Високооборотният концепт от Мюнхен

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Окт 2004, 23:47

Nuzzo, ако идваш на ЕКО ела да ти обясня точно какво не ми харесва защото аз спирам да пиша постове на тема стари-нови БМВта, защото ми писна тотално.

П.С.На следващото Еко (28.10) съм на работа, но на 04.11.. съм на линия! :wink:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 25 Окт 2004, 8:39

Браво SlipKnoT точно това имах в предвид . За разлика от viper ти разбираш български.

viper изказването ти е тотално :OT: така , че по-добре :repost:
и както kay каза :
Само тематични изказвания, моля! За всички се отнася...
, МОЛЯ !
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 25 Окт 2004, 10:13

уникална кола в целия този форум няма толкова място да се напише за всички плюсове на модела а цената направо е смешна ( вище аналозите) мога само да кажа дълбок :bowdown: :bowdown: :bowdown: пред всички в тази компания и се надявам всеки от нас да успее поне да покара такъв звяр пък било то и за малко....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 25 Окт 2004, 12:10

да бе.. тЪкмо и аz се 4удех zащо цената е толкова "ниска" .. приметно в сравнение с РС6. Екстри, материали ? Някой да има обяснение???
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 25 Окт 2004, 13:49

В рамките на добрия тон ще кажа, че като цяло колата ми харесва, но не мога да отрека, че очаквах много повече агресивност в дизайна на новата М5 :roll: От друга страна, по неразбираеми за мен причини интериорът на последните БМВ-та е меко казано простичък и създава усещане за доста евтини материали....
А относно това дали на някой му харесва или не даден нов модел или не, мога да дам един много красноречив пример:
Когато в края на 90-те Порше смениха физиономията на 911-та всички се разделиха на двата полюса; то не бяха хвалби и плювни на едно място, не беше чудо...В последствие обаче това се превърна в най-продавания модел на фирмата и от колабираща фирма, Порше се превърна в най-печелившата автомобилна компания за няколко поредни години :)
Та извода е, че само истински хубавите неща са в състояние да привличат поклонници и противници на едно място :wink:
Това е просто моето мнение...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 25 Окт 2004, 14:23

Да, но при 911 случая е такъв, че промените трябва да се правят с доста малки амплитуди през годините, за да се запази чара на модела...При БМВ такъв филм няма - там ако не отговориш на новото време ще загубиш всичките си клиенти, колега :wink:
Относно теглото на старите и новите - събуди се, колега! Днес е 25.10.2004 година и хората искат като си купят нова кола да намерят в нея нещо повече от: волан, педали, стъкла(да не духа) и 4 броя седалки(табуретки) :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 25 Окт 2004, 14:40

..... а има и едни неща - стандарти им викат, дето тая кола трябва да отговаря на тях иначе ша я пуснат да се продава друг път, а тия неща доста са се променили от ерата на Е21 и Е"една цифра" досега. Хората искат да издържа на краш тестове, да има чукорнайсе възглавници, навигация, двд-та, телевизори, по 100 тонколони, ел. джамове, люкове, климатроници и т.н и т.н. - и няма такъв филм дето една съвременна кола да тежи колкото пра-пра-баба и щото иначе тия работи няма да ги има и съответно няма кой да я купи. Т'ва е баси и безмисления спор. Коя е тая фирма дето ша прави коли които изглеждат, тежат и са обзаведени като тези от 60-70-те години. И как тая фирма без всичките тия електроники ще удовлетвори все по-строгите стандарти за екология и безопастност на возещите се. Тоя свят се развива бе хора - светнете се най-накрая. И решението за хората дето се захласват по антиките е да си колекционират само, щото в белите държави едва ли някой ще ги пусне вече да се движат по пътищата 8) .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 25 Окт 2004, 15:03

не искам нито климатик нито абс нито дсц

Ти някога попадал ли си в истински критична ситуация при скорост от порядъка на 200км/ч, когато трябва да намалиш до 80км/ч, защото Пешо Крайненеца е решил да изпревари с Москвича си в лявата лента точно пред носа на колата ти???
Но явно с теб е безсмислено да се спори...Явно си намерил колата, която си търсил и ти пожелавам да си я караш още поне 25 години... :wink:
Ама дано някога разбереш, че "агресивната класика" е такава само и единствено за теб, а за другите е поредния повод да се държат на дистанция, защото не се знае кога ще очистиш някой!!!! :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 25 Окт 2004, 15:21

smoKing написа:... щото не искам нито климатик нито абс нито дсц нито пък от ония тъпи борд компютри със цветен дисплей и интернет - за кво са ми? това кола ли е или е офис....

Ти хубаво не ги щеш, ама още първия път като седнеш върху 507 коня без тия джаджи и едвам ша та събираме от първия стълб дето си срещнал - това на сухо, пък да не говорим, че на мокро или още по-лошо на лед - даже няма да успееш да тръгнеш.
Ама както и да е - кой каквото иска него да си харесва - на мен ми харесват новите модели и новите технологии, и колкото по-нови и по-технологични и по-наблъскани с електроника са - толкова повече ми харесват. Това си е мое мнение, неискам да го налагам на никой, ама и вие не ми налагайте вашето - че новите модели небили БМВ-та - ами какво са тогава. Щом има отпред синьо-бялата емблема - значи е БМВ - кратко и ясно :? .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 25 Окт 2004, 15:39

Еми ела да ми сложиш белезниците тогава :D :D :D

Хайде затваряйте тази тема, че нищо смислено няма да се напише повече...

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 25 Окт 2004, 15:43

Flat 6 написа: Днес е 25.10.2004 година и хората искат като си купят нова кола да намерят в нея нещо повече от: волан, педали, стъкла(да не духа) и 4 броя седалки(табуретки) :wink:

Могат да намерят магазин за резервни части - ще им трябва! Днес алуминиевите носачи са на промоция :mha:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум