7ма серия: фейслифт

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 27 Яну 2005, 20:34

А тия цени дали са реални, защото 745d е по-скъпо от 750Li :dunno: Пък и има разлика между цените на предишното 760 и тива от порядъка на 100 000 лева!?!Струва ми се малко скъпо дори за БМВ.
Иначе бива си я, вярно задницата е "странна", обаче отпред е доста по-елегантна. Абе накратко като я видя на живо ще реша дали да си я купя 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 27 Яну 2005, 21:44

еххх доброто старо време Е23,Е32,Е38 защо ли съм на мнение че точно това LCI неможе да се мери по нищо с тях на дизаин от където и да го погледнеш :conf:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 27 Яну 2005, 22:05

Turturelo написа:Facelift не е думата за новата 7ца .. BMW прекратиха употребата и, защото като кажеш думата facelift си представяш жена на 60 години с променена физиономия да изглежда по-млада, но все пак си е стара ..
BMW използват LCI - life cycle impuls
Така, че това е 7ца LCI :idea:

има ли някаква съществена разлика между фейслиф и лци или само в думите ?

а за останалите... хора просто не ви разбирам!
преди не харесвахте новите коли щото не били достатъчно "злобни" старите "все едно всеки момент ще се сбият" а сега четох "новия фейслифт не е толкова назлобен колкото предната но ми харесва повече" или "тоя тип хюндай започна да ми харесва" а предишната версия която според мен си беше по-злобна и по-идентична и по-добра... не ви харесва...
както и да е
но определено не ви разбирам ! дано вие да се разбирате.. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 27 Яну 2005, 23:23

Обикновено се старая да севъздържам, но тук не мога да не изразя отвращението си от предните фарове! Изглеждат ужасно лигави, все едно някоя корейска марка ги е правила, УЖСНИ СА! Иначе стоповете изглеждат по-добре така, а и интериора е подобрен. Но като цяло тая предница разваля всичко хубаво, просто е недопустимо БМВ, които цял живот са си градили имидж на по-агресивна кола откъм дизайн да извади такава лигня, направо ще повърна!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 27 Яну 2005, 23:42

DEFLEPPARD, има доста неща, които не разбираш, с течение на времето ще ти се изяснят ;) А за колата - не съм казал, че ми харесва (пази Боже!), казах, че ми харесва повече от първата Е65......

el_nino написа:еххх доброто старо време Е23,Е32,Е38 защо ли съм на мнение че точно това LCI неможе да се мери по нищо с тях на дизаин от където и да го погледнеш :conf:

Ето за това говоря и аз..... :( :( :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 28 Яну 2005, 1:04

страхотна е колата нямя 2 ра такава и да ви харесва и да не ви харесва нема да карате такава тва е положението да му мислят ония дето ще сия копуват :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 28 Яну 2005, 1:13

ISATIS написа:
el_nino написа:еххх доброто старо време Е23,Е32,Е38 защо ли съм на мнение че точно това LCI неможе да се мери по нищо с тях на дизаин от където и да го погледнеш :conf:

Ето за това говоря и аз..... :( :( :(

На едно мнение сме. И за съжаление не ни питат дали ни харесват моделите които пускат :( :( :(
Ако правеха едно проучване щеше да е доста добре :arrow: можеше и да имаме късмет да пуснат нещо с наистина добър дизайн...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 28 Яну 2005, 2:39

Отпред- ок...

Отзад- E класа мада фака :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 28 Яну 2005, 2:42

На мен ми хареса само това от колата :mhihi:

Изображение
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 28 Яну 2005, 9:00

otka4ena написа:На едно мнение сме. И за съжаление не ни питат дали ни харесват моделите които пускат :( :( :(
Ако правеха едно проучване щеше да е доста добре :arrow: можеше и да имаме късмет да пуснат нещо с наистина добър дизайн...

определено правят проучвания.. и то доста... имат си цели отдели които харчат милиони евро само за проучвания ! и го правят за да са сигурни че продажбите ще растат а няма да намаляват... и доколкото знам продажбите им определено растат ! :arrow: новите коли са харесват от повече хора от колкото си мислите. :)
а нали знаете кое се смята за красиво добро и т.н. :arrow: това което по-голямата маса от хора (обществото един вид) го смята за такова.... в тоя смисъл на думата вие (които не харесвате новите модели) сте нещо като изключение... ;)
а това определено се случва когато света се развива, а ние изоставаме от него... (изпитал съм го и на собствения си гръб :) )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 28 Яну 2005, 11:34

Верно си е, по статистики продажбите на БМВ-нца определено растат... Това е защото наблягат в последните линии на комфорта, а обикновено платежоспособните са на повечко годинки и търсят точно това :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 29 Яну 2005, 0:47

DEFLEPPARD написа:
otka4ena написа:На едно мнение сме. И за съжаление не ни питат дали ни харесват моделите които пускат :( :( :(

определено правят проучвания.. и то доста... имат си цели отдели които харчат милиони евро само за проучвания ! и го правят за да са сигурни че продажбите ще растат а няма да намаляват... и доколкото знам продажбите им определено растат ! :arrow: новите коли са харесват от повече хора от колкото си мислите. :)
а нали знаете кое се смята за красиво добро и т.н. :arrow: това което по-голямата маса от хора (обществото един вид) го смята за такова.... в тоя смисъл на думата вие (които не харесвате новите модели) сте нещо като изключение... ;)
а това определено се случва когато света се развива, а ние изоставаме от него... (изпитал съм го и на собствения си гръб :) )

обяснението на това явление е че просто истинските маниаци като повечето хора в този форум нямат средствата за 7-мица а хората които си позволяват такива автомобили са с не такова мислене като нас - "удоволствие от шофирането" ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Яну 2005, 1:00

отзад ако направят цял стоп 6те е много добре или да го оставят като стария иначе е хубавица тая лоша седмица

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 29 Яну 2005, 19:16

По-добре изглежда така...можеше и още по-добре да е...Само не мога да разбера защо всяка тема за някое ново бмв се превръща в спор стари срещу нови бмв-та...И на мен повече ми харесва Е38 или Е32 ,но кво да се прави ,не може да са безкрайно консервативни все пак производителите ,явно че се печели с такива "грозни" бмв-та...
But does a human form display to those who dwell in realms of day

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 01 Фев 2005, 21:47

обужавам такива теми, Колеги!
Изображение
NUZZO

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум