BMW потвърди производството на трета серия GT
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
На мен не ми харесва GT-линията. Нещо не мога да й свикна. Като излезе Х6 все си мислех, че с времето ще почне да ми харесва (също както си мислех и за досегашната 7-ца), но.. Х5-цата си ме кефи повече. 5-цата ГТ също ми се вижда някак дебела и със свлечен задник.. Но това си е въпрос на вкус.
Най-ми харесват купетата - 1 и 3, особено купе-кабриолета. А също и актуалната 5-ца и Х5.
Между другото - това горе на снимката си е чист фотошоп според мен. Но ако се съди по Х6 и 5ГТ - сигурно ще е нещо подобно
Най-ми харесват купетата - 1 и 3, особено купе-кабриолета. А също и актуалната 5-ца и Х5.
Между другото - това горе на снимката си е чист фотошоп според мен. Но ако се съди по Х6 и 5ГТ - сигурно ще е нещо подобно

- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
kaligilo написа:И сега очакваме Х2 , Х4 и 6-та серия ГТ
Четах че щяло да има 6er GT и че ще е купе с 4 врати.
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

всички са полудяли...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
steeN написа:
всички са полудяли...
Интересно...
на фона на тези снимки 5гт и 3гт са си направо супер

ПП: всъщност на мен 5цата ми харесва

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Да пишем една петиция до Мюнхен ,че не искаме след 10 години да купуваме такива коли
.Белким се стреснат и се спрат с тия GT и Х моделчета.

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Намерих по-реалистичен вариант на тройка GT, photoshop от X1. На мен лично ми допада много
http://www.bmwblog.com/2009/07/03/2011- ... ed-by-bmw/

- CONAN
- 8910 фен
-
xts написа:Намерих по-реалистичен вариант на тройка GT, photoshop от X1. На мен лично ми допада много
Не може да се отрече ,че е досто злобно и добре сложено.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
Абе хора, това че "нашата марка" BMW стъпва на нов пазарен дял (а именно кросоувърите) трябва само да ни радва. Сега вместо да трябва да си копувам Audi Allroad или някоя друга марка кросоувър, ще си купя BMW. И понеже 5-цата GT ми е скъпичка, ще си купя тройка. Какво по-хубаво от това ? BMW не са обявили, че ще спрат производството на купета. Кои каквато кола да кара такава да си купи. BMW просто предлагат още един избор. А и според мен acho.rs е прав - за нашите пътища от кросоувър нагоре само. Колко от вас са качвали витоша през зимата с BMW купе ?
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
straight six power написа:Абе хора, това че "нашата марка" BMW стъпва на нов пазарен дял (а именно кросоувърите) трябва само да ни радва. Сега вместо да трябва да си копувам Audi Allroad или някоя друга марка кросоувър, ще си купя BMW. И понеже 5-цата GT ми е скъпичка, ще си купя тройка. Какво по-хубаво от това ? BMW не са обявили, че ще спрат производството на купета. Кои каквато кола да кара такава да си купи. BMW просто предлагат още един избор. А и според мен acho.rs е прав - за нашите пътища от кросоувър нагоре само. Колко от вас са качвали витоша през зимата с BMW купе ?
Именно колега,но повечето хора гледат само външния вид на автомобила,а не предназначението му.Освен това съм забелязал,че феновете на комбитата не са толкова мн колкото тези на купетата,конкретно във форума.Мен лично ми харесва за семеен автомобил не знам каква,ще му е цената спрямо 3-та серия комби но ако е от поряда до 10 хил. мисля ,че това ще е доста по удачен и варянт.Никаде не е посочено харектеристики,задвижване и т.н. но ако не на всички ни харесва външния му вид,съм убеден че стане ли въпрос за поведение на пътя и мощ всички ще сме доволни

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- CONAN
- 8910 фен
-
Че стъпва в нов пазарен дял е радващо ,но на мен ми се струва че загърби философията си .Вярно ,че е криза и се налага пускането на автомобили в масовия сегмент на малки коли ,джипки и GT-та но това обърква нас феновете.Ясно е ,че марката БМВ ,каквото познаваме от старите обичани модели е останала в миналото.
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4