Моделите на BMW в Женева
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
^Joreto написа:Единичката е уникална! А кво показва дисплея, на волана на 3-ката...?
На коя скорост си, време за 1/4 миля и т.н
fficial BMW Performance Steering Wheel with programmable LED gear change indicators and central LED display to show lap times, G meter, Oil/Water temperature (water only on diesel models), 0-60 times and even 0-400m times with Alcantara around the perimeter of the steering wheel.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
E ся ако можех да те черпя една бира.. Седмицата не е просто отвратителна, тя е УЖАСНА. Предпочитам базовия модел пред този на алпина, а от тези трите най гот е тройкатаmoni76 написа:що така тая седмица отпред е отвратителна? ...

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
vesko06 написа:^Joreto написа:Единичката е уникална! А кво показва дисплея, на волана на 3-ката...?
На коя скорост си, време за 1/4 миля и т.нfficial BMW Performance Steering Wheel with programmable LED gear change indicators and central LED display to show lap times, G meter, Oil/Water temperature (water only on diesel models), 0-60 times and even 0-400m times with Alcantara around the perimeter of the steering wheel.
Напомня ми на F1, което е много яко като се замисли човек ... дано се приеме от хората това и за напред го слагат повече

Иначе както казах 7цата много ми харесва - на живо е много внушителен автомобил и вдъхва респект (каквато трябва да е една 7ца), но затова има толкова много модели - не сме с еднакви вкусове.
Преди няколко седмици си говорихме с познат, той не беше виждал още новата 7ца на живо, та темата беше за последната А8 на Ауди и той вика "еми BMW са с много яки модели ама в класа на А8 няма място за сравнение".
На следващия сфетофар познайте какво засякохме и на какво мнение беше

Поздрави,
Добри
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
1&3....тозиии рerformance packet
Прави ги убийствени
За 7-цата вече азах, че са я направили уникално просто 

- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
Performance пакета на единичката стои уникално. Вчера ходих специално заради нея до шоу рума във Виена и направо ми идваше да я открадна 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
e34_monster написа:Performance пакета на единичката стои уникално. Вчера ходих специално заради нея до шоу рума във Виена и направо ми идваше да я открадна
Хубаво , че БМВ се върнаха , завърнаха там от където изгряха - малките спортни седани . 1цата , никога не бих си я взел , защото ми е прекалено малка , но това не означава , че не е страхотен автомобил

А за тази наточената - не мисля , че е възможно да бъде направена по-добре ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
за какви кожи ми говорите....
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=236960 -- това са седалките
ако седна там сигурно няма да могат да ме изкарат после...
доста добре са ги направили тия 3ки... залепнах на снимките направо.
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=236960 -- това са седалките

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
[steeN] написа:...................

Lumma Design BMW CLR X 650 GT

Линк към статията
http://carscoop.blogspot.com/2009/02/geneva-preview-lumma-design-bmw-clr-x.html

Линк към статията
http://carscoop.blogspot.com/2009/02/geneva-preview-lumma-design-bmw-clr-x.html
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
абе махнете го този настъпан чехъл от тука....
не мога да се сдържа да не напиша още веднъж, че направо съм потресен колко ми хареса дизайна на перформанс... Е90ките.

не мога да се сдържа да не напиша още веднъж, че направо съм потресен колко ми хареса дизайна на перформанс... Е90ките.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2