От известно време се чудя...
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Скъпи , разликата в поддръжката на двете коли (тази която имаш и тази която искаш) е осезаема. Разхода е нещото, което не трябва да ти е в главата , караш ли БМВ. Сравнение м/у 3-ка и 5-ца ..... не прави. Различен клас , стил и перформънс са. Както и поддръжката на втората е по-скъпа. Вноса от Германия не си струва, запознай се с входните такси и мита , ще разбереш. Двигател под 1.8 иС също не си струва. Средният разход на автомобила е около 10 - 12 градско, при перфектно изправна кола, без крак Но 48. Извън града, рядко ще паднеш под 9, както и под 140. Купуваш ли бимър е по=добре да се позапознаеш с основните цени на резервните части. Съотношението с Пасата е 1 към 1.75, в полза на Пасата. Ако нямаш мама и тати зад гърба си , много ти е рано за 5-ца. Има що годе свестни Е-36 за около 7-8 хил. лв. Наблягам на що годе. За повече инфо , чети повече форума.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Приятелю ако не започнеш с кирилицата, ще почнат да ти трият мненията, огледай се ако нямаш има вградена във форума която оже да ползваш
Сега на въпроса за колата. Като влезнеш във форума виж долу има под-форум The Best Of... , разходи се в него и прочети кво пише, има за Е36, освен това във форума за Е36 има упътването на колата на български, което ще ти е много полезно, прочети го, особено накрая, там има таблици с техническите данни, включително и за разхода.
Моят съвет е по добре 318и, иначе и 316-ката ще върви, гарантирано може да прави слънчице
,но ако разхода не те интересува много си вземи нещо с 6 цилиндъра в редица
там е истината. Иначе градския разход на 316 е 10-11, на 318 с полвин, един литър отгоре, на 320 е към 14-15 мисла, незнам тва е мое лично мнение
Дано съм помогнал

Сега на въпроса за колата. Като влезнеш във форума виж долу има под-форум The Best Of... , разходи се в него и прочети кво пише, има за Е36, освен това във форума за Е36 има упътването на колата на български, което ще ти е много полезно, прочети го, особено накрая, там има таблици с техническите данни, включително и за разхода.
Моят съвет е по добре 318и, иначе и 316-ката ще върви, гарантирано може да прави слънчице

Дано съм помогнал

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
BMW8 написа:на 320 е към 14-15 мисла, незнам тва е мое лично мнение![]()
Дано съм помогнал![]()
ако я ръчкаш може, но при по-спокойно каране без голям трафик спокойно пада на 11

Работата е ясна, колкото хора, толкова и мнения. Явно затова фирмата има голямо разнообразие от двигатели. Аз нямам намерение да си дам парите за кола, която след 2 години ще скапя. Ако исках щях да си купя Лада, че и тя е със задно, и тя след извести манипулаций може да стане мощна. Имам впечатления, както за 3-ките, така и за 5-ците. Сагласен сам, че немогат да бадат сравнявани двете коли - съвсем различни са. Ако нямах финансови затруднения не бих се поколебал да си взема 5-ица, но в моя случай 3-ката с вазможно най-малкия двигател ще ми пасне идеално. Още по малко, че тази кола ми легна на сърцето а мисля че това е най-важното.
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
yoz написа:Работата е ясна, колкото хора, толкова и мнения. Явно затова фирмата има голямо разнообразие от двигатели. Аз нямам намерение да си дам парите за кола, която след 2 години ще скапя. Ако исках щях да си купя Лада, че и тя е със задно, и тя след извести манипулаций може да стане мощна. Имам впечатления, както за 3-ките, така и за 5-ците. Сагласен сам, че немогат да бадат сравнявани двете коли - съвсем различни са. Ако нямах финансови затруднения не бих се поколебал да си взема 5-ица, но в моя случай 3-ката с вазможно най-малкия двигател ще ми пасне идеално. Още по малко, че тази кола ми легна на сърцето а мисля че това е най-важното.
A, значи просто си чатим ?

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Сега от опит ти казвам откровено както и на всички велики коментатори-нищо лично
318ис - наи-добрия компромис цена/разход/качество-ина4е 325!
318ис в добро състояние гори
ГРАДСКО 10-КРОТКО 13-С НАТИСКАНЕ(мах)
ДЪЛГО 8/140 11/180+
ВСЕКИ КОИТО СИ чеше езика с друди глупости или колата не му е наред или говори по собствено мнение-Как ис-ка с добър мотор ще гори 18???????Или моита е толкова спъната че и разхода затва и е малко
Успех

318ис - наи-добрия компромис цена/разход/качество-ина4е 325!
318ис в добро състояние гори
ГРАДСКО 10-КРОТКО 13-С НАТИСКАНЕ(мах)

ДЪЛГО 8/140 11/180+
ВСЕКИ КОИТО СИ чеше езика с друди глупости или колата не му е наред или говори по собствено мнение-Как ис-ка с добър мотор ще гори 18???????Или моита е толкова спъната че и разхода затва и е малко

Успех
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Съгласен съм с Cobra, има само една сериопзна забележка, ако ти трябва БМВ с 4 врати, варианта 318ис отпада
, иначе аз щех да си взема такава наистина 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
BMW8 написа:Съгласен съм с Cobra, има само една сериопзна забележка, ако ти трябва БМВ с 4 врати, варианта 318ис отпада, иначе аз щех да си взема такава наистина
И щооооо...............????
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3