Е наи-накрая да се изфукам:)(2МБ)
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Фидел Кастро написа: ...
бих ти доказал, че мога да си искарам точно номера с трите седмици за отрицателно време, но, чесно да ти кажа, мисля, че коментара ти е глупав;) който може, си взима. който не - не. който трябва да знае каква е символиката му - си знае. който не, не му е работа да коментира. тотално офтопик си с тея глупости така, че по-добре да си беше замълчал, но и още не е късно;)

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аиде и аз малко офтопик, за който се извинявам.
Човека е имал желание и си е КУПИЛ хубав номер, ходи в КАТ и питай цената е между 50 и 100 лв. освен ако не искаш 4 еднакви цифри. Всичко е легално, въпрос на избор
Човека е имал желание и си е КУПИЛ хубав номер, ходи в КАТ и питай цената е между 50 и 100 лв. освен ако не искаш 4 еднакви цифри. Всичко е легално, въпрос на избор

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Фидел Кастро написа:Абе дайте да не спориме. Всичко е случайно!! Тоя-оня се подхлъзнали и паднали, та си загубили париците под снега и до момента не ги открили??. Бе въобще явно се майтапим и се хихикаме, а наоколо огромни акули ни заобикалят и се изсмиват на простотията на ентусиазтите на "БМВ-клуб". Добре бе SlipKnoT: Айде другата седмица да отидем и да ми изкараш тия номера бе пич:7717!! Без да даваш "сухо" и ще те следя. Големи ербапи сте бе ама после??. На шурейчето ми един му пуснал донос и то едвам се оправи горкото. След едноседмичен маратон заради номерче 7747. А той работи в кадрите на МВР.
Значи Пич, като видиш баща ми с Golf III GTi 16v и номер С9944РН, брат ми с Golf II GTi 8v с номер С9944РХ, и мен с BMW E30 320is с номер С9944РТ, трябва да спреш и да козируваш... Щото сме такава Мафия и такива връзки имаме, че не е истина....

Power is Nothing Without Insanity
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
SlipKnoT написа:Фидел Кастро написа:....
Дрън - дрън, имам приател с Голф 2.. номера му е 7771 и к'фо? Бандит ли е? При това са му го дали ей така, стотинка не ее дал, това му се падна..Като почнете да ги говорите едниии..
![]()
Cobra, май остава само да и смениш моторетката..
Не спорете за глупости. От доста време има ценоразпис в КАТ. За различните видове номера се плаща различно. Най-евтино е за чифтове или огледални чифтове (2929 или 2992) ->35 лв. Плащаш и получаваш. Проблема е само какви свободни има. Ако не те устройват номерата питаш кога ще освободят нови и идваш тогава(ако до тогава не са те глобили, че караш с транзитните

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Мерси за коментарите.Engi тва купе горе долу си го пиши в графата на зарибените от тебе
СЕГА ЗА НОМЕРАТА стига бе колеги, гледаите снимките и колите зарежете номерата, бсе пак това си е мои проблем, нали?
За уточнение само-номерата наистина се ПЛАЩАТ-колко, които иска на ЛС, НЕ съм от МВР
,а за да са ми и двете така се иска и некои малко да ти помогне.ТОВА е положението.
Да басовете са 15"
Има ли шанс довечера на Екото да има хора по рано-събирате ли се към 20:00 или чак по-късно?

СЕГА ЗА НОМЕРАТА стига бе колеги, гледаите снимките и колите зарежете номерата, бсе пак това си е мои проблем, нали?
За уточнение само-номерата наистина се ПЛАЩАТ-колко, които иска на ЛС, НЕ съм от МВР

Да басовете са 15"

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Абе човека си показва колата и какво е направил, номерата са си негова грижа, готина е браво, без излишни натрупвания, красиво е, карай си я с кеф
Значи има един дядка който всяка сутрин продава мляко в нашата махала ,кара москвич с номер РВ 0000 РВ или нещо от сорта ще го снимам някой ден..Та той е от мафията на чобаните!Внимавайте много опасни хора!
Много готина кола ман,с тия джанти и кристални мигачи....М44 ли е?? Щото гледам има тази пластмаса "БМВ" горе на капака а колкото съм видял на останалите го няма...Да нали? 

grnka написа:Значи има един дядка който всяка сутрин продава мляко в нашата махала ,кара москвич с номер РВ 0000 РВ или нещо от сорта ще го снимам някой ден..Та той е от мафията на чобаните!Внимавайте много опасни хора!Много готина кола ман,с тия джанти и кристални мигачи....М44 ли е?? Щото гледам има тази пластмаса "БМВ" горе на капака а колкото съм видял на останалите го няма...Да нали?
Тоя верно го снимай и го качи при първа възможност!

Ако е с четири нули номера, ще ходя да черпя дядката едно мляко

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1

П.С.Внимавай с полицайте и не им давай на Голф'овете да са отпред!

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
ДА
Само дето не се гоних а просто се криех зад него от радари
Иначе ако ти си бил с Голфа-даи да го пробвам наистина
???
!

Иначе ако ти си бил с Голфа-даи да го пробвам наистина

!
Cobra, снощи към 02:15ам ти ли се беше подгонил с един Голф 3 по цариградко, а?
П.С.Внимавай с полицайте и не им давай на Голф'овете да са отпред
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3