GSM-ите
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
И двата са ми спряни от сутринта ама ша трябва да ги включвам вече.
а иначе ЯКО БОЙКОТ мамка им кръвопийска....
а иначе ЯКО БОЙКОТ мамка им кръвопийска....
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Възложено е на отдел Клиенти да убеждават хората да не се изключват и да прави всичко в рамките на приетото да не засегне някой абонат
Взе да им пари под д.....

Ще се опарят не, ами ще се овъглят, бахти!
Трябва да се хванеме и да го направиме този номер и с тока

Не минават и два месеца без някой профан да излезе и да съобщи: "новото увеличение на цените на тока е 2.67%....." примерно
Когато масите се вдигнат

Ще ги бориме операторите, сигурен съм

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
Georgi написа:Legba,като си толкова честен що работиш там![]()
![]()
не мога да не отговаря ...
майка ми има една позната която работеше преди като ОТКК в модна къща "Рила"... сега бачка като чистачка в Мтел и взима 300 лева заплата... тва ми се вижда направо нереално но е факт!!!!!
я се сети колко взима шеф на офис... и тогава ще разбереш защо бачка в Мтел
Щото там заплатите са недостижими за 99% от БГ фирмите.... единствените които държат толкова висок стандарт са Лукойл, циментовите заводи, Електрото и други бивши големи държавни фирми.. и на мене да ми се отдаде възможност да бачкам в Мтел и аз няма да се замисля да почна... има една поговорка.. "Интереса клати феса".... освен ако не си имаш спонсор....
2 Hard 4 You
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Както се очакваше, МТЕЛ и ГЛОБУЛ още вчера следобед са направили изявление, че не е имало намаление на трафика
Но това със сигурност значи, че е имало. Още 2-3 такива и по-мащабни акции и може да има някакъв ефект 

Never mistake motion for action...
a
Само да вметна... Идеята е супер и тва е начина да обърнат внимание, щото цените тук в сравнение с европейските са супер високи. Само трябва да се има предвид, че и тук абонатите са 10-20 пъти по-малко отколкото в тези страни...Та мисълта ми беше - тия писания за едва ли не плачевното състояние не МТЕЛ са абсолютни глупости...кинти има за всички от сърце там, така че може и да има ефект за намаление... Между другото ще има намаления на корпоративните тарифи със сигурност - за частните след въвеждането на тия пакети - едва ли скоро...
Аз не можах да се включа за съжаление, щот ми е служебен тела и ше ме изфърлат като куче ако го изключа. Туй то
Аз не можах да се включа за съжаление, щот ми е служебен тела и ше ме изфърлат като куче ако го изключа. Туй то
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хъ Хъ Хъ
Абе кви са тия глупасти
Спират им телефона и после само ги търсат...тво га нема от маса време
Па абонати немали...па пари немали
Я си направете една проста ... 1 500 000 Х 10 - колко е на месец...
само от такси и то ако тези на такса са само толко...ами сложи разговори СМСи ала бала - за много пари говориме - а немали пари немали вода...Абе да неземат да им спрат и тока на Мтел?...кво праиме тогава...
Аз викам друго да направиме освен ТВА да си гасиме телефоните...
- в чесовете определени за гасенето всички да набират безплатните номера - примерно звезда 88 за М-тел...ще натовариме мрежата а след това гасиме телефоните - е тогава зор ша видат
Спират им телефона и после само ги търсат...тво га нема от маса време
Па абонати немали...па пари немали
Я си направете една проста ... 1 500 000 Х 10 - колко е на месец...
само от такси и то ако тези на такса са само толко...ами сложи разговори СМСи ала бала - за много пари говориме - а немали пари немали вода...Абе да неземат да им спрат и тока на Мтел?...кво праиме тогава...
Аз викам друго да направиме освен ТВА да си гасиме телефоните...
- в чесовете определени за гасенето всички да набират безплатните номера - примерно звезда 88 за М-тел...ще натовариме мрежата а след това гасиме телефоните - е тогава зор ша видат

значи продължаваме на 15-ти нали???
бая ще е весело всички ученици, учители и родители да си изключат телефоните тогава
или още по-гадно-всеки да звънне на *88, 1111,131 за мтел, или 120 и 123 за глобул за по пет минутки и през пет-влкючен-изключен(въпросът е кога на апаратът ще му омръзне
)и така докато ги напраим на луди калинки
(интервалът може и да е на 10 минути де-кой както иска, въпросът е на ония .......... да им направим малка мизерия)
ако мога ще зарибя малко хора от казанлък-колкото успея но ще подкрепим протеста със всички сили
Нека най-после да има поне малко по-народни цени
бая ще е весело всички ученици, учители и родители да си изключат телефоните тогава
или още по-гадно-всеки да звънне на *88, 1111,131 за мтел, или 120 и 123 за глобул за по пет минутки и през пет-влкючен-изключен(въпросът е кога на апаратът ще му омръзне

(интервалът може и да е на 10 минути де-кой както иска, въпросът е на ония .......... да им направим малка мизерия)
ако мога ще зарибя малко хора от казанлък-колкото успея но ще подкрепим протеста със всички сили
Нека най-после да има поне малко по-народни цени

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
другата дата кога е, че не ми стана ясно говорите за 06.09 после за 15.09 

--