Гласувайте за www.bmw.bg ...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Legba написа:IE 5.00.3700
Не би трябвало да имаш проблеми тогава. Как изписваш адреса? Пробвай с пълния url: http://www.bmw.bg макар да се съмнявам това да е проблема. А какъв ти е интернета (dial-up, ISDN, кабел...) и кой го доставя?
- sinnerminner
- Потребител
-
Абе ще спечели, това е сигурно
само там се предлагат 5 двигателя за първа серия
дали знаят немците, обаче
само там се предлагат 5 двигателя за първа серия
дали знаят немците, обаче

Не оставяй днешното ебане за утре!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
И аз записах глас.
Ползвам Opera и не успявам да стартирам конфигуратора в сайта на BMW. Излиза надпис "Моля изчакайте докато се зареди БМВ Конфигуратора". След 10 минути положението е все такова.
Скоро разглеждах разни страници на автомобилни вносители. В сайта на Киа (който също има проблеми при разглеждане с Opera) много ми хареса нещо което все още не е реализирано в сайта на BMW.
Говоря за конфигуратор на лизингите според първоначална вноска, финансова институция и време на погасяване. По мое лично мнение това е "екстра" която е доста удобна поне за първоначални разчети. Пиша горепосоченото с доброжелателност, а за сайта на BMW определено смятам, че е най класовия сред останалите вносители.
Ползвам Opera и не успявам да стартирам конфигуратора в сайта на BMW. Излиза надпис "Моля изчакайте докато се зареди БМВ Конфигуратора". След 10 минути положението е все такова.
Скоро разглеждах разни страници на автомобилни вносители. В сайта на Киа (който също има проблеми при разглеждане с Opera) много ми хареса нещо което все още не е реализирано в сайта на BMW.
Говоря за конфигуратор на лизингите според първоначална вноска, финансова институция и време на погасяване. По мое лично мнение това е "екстра" която е доста удобна поне за първоначални разчети. Пиша горепосоченото с доброжелателност, а за сайта на BMW определено смятам, че е най класовия сред останалите вносители.
Niky Georgiev
Това, че пишете за проблеми със сайта е полезно, защото форума се чете и от хората, които правят www.bmw.bg и може да им бъде от полза ..
Благодаря на всички за дадения глас и нека тези, които не са гласували да дадат своя вот, защото знам какви усилия им струваше да създадат това, което виждате .. особено притиснати от нечовешките срокове, които нашето ръководство им беше поставило!
Благодаря на всички за дадения глас и нека тези, които не са гласували да дадат своя вот, защото знам какви усилия им струваше да създадат това, което виждате .. особено притиснати от нечовешките срокове, които нашето ръководство им беше поставило!
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3