айде и аз .. в кат на справка .. стая no. 10 ;)
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
paxaH написа:Едно малко въпросче извън темата: В случай на нарушение се глобява водача. Колата ясно може да се идентифицира по регистрационният номер, но как ще докажат, че аз съм карал колата? И вижда ли се на "киното" ясно шофьорското лице?
Както и като си спрял служебната кола на забранено място, идва общинска полиция и ти слага бележка, че си глобен с ХХ лв. Тъй като колата е служебна, "честитката" получава шефа, а не шофьора. А знае ли шефа кои е карал тогава колата.
Че в този ред на мисли, дали горното би могло да мине като оправдание от рода "...колата е моя, но сега е кара съседа ми..."
еми не става той те пита кои е карал тогава .. аз мотах мотах .. викам може и баща ми да е бил .. а той вика еми айде на баща ти да пишеме .. е баща ми няма да даде да му пишат акт

- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

аз пък все си мисля че поне някой шiбани правила в тоя скапан закон трябва да се спазват !!!!!!!!!
оня ден имах подобна случка от страна на потърпевшия обаче... булевард с по 2 ленти от всяка страна един автобус кара в дясната лента аз го изпреварвам в лявата и в същото време някакъв мерцедес решава че двете лентеи са ми недостатъчни и тръгва да изпреварва в насрещното карайки точно срещу мене... скочих на спирачките молейки се тоя зад мене да е достатъчно далече да не ме удари... ама тва не беше достатъчно, след като спрях включих на задна и тъкмо щях да давам газ до дупка когато оня кретен мина на 2 косъма разстояние.... припотих се 30 пъти за 2 секунди сигурно заради такива "мъжкари"

нищо личо... само случае ред на мисли
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Еми и аз ще ходя в петък на кино в стая №10. само, че ще се заям. филма е сниман на 03/12/04 в 09.41 а по това време колата си седеше на паркинга даже има запис на охранителната камера. да видим как ще се оправдават фуражките. хахахаха
айде пак бях на видео прожекция ... ужас .. стига с тези филми !
.. оглеждайте се на кръстовището на бул. Драган Цанков и бул. Евлоги Георгиев .. в посока към Попа .. от дясната лента която е за надясно се минава на червено направо .. там 90% от колите минават така .. е те и затова там са снимали .. и винаги са отзад:)

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И мен преди няколко месеца ме поканиха на кино.
Пуска оня ушевия филма и ме дават как минавам мазано по локалното с трамвайната линия пред ВИАС. Оня вика- Ти ли караш? ... Ми аз, кой да кара. Написа акта и ми вика- подпиши се! Мен ме фана яд, че се държат некултурно и викам- няма! Е, как така.. нали ти си карал... Ми викам пусни пак, че май не съм аз
Пуска оня ама кой е вътре не се вижда, въпреки, че ме снимали отпред, само некъв силует.. Ооооо, викам... тва не съм аз .. аз съм по- як, глей го тоя вътре ква е скарида
Нема да подписвам нищо! Оня сумтя, мрънка .. написах само възражение, че не се вижда кой кара. Ония се подписаха като свидетели зех си акта и бегах.
После ми беше мн интересно да видя постановлението какво е ама тъй и не се стигна до него щото преди да зема талнона ми вкараха нов акт... после пак и пак.. и вече се отказах да ходя да си търся талона. Те като ми свършат точките сами ще ме намерят.
Пуска оня ушевия филма и ме дават как минавам мазано по локалното с трамвайната линия пред ВИАС. Оня вика- Ти ли караш? ... Ми аз, кой да кара. Написа акта и ми вика- подпиши се! Мен ме фана яд, че се държат некултурно и викам- няма! Е, как така.. нали ти си карал... Ми викам пусни пак, че май не съм аз

После ми беше мн интересно да видя постановлението какво е ама тъй и не се стигна до него щото преди да зема талнона ми вкараха нов акт... после пак и пак.. и вече се отказах да ходя да си търся талона. Те като ми свършат точките сами ще ме намерят.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3