От нула до сто за 120 секунди

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 09 Окт 2008, 12:25

i-co написа:
_BmW_™ написа:Е като завали малко дъж и всичко красиво свършва до тък :mhihi:

Точно ADSL-а е най-стабилен в това отношение, защото е към телефона и навън няма изложени кутии, кабели и т.н., както при другите доставчици. Пада, но много по-рядко и трудно. Както и да е, айде обратно към темата.

Незнам какъв ти е Нета но моят е точно АДСЛ и ти казвам че като завали малко и край всичко красиво е да там !!! 8) 8) 8)
///M
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Окт 2008, 18:08

Ей , като потрябва спешно :arrow: през мобилната мрежа :idea:
То на който трябва поне и за телефон (подходящ) е помислил ...

Какво ще стане , как виждам нещата аз :arrow: Българите сме много находчив народ , няма начин да не пипне някой в софтуера и да се браузва в движение ,както направиха и с телевизорите ;)
И представете си един такъв вампир как отрепва хора и себе си защото не шофира а се занимава с неща които нямат място в автомобила :evil:
Не само в София ами и в други градове съм връзвал лаптопа към неизвестни мрежи от нечии рутери , ей така просто спирам някъде ,пробвам и хоп - става :idea: Да не говорим ,че по заведенията вече има нет по въздуха ,както и в много ОМВ бензиностанции ...

Значи могат да измислят хиляди глупави рестрикции всеки ден а това ,което ще е най-опасно няма проблем :evil: Ама нали пак за пари става въпрос :mhihi: Плъзне ли тази вълна в новите модели наред ,убийствата по пътищата ще нарастнат още ,помнете ми думата :!:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Окт 2008, 18:19

Нета в колата има и полезно приложение. Информация за пътищата или информация за катастрофи, ремонти и задръствания по пътя по който се движим, евентуално и много информация относно градовете, в които не сме били а се налага да бъдем или закон на определена държава...

Това обаче е свързано с добре подържана база данни и системи за бързо сигнализиране и ъпдейтване. За сега е безмислено но пък е едно добро начало към бъдещи улеснения...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 09 Окт 2008, 20:11

_BmW_™ написа:
i-co написа:

Точно ADSL-а е най-стабилен в това отношение, защото е към телефона и навън няма изложени кутии, кабели и т.н., както при другите доставчици. Пада, но много по-рядко и трудно. Както и да е, айде обратно към темата.

Незнам какъв ти е Нета но моят е точно АДСЛ и ти казвам че като завали малко и край всичко красиво е да там !!! 8) 8) 8)

Аз съм на същият и при мен няма такова нещо, само в някои случаи като завали наистина много силно, прекъсва или пада за по-дълго време. ;)

ja написа:Нета в колата има и полезно приложение. Информация за пътищата или информация за катастрофи, ремонти и задръствания по пътя по който се движим, евентуално и много информация относно градовете, в които не сме били а се налага да бъдем или закон на определена държава...

Това обаче е свързано с добре подържана база данни и системи за бързо сигнализиране и ъпдейтване. За сега е безмислено но пък е едно добро начало към бъдещи улеснения...

:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 10 Окт 2008, 8:27

Penchev написа:Ей , като потрябва спешно :arrow: през мобилната мрежа :idea:
То на който трябва поне и за телефон (подходящ) е помислил ...

Какво ще стане , как виждам нещата аз :arrow: Българите сме много находчив народ , няма начин да не пипне някой в софтуера и да се браузва в движение ,както направиха и с телевизорите ;)
И представете си един такъв вампир как отрепва хора и себе си защото не шофира а се занимава с неща които нямат място в автомобила :evil:
Не само в София ами и в други градове съм връзвал лаптопа към неизвестни мрежи от нечии рутери , ей така просто спирам някъде ,пробвам и хоп - става :idea: Да не говорим ,че по заведенията вече има нет по въздуха ,както и в много ОМВ бензиностанции ...

Значи могат да измислят хиляди глупави рестрикции всеки ден а това ,което ще е най-опасно няма проблем :evil: Ама нали пак за пари става въпрос :mhihi: Плъзне ли тази вълна в новите модели наред ,убийствата по пътищата ще нарастнат още ,помнете ми думата :!:

Георги Пенчев

Жорка то и TV i DVD водят до същата опасност.
Аз смятам за изклключително полезно нещо. Даже задължително защо ли??

За 80 000 евро трябва да има и топла вода иначе вече с дизайна какво да ни изненадат.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 10 Окт 2008, 11:20

i-co написа:
_BmW_™ написа:
i-co написа:

Аз съм на същият и при мен няма такова нещо, само в някои случаи като завали наистина много силно, прекъсва или пада за по-дълго време. ;)

еми значи несме толкова прецакани ние с теб 8) 8) 8)
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 12 Окт 2008, 7:24

Интернет--добре, ще си цъкаме докато караме. Па може и
някоя игричка в мрежа да си вкарам...Според мен, цялата
идея ще доведе до лудница по пътищата.
По-важно за мене е кога ще измислят един кенеф, че като
съм в задръстване или на дълъг път да си върша работите
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 18 Окт 2008, 0:40

за това си хващаш един рейс и в него има кенефи ;) :lalala: Айде стига сме спамили темата на човека

Предишна

Назад към Основен Форум