МОМЧЕТА,НУЖНА МИ Е ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ако "хората" които я търсят са точните "хора" може ли да качиш снимки като "хората" фанат разфасовачите и им разфасоват телцата на тия мангали.Че съм фен на такива снимки 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
щом е станало толко скоро не се притеснявай за расфасоване по скоро очакваи да ти се обадят за откуп ама може да не е толкова скоро 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
некви съмнения имам аз тука 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
проблема е там че аз ще си платя откупа и след 2 месеца пак ще ми я свият
мога да платя само ако искат дребна сума- КАК ПЪК НЯМА ДА Е ДРЕБНА- и да я продам после или да си взема парите от каското...
за варианта да се намери
толкова е малък шанса, че не ми се говори но знае ли човек- може и да имам късмет

за варианта да се намери

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
SlipKnoT написа:Явор написа:некви съмнения имам аз тука
...мда.. и мен от доста време..
Лошо няма да се съмнявате- имате право да се съмнявате в к'вото си искате, но ако хвърляте по 1 поглед на улицата докато се разхождате насам-натам няма да Ви навреди, нали

ако не се лъжа сме в тоя форум за да си помагаме- или аз грешно съм разбрал идеята

дано ти се обадят и поискат 2-3 бона, така биха направили във враца например, но във Варна е другоооо, там вече и за износ мое да е щипната и за 100 други неща, но едно според мен е сигурно, там къде си я застраховал -те знаят къде е в момента
просто не ма питай защо ,като ти казвам така е! а ако имаш некой твой човек там (не можеш да нямаш) му кажи да се раздвижат и да си ти я върнат с/у некви кинти от твоя страна разбира се , и възможно най-скоро да стане тва(ако вече не е късно)

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
DA WOLF написа:дано ти се обадят и поискат 2-3 бона, така биха направили във враца например, но във Варна е другоооо, там вече и за износ мое да е щипната и за 100 други неща, но едно според мен е сигурно, там къде си я застраховал -те знаят къде е в моментапросто не ма питай защо ,като ти казвам така е! а ако имаш некой твой човек там (не можеш да нямаш) му кажи да се раздвижат и да си ти я върнат с/у некви кинти от твоя страна разбира се , и възможно най-скоро да стане тва(ако вече не е късно)
и аз знам че застр. комп. знае къде е колата- лошото е може вече да е заминала зад граница

Ти патологичен лъжец ли си, или какво ?
Това е колата на Джими Ву (www.jimmy540i.com)
И да, снимките са от Калифорния.
Това е колата на Джими Ву (www.jimmy540i.com)
И да, снимките са от Калифорния.
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3