?!?.....
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
за да се вози някои от The big boss-оветенали и тои е човек.
Но Туртело каза нещата така както са наистина просто са им я дали временно и после ще си я вземат 

Dimitar написа:Извинявай ама сигурно и сам не си вярваш - това че не си харчил пари, незначи че те не се харчат. Обясни ми моля ти се като на малоумник закакво им е на ВМА 760i - щото аз немога да се сетя.
Да се возят! По-просто немога да ти го обясня - надявам се си ме разбрал?! Сигурно съм по-наясно от теб каква е политиката на BMW AG при подобни мероприятия. Принципно при търгове или държавни поръчки, има ли намесена държавна или правителствена организация, цените на които BMW продава Е46 можеш да ги сравниш с цената на Peugeot 307.. Сиреч подобни организации получават доста големи проценти отстъпка, дори сме продавали коли на загуба, защото BMW се стреми всички държавни глави да се возят в BMW .. престиж

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Turturelo написа:Dimitar написа:Извинявай ама сигурно и сам не си вярваш - това че не си харчил пари, незначи че те не се харчат. Обясни ми моля ти се като на малоумник закакво им е на ВМА 760i - щото аз немога да се сетя.
Да се возят! По-просто немога да ти го обясня - надявам се си ме разбрал?! Сигурно съм по-наясно от теб каква е политиката на BMW AG при подобни мероприятия. Принципно при търгове или държавни поръчки, има ли намесена държавна или правителствена организация, цените на които BMW продава Е46 можеш да ги сравниш с цената на Peugeot 307.. Сиреч подобни организации получават доста големи проценти отстъпка, дори сме продавали коли на загуба, защото BMW се стреми всички държавни глави да се возят в BMW .. престиж
...какво?!! да не би някой да мисли че не могат да си го позволят?

схемата ми е ясна... това което не намирам за удачно решение е начина тези пари които има за промоции да се харачат точно по този начин.
а държавните глави във повечето страни не се (и най-вероятно и няма и в бъдеще) возят във бмв-та. бмв-тата обикновено са за охраната. тя е тази която трябва да бъде бързо подвижна и да покрива периметъра.
името "бмв" можеше във случая да се изкара във публичното пространство и по други по-удачни начини.
не критикувам. имат си причини- правят го. просто констатирам.
а държавните глави във повечето страни не се (и най-вероятно и няма и в бъдеще) возят във бмв-та. бмв-тата обикновено са за охраната. тя е тази която трябва да бъде бързо подвижна и да покрива периметъра.
името "бмв" можеше във случая да се изкара във публичното пространство и по други по-удачни начини.
не критикувам. имат си причини- правят го. просто констатирам.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Turturelo написа:.....цените на които BMW продава Е46 можеш да ги сравниш с цената на Peugeot 307....
Сигурен съм, че е така щом го казваш ти, но 760i ще е доста далече от което и да е Пежо, по какъвто и показател да ги сравниш. Нямам нищо против - всички в тая държава да се возят на БМВ - даже напротив много ще се радвам на тоя просперитет, но да ми обясняват по телевизията, че са взели тая кола за да стигат по-бързо до болните - извинявай ама още несъм изкуфял толкова, че да се вържа на подобно твърдение.
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Dimitar написа:Turturelo написа:.....цените на които BMW продава Е46 можеш да ги сравниш с цената на Peugeot 307....
Сигурен съм, че е така щом го казваш ти, но 760i ще е доста далече от което и да е Пежо, по какъвто и показател да ги сравниш.
мисля си за цени...
760=307
307=? ...траби?голф2 '87?...и все в тоя ред на мисли-защо 760 все пак?
кой ли ще му порасне гушката? може и да е същия който е лобирал парламента да смени МБ с БМВ... въпроса е кой е той и най вече за лоялната и нелоялна конкуренция; корупцията; данъкоплатеца....подозирам че и на вас не ви липсват идеи...

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Turturelo написа:Не ме карайте да издавам фирмена тайна и да Ви затворя устите на всичките ... приемете го на доверие! Нямам навика да лъжа или шикалкавя!
Turturelo не е проблема в това, че Камор се опитват да наложат BMW - това е в реда на нещата и всяка фирма с амбиции и желание за печалба би го направила. Ако си мислиш, че обвиняваме по някакъв начин Камор Ауто, мисля че грешиш. Въпроса е, че в тая държава "всяка въшка като се наяде и излиза на челото" и ако могат и на Джъмбо Джет ще се качат и ще ни кажат, че са го направили за наше добро. Друг е въпроса, че ако правите някъква PR кампания, можеше да се измисли и друг начин, а не да давате възможност на разни шефове и началници да се возят на 760 за да им е кеф. А по въпроса за фирмените тайни и спестяването на информация ще ти кажа, че винаги когато едно такова нещо се прави без да се разясни какво наистина се цели с него се пораждат само слухове и догатки и в крайна сметка се стига до такова недоволство и нападки от страна на хората.
Мисля, че всеки би изразил недоволство от това нещо, ако в близко време му се е наложило да ползва услугите на нашето здравеопазване и са го накарали да си плаща най-елементарни консумативи, сблъскал се е със липсата на животоспасяващи лекарства, искали са му рушвети и т.н и т.н. - и сега в един момент на пълна мизерия по болниците милите фенове искат да се возят на 760i.
Мисля, че вече няма какво да я коментираме темата и най-спокой може да се заключи.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2