Все пак ще има суперавтомобил на базата на M1 Homage?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: =
S-M написа:Да добавя още малко инфо относно щаденето на околната среда.Предвидени са технологий
от рода на регенеративно спиране,старт-стоп,директен инжекцион,както и дезактивиране
на цилиндри.Време е и БМВ да пуснат един суперспортист по улиците,който да е пряк конкурент на
коли от рода на Ауди R8
Някой може ли да даде малко повече инфо за дезактивирането на цилиндри , че на мен доскоро ми се струваше смешно и нереално , ама май смешния съм бил аз

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Това оранжевото не ме кефи ... преди бях намерил снимка на ///М1 което е по готино поне според мен
и то изглежда ето така:

=
На мен лично оранжевата си ми допада повече,има типични груби линий които добавят голямя острота
Бялата ми мяза много на R8 и някак си не иде
Но това си е моето лично мнение.А относно цилиндрите-колега,потърси в гугъл ще намериш инфо 

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Re: Все пак ще има суперавтомобил на базата на M1 Homage?
///Ivan написа:Основно архитектурата на бъдещия супер автомобил ще бъде произведена от алуминий, а каросерията от карбон и фибростъкло. Собственото тегло на суперавтомобила трябва да бъде под 1 500 кг.
Много горе са вдигнали летвата - с такива материали е трябвало да пишат - под 1200 кг - по реално е .Тон и половина горна граница е много

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ако ще тежи около тон ще трябва да и наслагат пейките и разните му спойлери като в ГТ2.Този тип автомобил трябва да е малко от малко по тежичък все пак на пистата ти трябва стъбилност.
Мое си мнение!
Колата изглежда като нарисувана на клипа мен ми харесва много е яка,дано махнат малко от тези електронни глупости докато я пуснат в произвотство.Както каза еидн колега,тази кола нито ще е най-продаваната нито ще е най-караната,че да я правят някво екологично л***о!
Да си правят двутонните Х-ве и ГТ-та и там другите просотии и да оставят М1 да мачка!
Мое си мнение!
Колата изглежда като нарисувана на клипа мен ми харесва много е яка,дано махнат малко от тези електронни глупости докато я пуснат в произвотство.Както каза еидн колега,тази кола нито ще е най-продаваната нито ще е най-караната,че да я правят някво екологично л***о!
Да си правят двутонните Х-ве и ГТ-та и там другите просотии и да оставят М1 да мачка!

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2