Все пак ще има суперавтомобил на базата на M1 Homage?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: =

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2009, 10:29

S-M написа:Да добавя още малко инфо относно щаденето на околната среда.Предвидени са технологий
от рода на регенеративно спиране,старт-стоп,директен инжекцион,както и дезактивиране
на цилиндри.Време е и БМВ да пуснат един суперспортист по улиците,който да е пряк конкурент на
коли от рода на Ауди R8 :)

Някой може ли да даде малко повече инфо за дезактивирането на цилиндри , че на мен доскоро ми се струваше смешно и нереално , ама май смешния съм бил аз :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 28 Фев 2009, 11:56

Това оранжевото не ме кефи ... преди бях намерил снимка на ///М1 което е по готино поне според мен :mhihi: и то изглежда ето така:

Изображение
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

=

Мнение от S-M » 28 Фев 2009, 17:13

На мен лично оранжевата си ми допада повече,има типични груби линий които добавят голямя острота :twisted: Бялата ми мяза много на R8 и някак си не иде :) Но това си е моето лично мнение.А относно цилиндрите-колега,потърси в гугъл ще намериш инфо :yes:

младши ентусиаст
Аватар

=

Мнение от S-M » 28 Фев 2009, 17:34

Да вмъкна и нещо интересно http://www.youtube.com/watch?v=N3ea2yt6zaQ 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 3.0SD
Мечтае да кара: Koenigsegg
Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)

Re: Все пак ще има суперавтомобил на базата на M1 Homage?

Мнение от EDS » 28 Фев 2009, 21:05

///Ivan написа:Основно архитектурата на бъдещия супер автомобил ще бъде произведена от алуминий, а каросерията от карбон и фибростъкло. Собственото тегло на суперавтомобила трябва да бъде под 1 500 кг.

Много горе са вдигнали летвата - с такива материали е трябвало да пишат - под 1200 кг - по реално е .Тон и половина горна граница е много :roll: Ако е около 1 тон ще е перфектно и ще мачка наред :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Фев 2009, 21:50

Ако ще тежи около тон ще трябва да и наслагат пейките и разните му спойлери като в ГТ2.Този тип автомобил трябва да е малко от малко по тежичък все пак на пистата ти трябва стъбилност.
Мое си мнение!
Колата изглежда като нарисувана на клипа мен ми харесва много е яка,дано махнат малко от тези електронни глупости докато я пуснат в произвотство.Както каза еидн колега,тази кола нито ще е най-продаваната нито ще е най-караната,че да я правят някво екологично л***о!
Да си правят двутонните Х-ве и ГТ-та и там другите просотии и да оставят М1 да мачка! ;)
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум