Какво за вас е БМВ?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
BMW ли ???
1.начин на живот
2.начин на мислене
3.начин на поведение
4.начин на виждане (върху останалият автопарк)
5.зареждане с енергия (когато си зад волана )
6.ами звукът на 6 братя в редица ?????
7.съвършенство събрано в три букви - BMW
Купете сега докато има. За бога братя КУПУВАЙТЕ !!!

1.начин на живот
2.начин на мислене
3.начин на поведение
4.начин на виждане (върху останалият автопарк)
5.зареждане с енергия (когато си зад волана )
6.ами звукът на 6 братя в редица ?????
7.съвършенство събрано в три букви - BMW
Купете сега докато има. За бога братя КУПУВАЙТЕ !!!

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
За мен БМВ е мечтата, с която заспивам и с която се събуждам.
За мен това една от най-приятните, най-положителните асоциации. Когато ми е кофти или гадно от нещо в ежедневието или работата, си представям акуловидната муцуна и хищно проблясващите четири фара. Чувам глухият рев на набиращия шестак и свистенето на гумите по асфалта. И ми става по-добре. Продължавам напред.
И се чувствам горд, че мнозинството от останалите не разбират за какво става дума, когато кажеш БМВ. Повечето мислят, че това е просто марка автомобил: като Форд, Кия, Деу или пък Фиат. Горките заблудени!!!

За мен това една от най-приятните, най-положителните асоциации. Когато ми е кофти или гадно от нещо в ежедневието или работата, си представям акуловидната муцуна и хищно проблясващите четири фара. Чувам глухият рев на набиращия шестак и свистенето на гумите по асфалта. И ми става по-добре. Продължавам напред.
И се чувствам горд, че мнозинството от останалите не разбират за какво става дума, когато кажеш БМВ. Повечето мислят, че това е просто марка автомобил: като Форд, Кия, Деу или пък Фиат. Горките заблудени!!!

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Диагноза! И за съжаление съвременната медицина май е безсилна...
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
За мен БМВ е всичко и една много голяма мечта за коята ще направя всичко за да я изпълня.

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
какво ли
непрактично и скъпо за подръжка но удоволствие за каране
в зависимост от баланса на горните мнението се мени от за до против
като цяло една телена кошница дет гълта много кинти
разбирам преклонението пред него, но го считам за незряло отношение към света - удоволствието от карането ако е свързано само с това да караш bmw и ако караш друго да ти е куцо --- !!! - много ограничаващо - мен ме кефи да карам всичко от магаре до вълшебна тиква - демек - open your eyes - see the skies - if they are blue - they are just blue - it's not the color of your bmw... relax
в зависимост от баланса на горните мнението се мени от за до против
като цяло една телена кошница дет гълта много кинти
разбирам преклонението пред него, но го считам за незряло отношение към света - удоволствието от карането ако е свързано само с това да караш bmw и ако караш друго да ти е куцо --- !!! - много ограничаващо - мен ме кефи да карам всичко от магаре до вълшебна тиква - демек - open your eyes - see the skies - if they are blue - they are just blue - it's not the color of your bmw... relax
~karmapa chenno~
xaxa
Едно време когато беше големата криза с бензина нали помните кви опашки беха и на една петролка спира един газар и гледа опашка...опашкааа...не се види края...жигули ,лади тарбанти...москвичи,ворбурзи...и секви други текиви соц-возила, а нашия с чисто нов МЕРЦЕДЕС
Подминал той целата опашка набутал се най-отпред и тръгнал да сипва....почват да бучат хората - ей глей го па тоз кво направи...ала бала...нашият решил да отговори на най-близкостоящия и му рекъл - Като почнеш да караш и ти такава кола тогава ша ми говориш...
Обаче изведнъш .... Трееес .... якоо ... един на задна с една жигула в мерцедеса и на кайма ... слиза тоо от жигулата и вика... КАТО ПОЧНЕШ ДА СИ СМЕНЯШ КОЛИТЕ И ТИ ВСЕКИ ДЕН И ТИ ША ПРАВИШ ТАКА...и си тръгнал
Идва милицията - жигулата крадена а газара без мерцедес
КАРАЙТЕ КВОТО ИСКАТЕ
ама без простотии ей
БМВ си е цяла култура
Подминал той целата опашка набутал се най-отпред и тръгнал да сипва....почват да бучат хората - ей глей го па тоз кво направи...ала бала...нашият решил да отговори на най-близкостоящия и му рекъл - Като почнеш да караш и ти такава кола тогава ша ми говориш...
Обаче изведнъш .... Трееес .... якоо ... един на задна с една жигула в мерцедеса и на кайма ... слиза тоо от жигулата и вика... КАТО ПОЧНЕШ ДА СИ СМЕНЯШ КОЛИТЕ И ТИ ВСЕКИ ДЕН И ТИ ША ПРАВИШ ТАКА...и си тръгнал
Идва милицията - жигулата крадена а газара без мерцедес
КАРАЙТЕ КВОТО ИСКАТЕ
ама без простотии ей
БМВ си е цяла култура

Re: xaxa
CERT написа:БМВ си е цяла култура
интересно ми е наистина - какво разбирате под това... наистина ... не мога да схвана

~karmapa chenno~
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
.....а защо го знаеш незнаеш......
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Разговор между компания непознати... " Каква кола караш еди каква си еди каква си, идва твоя ред.. БМВ" Вие знаете как звучи и каква ереакцията, без значение дали е 2 годишно или 20 годишно..

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3