Ново BMW Z8 (Concept 2010)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Penchev написа:В Z1 като праотец и основоположник на цялата Z династия бяха вложени страшно много нови идеи и правилно специалистите казваха ,че това не е бил просто един качествено нов за времето си модел на БМВ а най-вече едно техническо упражнение на BMW Forschung und Technic GmbH да бъдат изтествани нови материали и структури. Този проект ще си остане своего рода на фона на тази отвратителна според мен тенденция роудстърите им да губят своят истински облик и постепенно да стават по-меки и по-меки докато не се харесат дори на почитателите и най-вече почитателките на Peugeot 206CC![]()
Георги Пенчев
Аз Пежо 206цц никога не съм го смятал за роудстер,а повече като градска кола за жената без никакви възможности за агресивно каране,усещане за пътя и мощ,което трябва да има всеки един роудстер.Съгласен съм,че напоследак производителите престъпват тяхните принципи само и само,колите да им се хареса на по-голяма аудитория,все пак смисъла на всяка една компания е печалба,но не вярвам ако БМВ извадят въпросния модел,да е така безличен и мек,съдейко по ново Z4

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
БМВ е доказала своята класа,сложи емблема на пежо 206cc и пак ще е класен автомобил,ако ще и "кенеф" да произведат,той отново ще е дело на гениалната мисъл,техническите нововъведения и кефа да акаш в него няма да се сравнява с нищо друго
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
EcLipSeR написа:Penchev написа:В Z1 като праотец и основоположник на цялата Z династия бяха вложени страшно много нови идеи и правилно специалистите казваха ,че това не е бил просто един качествено нов за времето си модел на БМВ а най-вече едно техническо упражнение на BMW Forschung und Technic GmbH да бъдат изтествани нови материали и структури. Този проект ще си остане своего рода на фона на тази отвратителна според мен тенденция роудстърите им да губят своят истински облик и постепенно да стават по-меки и по-меки докато не се харесат дори на почитателите и най-вече почитателките на Peugeot 206CC![]()
Георги Пенчев
Аз Пежо 206цц никога не съм го смятал за роудстер,а повече като градска кола за жената без никакви възможности за агресивно каране,усещане за пътя и мощ,което трябва да има всеки един роудстер.Съгласен съм,че напоследак производителите престъпват тяхните принципи само и само,колите да им се хареса на по-голяма аудитория,все пак смисъла на всяка една компания е печалба,но не вярвам ако БМВ извадят въпросния модел,да е така безличен и мек,съдейко по ново Z4
Аха , а ти тества ли отвратителното Z4

Наистина всички нови модели са толкова отвратителни! Но все пак съм сигурен, че няма да останете незабелязани и някой ден ще бъдете назначени да работите в тийм като топ дизайнери и разработчици на БМВ, за да въведете марката в правилната посока. От това, което чета толкова време.. вече съм убеден, че го можете! 

acho.rs написа:EcLipSeR написа:Penchev написа:В Z1 като праотец и основоположник на цялата Z династия бяха вложени страшно много нови идеи и правилно специалистите казваха ,че това не е бил просто един качествено нов за времето си модел на БМВ а най-вече едно техническо упражнение на BMW Forschung und Technic GmbH да бъдат изтествани нови материали и структури. Този проект ще си остане своего рода на фона на тази отвратителна според мен тенденция роудстърите им да губят своят истински облик и постепенно да стават по-меки и по-меки докато не се харесат дори на почитателите и най-вече почитателките на Peugeot 206CC![]()
Георги Пенчев
Аха , а ти тества ли отвратителното Z4
Moзък, прочети още 10на пъти поста на човека, конкретно последното изречение и после 'земи си помисли преди да пуснеш следващото си бездарно мнение ...
In Ban We Trust!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2