Разкрито: BMW пета серия GT

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 19 Дек 2008, 16:10

Apassionata написа:
vesko06 написа:Казвам, че преди да излезе всеки е плюеше, а сега- на всеки му харесва външния вид..! Не ти говоря за продажби и т.н..! Прави разлика :)

Ами не знам в момента дали правят отстъпки на Х6 в Камор, на Х3, 5 и Единичката със сигурност/, на Е93 не правят... Но за Х6-цата, когато беше официално представена, някъде в началото на юни като че ли... при поръчка от КАМОР трябваше да се чака минимум 7 месеца... Така че, модела, поне в България е актуален... мисля аз... ;)
И да, мнения всякакви... обикновено са в двете крайности - СУПЕР и ОТВРАТ... А тези дето казват "настъпена жаба" в повечето случаи карат олюскана квадратна сапунерка... е не може такъв жабешки скок да се направи сега :mhihi:

бе братче от някво време съм ти чел мненията и във всеко има некви пари намесени и социален статус така да се каже .. а па да де аз примерно не карам сапунерки
и новата пластмаса не е като едно време..
what a helluva ride

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Дек 2008, 16:29

лошрайдър бе сестро, къде пък ги виде тия пари и социален статус в последното ми мнение... па чак и във всяко мое мнение. За Х6 съм написала, че е въпрос на вкус... и впечатленията ми от разговори с хора точно за този точно модел наистина са такива, че карат доста ъгловати или да ги наречем правоъгълни коли.... Не съм искала никой да засягам на социален статус... А иначе, надявам се, че не можеш да отречеш, че Х6 не е кола за всякакъв социален статус ;)
За жабешкия скок - вероятно си помислил че говоря за скок от много евтина на много скъпа кола? НЕ, исках да кажа, че това е скок във възприятията и вкуса... от ъгловата кола на шантавия авангарден дизиан на Х6, не е лесно явно...
А че мъжете сте малко чувствителни на тема пари и социален статус, знам... пролича си и преди малко. Казвала съм не веднъж... това каква кола караш най-често е въпрос на проритет, късмет и труд в живота, потекло или хахаха... социално положение. Или брак / съответно връзка/. А колкото до ламарините едно време и сега... снощи точно, сестро, гледах едно филмче, как правят Z4 в заводите на BMW. Не ми е много добър английския, пък и други неща правех тогава, но това шасито / основата - май така се нарича/, ако знаеш в колко неща го плацикаха, топиха, вариха, пекоха в някви камери... аз даже не разбрах дали е пластмаса или някъв метал...Но след всичко коет мернах, след такава обработка, това би трябвало да е ... егаси неръждаемия бетон... Няма как новите технология да не са по-добри...Простете некомпетентното ми женско мнение, плийз ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 19 Дек 2008, 17:19

На мен адски много ми хареса.Бих казал ,че всеки си има вкус ,не е каквото ние искаме един може да харесва ръбави коли ,но бмв няма да се съобразяват само с него.А хората от ,които ТЕ най-много печелят не си правят труда да си чешат социалния статус по форуми.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 19 Дек 2008, 18:54

Не изглежда хич лошо, но при наличието на Х6, който доста се доближава до това не виждам никакъв смисъл. :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 19 Дек 2008, 19:38

:shock: хечбек :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сега е времето да направят и БМВ (-1) да конкурират фият 125... :mhihi:
Нов сегмент... наисе... открай време новите баварци не са в ценовият клас на 5-вратите хечбеци .... демек тази кола ще отиде при класа на Р-класата на мерцедесите - рядко купувани и без особенно умисъл (макар да ми допада р-класата). На дизайн ми допада. Напоследък забелязвам че Баварците доста са променили стратегията си? за съжаление май в негативна насока - визирам новата 7-ма дето отзад е мотамо с лексус лс... отпред осраха БЪБРЕЦИТЕ :bowdown: :bcry: :bowdown: и сега мяза на чифтска между БМВ и ВОЛВО.. а фаровете отдалече приличат на недодялано китаиско копие на Ауди....
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Дек 2008, 20:44

grnka написа:
[steeN] написа:те и рено са шантави и смели ама не се котират така... тъй че нещо друго е ;) ... просто , че на това превозно средство са лепнали емблеми на БМВ ;) и от там нещата се променят... а пък и това не е нова концепция...

Изображение

ouch :lol:
това беше първото за което се сетих... opel vectra gt

доколкото знам никога не оборудваха тази вектра с C20XE или C20LET двигатели..демек едно нищо

аз не мога да разбера мисълта на всичките тези нови тенденции...вече некадърните джипове им викат SUV. след това ги направиха спортни SUV като кайен и Х5..след това купе сув като Х6.
пуснаха 6а серия и сега ГТ серия на 5та серия..е извинете но 6а серия не е ли купе ГТ ??за какво ??
също така планират 8ма серия...ако помните предишната 8ма серия в какви времена излезе и се провали представете си тази понеже финансовата криза си е същата...
излезе 1а серия бмв и след това мини купер..както при ситроен погледнете C1 C2 C3 ..ако искам да купя малък автомобил за какво ми е купера като има първа серия??

общо взето автомобилните гиганти са си вкарали автогол и сега не могат да превъзмогнат финансовата криза..вижте американците..едва 3-4 години откриха инжекциона в автомобилите и тепърва представят коли с малка кубатура и малък разход :mhihi:
едно М5 с 507 коня или 550и с 400 са много по добри от някъв додж сатурн 5000 кубика и 200 конски сили...хората там го осъзнаха скоро и вижте американските концерни как са пред фалит..в южните щати старите заводи на ГМ и форд които са купени от хонда тойота и мерцедес гледаш тия реднекс да се движат с хонди , тойоти и т.н...кой?южнякът който обича наскар и бира...
много извън темата съм знам но за въпросното возило имам да кажа че ми прилича много на сеат леон и няма никакъв смисъл на съществуване при условие че има 6та серия...
лек ви ден

Оборудваха я и още как ,още имам Авто-мото свят от 1993 година ако не се лъжа и там има тест на точно фейслифтова Вектра А с С20LET мотор :)

За това "нещо" даже не бих си направил труда да коментирам ,според мен това е някакъв фотошоп и толкова ,това не може да е БМВ

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ednet » 19 Дек 2008, 23:19

На мен пък отзад ми прилича на новия Ситроен Ц5.... :confused: :censored: :no:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 22 Дек 2008, 18:16

акана работа :puke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 23 Дек 2008, 8:33

На живо Х6 не е зле за гледане(не знам за каране) с малки забележки по задницата. Все пак по продажбите му си личи, че не е широкопопулярен :lol: .Колкото до GT5...тва че дублира функциите на друг модел от БМВ не е толкова страшно. Особено пък ако се докаже откъм продажби, за които преди да се пусне тая кола са направени ужасно много проучвания. За мен е нормално да набъбваме откъм моделна гама. Луксозна марка сме и криза или не, пазара трябва активно да се провокира. Иначе нали виждате какво става с Хонда и Тойота в момента. Само не ми хареса по-горе аналогията направена от един колега за миналата поява на 8ма серия и предстоящата сега. Иначе си е съвсем прав човека за това, което казва, но споделям опасенията му.По снимката на колатами е малко трудно да си създам мнение, но така или иначе ще я видя на живо и тогава ще пиша.
Are you M enough...?!

Потребител
Аватар

Мнение от abfit67 » 09 Яну 2009, 0:59

а бе тук във тоя сайт някой карал ли е бмв или само гледате авто филмчета ако наистина някой от вас дори е сядал в такова нямаше да ги превъзнасяте толкова

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Яну 2009, 1:26

х6 ... тая неделя имах шанса да покарам едно с 3.0 би турбо дизела. Амииии , чесно казано не съм очарован . Преди това карах един реиндж роувър 3.6 дизел ... 10 класи над х6 е. х6 е нито спортна кола , нито джип нито вози , не бих си купил такова. А за тая петица ... вектра хечбек мани тая работа :mhihi:
It`s party time !

Предишна

Назад към Основен Форум