятелю, на колко (машини освен Е30 и Е34),произведени преди Е36, си имал възможност да се качиш??? И на колко от новите??? Ако моите тези за двигателите например се базират върху впечатления от форуми и мнения на, за мен поне ,хора които разбират мнооооооого на тема БМВ, твоите на какво се базират???На личен опит??? "разни хора - разни вкусове. Всеки да си харесва каквото си иска и да си живей живота със здраве и както си иска. " - е, тука няма как да не се съглася с теб! Обаче както аз казвам мнение,с което не искам никой да се съобразява, така и вие , поне според мен, нямате право да искате от мен моето мнение да се припокрива с вашето. За срането по темите - Ами няма проблем, щом казването на мнение според тебе е сране по темите, няма да ти се разсърдя да дойдеш и да се "изсереш" в темата ми. Но за мен "сране" е когато насила караш някой да споделя твоите възгледи в дадена тема! Е, няма как да стане това! Щом с моите възгледи не съм за тук -ОК! Моята любов към тази марка не се изчерпва само с този форум. Но на моменти разбирам защо някои от старите фенове вече не са тук.... Както и да е, пожелавам здраве на всички, аз бях дотук! Нямам вече нерви за такива разправии. Вместо добри емоции и образователни и интересни теми, аз редовно трябва да се оправдавам за нещо. Чао на всички и на добър път!!!
П.С - ако съм обидил някой, по време на престоя си тук, то не е било умишлено! Все пак моите извинения, ако има такъв!
П.С 2 - Наскоксан, не съм нарекъл теб или някой друг БМВ-ку..а. Друга ми беше мисълта, ама явно не сте ме разбрали. Както и да е, често се случва това с недоразбирането.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 23 Фев 2005, 12:33

Isatis кви са тия тъпоии сега
ти като некво малко дете като
не искаме да си играем с теб и
ти се порибираш стига бе брат
ако ги няма тия спорове то тоя
форум съвсем ще умре я се стегни ;)

имам и още нещо което искам да
ви покажа! интересна снимка за
тия които няма да имаме възможност
да покараме Е90 на живо ще успеем
с PS2 и GT4 :mhihi:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 23 Фев 2005, 13:48

Dimitar написа:А аз питам, ще има ли една тема за новите модели дето да не я насерете. От всички автомобилни форуми, само в нашия си плюем новите модели. Да ви пикая на ентусиазма и на всичко. То бива да харесваш старите легенди, ама това вашето вече на нищо не прилича.

:yes: .. именно.. аеее стига плюли.. става адски досадно вече.. !! новата 3ка (E90) e жестока .. който не го вижда има индивидуален проблем .. и нещо се е притеснил :lol: .. големи дизайнери сте някои.. дървета .. 2005та година сме ... WAKE UP!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум