От известно време се чудя...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 06 Яну 2005, 14:24

Нека си вземе БМВ момчето, ще му се сменят приоритетите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 06 Яну 2005, 14:57

Скъпи , разликата в поддръжката на двете коли (тази която имаш и тази която искаш) е осезаема. Разхода е нещото, което не трябва да ти е в главата , караш ли БМВ. Сравнение м/у 3-ка и 5-ца ..... не прави. Различен клас , стил и перформънс са. Както и поддръжката на втората е по-скъпа. Вноса от Германия не си струва, запознай се с входните такси и мита , ще разбереш. Двигател под 1.8 иС също не си струва. Средният разход на автомобила е около 10 - 12 градско, при перфектно изправна кола, без крак Но 48. Извън града, рядко ще паднеш под 9, както и под 140. Купуваш ли бимър е по=добре да се позапознаеш с основните цени на резервните части. Съотношението с Пасата е 1 към 1.75, в полза на Пасата. Ако нямаш мама и тати зад гърба си , много ти е рано за 5-ца. Има що годе свестни Е-36 за около 7-8 хил. лв. Наблягам на що годе. За повече инфо , чети повече форума.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Яну 2005, 15:31

yoz

С колко големи букви и на колко места трябва да пише, за да се научат всички да пишат САМО на КИРИЛИЦА. :confused:
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Яну 2005, 15:42

Приятелю ако не започнеш с кирилицата, ще почнат да ти трият мненията, огледай се ако нямаш има вградена във форума която оже да ползваш ;)

Сега на въпроса за колата. Като влезнеш във форума виж долу има под-форум The Best Of... , разходи се в него и прочети кво пише, има за Е36, освен това във форума за Е36 има упътването на колата на български, което ще ти е много полезно, прочети го, особено накрая, там има таблици с техническите данни, включително и за разхода.
Моят съвет е по добре 318и, иначе и 316-ката ще върви, гарантирано може да прави слънчице ;) ,но ако разхода не те интересува много си вземи нещо с 6 цилиндъра в редица :twisted: там е истината. Иначе градския разход на 316 е 10-11, на 318 с полвин, един литър отгоре, на 320 е към 14-15 мисла, незнам тва е мое лично мнение ;)

Дано съм помогнал :confused: ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 06 Яну 2005, 15:53

yoz написа:а за 5-ицити как стои вапроса за сащите години на производство

!!Аsen_X написа:.....

Човека пише на кирилица ?!?!?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 06 Яну 2005, 17:38

BMW8 написа:на 320 е към 14-15 мисла, незнам тва е мое лично мнение ;)

Дано съм помогнал :confused: ;)

ако я ръчкаш може, но при по-спокойно каране без голям трафик спокойно пада на 11 :)

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 06 Яну 2005, 17:40

В Габрово - може и да падне,ма в София под 13 не я търси!
А ако я ръчкаш много ,спокойно си отива на 18-20 ;)
Изображение
Driver's Racing Team

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 06 Яну 2005, 17:43

ако търсиш икономия взимаш си ТИКО :mhihi: :mhihi: :mhihi: и гааазззззззззззззззззз ръчна гааазззз крачна :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от yoz » 06 Яну 2005, 18:42

Работата е ясна, колкото хора, толкова и мнения. Явно затова фирмата има голямо разнообразие от двигатели. Аз нямам намерение да си дам парите за кола, която след 2 години ще скапя. Ако исках щях да си купя Лада, че и тя е със задно, и тя след извести манипулаций може да стане мощна. Имам впечатления, както за 3-ките, така и за 5-ците. Сагласен сам, че немогат да бадат сравнявани двете коли - съвсем различни са. Ако нямах финансови затруднения не бих се поколебал да си взема 5-ица, но в моя случай 3-ката с вазможно най-малкия двигател ще ми пасне идеално. Още по малко, че тази кола ми легна на сърцето а мисля че това е най-важното.

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 06 Яну 2005, 18:48

yoz написа:Работата е ясна, колкото хора, толкова и мнения. Явно затова фирмата има голямо разнообразие от двигатели. Аз нямам намерение да си дам парите за кола, която след 2 години ще скапя. Ако исках щях да си купя Лада, че и тя е със задно, и тя след извести манипулаций може да стане мощна. Имам впечатления, както за 3-ките, така и за 5-ците. Сагласен сам, че немогат да бадат сравнявани двете коли - съвсем различни са. Ако нямах финансови затруднения не бих се поколебал да си взема 5-ица, но в моя случай 3-ката с вазможно най-малкия двигател ще ми пасне идеално. Още по малко, че тази кола ми легна на сърцето а мисля че това е най-важното.

A, значи просто си чатим ?
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 06 Яну 2005, 19:28

Сега от опит ти казвам откровено както и на всички велики коментатори-нищо лично ;)
318ис - наи-добрия компромис цена/разход/качество-ина4е 325!

318ис в добро състояние гори
ГРАДСКО 10-КРОТКО 13-С НАТИСКАНЕ(мах) :!: :evil:
ДЪЛГО 8/140 11/180+

ВСЕКИ КОИТО СИ чеше езика с друди глупости или колата не му е наред или говори по собствено мнение-Как ис-ка с добър мотор ще гори 18???????Или моита е толкова спъната че и разхода затва и е малко :mhihi:

Успех

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Яну 2005, 19:51

Съгласен съм с Cobra, има само една сериопзна забележка, ако ти трябва БМВ с 4 врати, варианта 318ис отпада :( , иначе аз щех да си взема такава наистина ;)

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 06 Яну 2005, 19:52

BMW8 написа:Съгласен съм с Cobra, има само една сериопзна забележка, ако ти трябва БМВ с 4 врати, варианта 318ис отпада :( , иначе аз щех да си взема такава наистина ;)

И щооооо...............????
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум