Стартира производството на серийния BMW S1000RR
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Хм,
много малко данни за двигателя. Преди около 3 години се говореше, че може да е V-образен 3 цилиндров. Тук мярнах в сайтовете да се говори за редова четворка. Някой има ли данни какъв точно е двигателя и, осбено ми е интересно, защо променят/въвеждат ново обозначение. От десетки години обозначенията им са пределно ясни:
R = боксер
F = едноцилиндров
K = редова четвока, надлъжно разположена, с хоризонтални цилиндри
Колкото до самият мотоциклет..... май ми звучи като Ролс-Ройс да направят спортен автомобил. Не че този мтоциклет не е техническо чудо, но точно това отличаваше баварците досега. Досега въобще не им и пукаше каква е модата при джапите или при италианците. БМВ мотоциклетите са от класа на Харлей, Индиан и Триумф. Поне за мен.
много малко данни за двигателя. Преди около 3 години се говореше, че може да е V-образен 3 цилиндров. Тук мярнах в сайтовете да се говори за редова четворка. Някой има ли данни какъв точно е двигателя и, осбено ми е интересно, защо променят/въвеждат ново обозначение. От десетки години обозначенията им са пределно ясни:
R = боксер
F = едноцилиндров
K = редова четвока, надлъжно разположена, с хоризонтални цилиндри
Колкото до самият мотоциклет..... май ми звучи като Ролс-Ройс да направят спортен автомобил. Не че този мтоциклет не е техническо чудо, но точно това отличаваше баварците досега. Досега въобще не им и пукаше каква е модата при джапите или при италианците. БМВ мотоциклетите са от класа на Харлей, Индиан и Триумф. Поне за мен.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
Знаем,колега,много навътре го взе.Досега имаха грозни,не чак толково грозни и прилични като дизайн модели,с изключение на последнете им ендура,които и на мен ми харесват.А,забрави да споменеш 650F,S но те колко са БМВ ще разбереш ако не само отвориш първия ти попаднал каталог.Относно този хайде пьрво да го видим на живо,че то навремето като видях първата 5ца (2105)ми се стори изванземна.Наистина изглежда красив,но не сме видяли и 09 на японци и италиянци.pantzer3 написа:^Joreto написа:Най-после красив мотор на BMW
Колега да не искаш да кажеш, че всички модели до сега са били грозни ? Много ми е интересно ти виждал ли си изобщо мотоциклети с марка BMW ? Знаеш ли за какво изобщо става въпрос ? Виждал ли си модели например като: HP2 Sport, K 1200 S, K 1200 LT, R 850 R, R 1100 R, R 1100 RT, R 1150 GS, R 1200 C, F 800 GS, S 6 RR, K 1300 S, D 1200 R, R 1200 R, F 800 R, R 1200 S, K 1200 GT и др. Ако си ги виждал какво представляват - нямам какво повече да кажа, освен да се извиня предварително ако съм те засегнал нещо ! Нека колеги които знаят за какво говоря да кажат до колко са грозни !
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
щеше ме се да споделя удоволствието от допира ми с някои от моделите
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна B U L L I на 16 Фев 2009, 20:20, променена общо 1 път

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
те още два
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4