айде и аз .. в кат на справка .. стая no. 10 ;)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 26 Ное 2004, 11:11

paxaH написа:Едно малко въпросче извън темата: В случай на нарушение се глобява водача. Колата ясно може да се идентифицира по регистрационният номер, но как ще докажат, че аз съм карал колата? И вижда ли се на "киното" ясно шофьорското лице?

Както и като си спрял служебната кола на забранено място, идва общинска полиция и ти слага бележка, че си глобен с ХХ лв. Тъй като колата е служебна, "честитката" получава шефа, а не шофьора. А знае ли шефа кои е карал тогава колата.

Че в този ред на мисли, дали горното би могло да мине като оправдание от рода "...колата е моя, но сега е кара съседа ми..."

еми не става той те пита кои е карал тогава .. аз мотах мотах .. викам може и баща ми да е бил .. а той вика еми айде на баща ти да пишеме .. е баща ми няма да даде да му пишат акт :)) .. сигурно в крайна сметка ще пишат акт на собсвеника .. от камерата не можеше да се каже със сигурност че аз съм карал .. ама аз си признах в последствие.. той баща ми никога не ми е карал колата а и не прави такива мазни изпълнения по светофарите :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 27 Ное 2004, 13:43

Ами BABATA, става въпрост за превишена скорост :arrow: 81 км/ч

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 27 Ное 2004, 22:34

smoKing написа:прави са хората. за шофьорите талибани - талибански глоби!

smoKing кефиш . . . абсолютно съм на твоето мнение .
Най-мразя да съм прав!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 28 Ное 2004, 11:05

:OT:
аз пък все си мисля че поне някой шiбани правила в тоя скапан закон трябва да се спазват !!!!!!!!!
оня ден имах подобна случка от страна на потърпевшия обаче... булевард с по 2 ленти от всяка страна един автобус кара в дясната лента аз го изпреварвам в лявата и в същото време някакъв мерцедес решава че двете лентеи са ми недостатъчни и тръгва да изпреварва в насрещното карайки точно срещу мене... скочих на спирачките молейки се тоя зад мене да е достатъчно далече да не ме удари... ама тва не беше достатъчно, след като спрях включих на задна и тъкмо щях да давам газ до дупка когато оня кретен мина на 2 косъма разстояние.... припотих се 30 пъти за 2 секунди сигурно заради такива "мъжкари" :evil: :evil: :evil: :dummy:

нищо личо... само случае ред на мисли

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 28 Ное 2004, 11:55

Не трябва и да си помисляш да даваш задна в подобна ситуация - по-добре той да те удари челно, отколкото да събереш целия булевард назад :idea:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Ное 2004, 11:33

Пращаш жената - гаджето и готово. Тя го отнася, а ти си чист :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 14 Дек 2004, 18:22

Еми и аз ще ходя в петък на кино в стая №10. само, че ще се заям. филма е сниман на 03/12/04 в 09.41 а по това време колата си седеше на паркинга даже има запис на охранителната камера. да видим как ще се оправдават фуражките. хахахаха

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 14 Дек 2004, 18:43

Lucky написа:Еми и аз ще ходя в петък на кино в стая №10. само, че ще се заям. филма е сниман на 03/12/04 в 09.41 а по това време колата си седеше на паркинга даже има запис на охранителната камера. да видим как ще се оправдават фуражките. хахахаха

Да разкажеш за какво става въпрос :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Апр 2005, 15:09

айде пак бях на видео прожекция ... ужас .. стига с тези филми ! :( .. оглеждайте се на кръстовището на бул. Драган Цанков и бул. Евлоги Георгиев .. в посока към Попа .. от дясната лента която е за надясно се минава на червено направо .. там 90% от колите минават така .. е те и затова там са снимали .. и винаги са отзад:)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 20 Апр 2005, 16:27

Що не правят групови прожекции в арената?

Тъкмо пари за "билетчета" може на входа още да събират.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Апр 2005, 17:04

доста скъпи прожекции са .. но трябва да са задължителни иначи никой няма да се навие да ходи:D .. иначе ще е интересно .. сигурно ще има много куриозни ситуации :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 21 Апр 2005, 11:38

А дават ли ти филмчето на диск за вкъщи?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Апр 2005, 17:55

акта е на водача а по тези снимки само глоба
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2005, 19:30

И мен преди няколко месеца ме поканиха на кино.
Пуска оня ушевия филма и ме дават как минавам мазано по локалното с трамвайната линия пред ВИАС. Оня вика- Ти ли караш? ... Ми аз, кой да кара. Написа акта и ми вика- подпиши се! Мен ме фана яд, че се държат некултурно и викам- няма! Е, как така.. нали ти си карал... Ми викам пусни пак, че май не съм аз :roll: Пуска оня ама кой е вътре не се вижда, въпреки, че ме снимали отпред, само некъв силует.. Ооооо, викам... тва не съм аз .. аз съм по- як, глей го тоя вътре ква е скарида :mhihi: Нема да подписвам нищо! Оня сумтя, мрънка .. написах само възражение, че не се вижда кой кара. Ония се подписаха като свидетели зех си акта и бегах.
После ми беше мн интересно да видя постановлението какво е ама тъй и не се стигна до него щото преди да зема талнона ми вкараха нов акт... после пак и пак.. и вече се отказах да ходя да си търся талона. Те като ми свършат точките сами ще ме намерят.
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Апр 2005, 23:29

Аз днес бях на прожеция в зала10.Внимавайте на Драган Цанков
Niki Lauda

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум