//M5 vs RS6 video - round 2
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
abe hora , kak ne wi zabolqha prastite da pi6ete takiwa dalgi postingi
, pi6ete po kaso , 4e da mogat i marzeliwite kato men da znaqt za kakwo se spori .
6to prosto ne go iztriete toq , kakto prawite s men.
toi pone kara'UJ' AUDI
, pi6ete po kaso , 4e da mogat i marzeliwite kato men da znaqt za kakwo se spori .
6to prosto ne go iztriete toq , kakto prawite s men.
toi pone kara'UJ' AUDI

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- 20VTurboQuattro
- Потребител
-
Niama smilsul....
Shark, dlujen sum da otgovoria dori i na kratko. Yvajavam te za tova che si otdelil vreme da napishesh tolkova izcherpatelen reply i shte e grybo da se "pokria" ei taka prosto.
S niakoi neshta koito si napisal sum suglasen, s drygi NE sum, no tova niama znachenie. Ti shtom tova go vijdash kato "chasten BMW forum" kudeto ili samo bogoslovish BMW(s prichina ili bez prichina) ili si izxvurlen po dobre da si zamulcha. I bez drygo niakoi xora veche pojelaxa moite postingi tyk da budat iztriti zashtoto sum bil "draznitel", "misioner" ili "UJ Audi sum karal" i drygi podobni nebivalitzi.
Sega osuznavam kolko naiven sum bil kato sum si pomislil za "svoboda na mnenieto" v BMW forum. Moia greshka. Ti mi davash primer s tova che ako doidesh v kushtata mi i zapochnesh da me psyvash sum imal pravo da te izgonia... suglasen sum, no procheti kakvo sum napisal do sega iz vashiat forum i mi kaji kakvo chak tolkova grybo sum kazal koeto vi zasiaga? Neshto da sum preyvelichil, za neshto da sum izlugal? Ili tova che NE sum zaklet BMW fen, vijdam slabosti v BMW i karam Audi me pravi avtomatichno "draznitel", taka li? Shtom taka go vijdate, iztriite me - vajnoto e vie da ste dovolni. EXOTO e nai-dobriat subesednik v edin forum. Sujaliavam che moite dymi sa prozvuchali kato "zaiajdane" ili "misionerstvo" na povecheto ot vas. Ne sum imal takava tzel kolkoto i da ne vi se viarva. Zashto mi e da ybejdavam BMW fenove che Audi e po-dobra kola ili neshto podobno? Vseki si pravi izbora i si kara kakvototo my e kef. Az karam Audi zashtoto Audi mi xaresva poveche, a ne zashtoto ne moga da si kypia BMW ili Mercedes. Vie karate BMW zashtoto to vi xareva poveche i za vas e "the best". Mir da ima!

S niakoi neshta koito si napisal sum suglasen, s drygi NE sum, no tova niama znachenie. Ti shtom tova go vijdash kato "chasten BMW forum" kudeto ili samo bogoslovish BMW(s prichina ili bez prichina) ili si izxvurlen po dobre da si zamulcha. I bez drygo niakoi xora veche pojelaxa moite postingi tyk da budat iztriti zashtoto sum bil "draznitel", "misioner" ili "UJ Audi sum karal" i drygi podobni nebivalitzi.
Sega osuznavam kolko naiven sum bil kato sum si pomislil za "svoboda na mnenieto" v BMW forum. Moia greshka. Ti mi davash primer s tova che ako doidesh v kushtata mi i zapochnesh da me psyvash sum imal pravo da te izgonia... suglasen sum, no procheti kakvo sum napisal do sega iz vashiat forum i mi kaji kakvo chak tolkova grybo sum kazal koeto vi zasiaga? Neshto da sum preyvelichil, za neshto da sum izlugal? Ili tova che NE sum zaklet BMW fen, vijdam slabosti v BMW i karam Audi me pravi avtomatichno "draznitel", taka li? Shtom taka go vijdate, iztriite me - vajnoto e vie da ste dovolni. EXOTO e nai-dobriat subesednik v edin forum. Sujaliavam che moite dymi sa prozvuchali kato "zaiajdane" ili "misionerstvo" na povecheto ot vas. Ne sum imal takava tzel kolkoto i da ne vi se viarva. Zashto mi e da ybejdavam BMW fenove che Audi e po-dobra kola ili neshto podobno? Vseki si pravi izbora i si kara kakvototo my e kef. Az karam Audi zashtoto Audi mi xaresva poveche, a ne zashtoto ne moga da si kypia BMW ili Mercedes. Vie karate BMW zashtoto to vi xareva poveche i za vas e "the best". Mir da ima!

"According to Einstein the faster you go the longer you live." 

- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
az ne mislq da pisha tuk shtoto shte stane putki i parcali 

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: Niama smilsul....
20VTurboQuattro написа: Az karam Audi zashtoto Audi mi xaresva poveche, a ne zashtoto ne moga da si kypia BMW ili Mercedes. Vie karate BMW zashtoto to vi xareva poveche i za vas e "the best". Mir da ima!
тогава що ти трябваше толкоз да се пениш??

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: Niama smilsul....
20VTurboQuattro написа:Sega osuznavam kolko naiven sum bil kato sum si pomislil za "svoboda na mnenieto" v BMW forum. Moia greshka.
Според мен свободата на словото е същата каквато е в Ауди форум да речем. Това което основно ме дразни е че смяташ че сме по-малко толерантни, отколкото примерно феновете в Ауди форума. А аз не смятам че е така!!! Ако разгледаш теми като Защо карам Ауди или Тия с Опелите 2 ще се убедиш че при Ауди феновете също няма пъкла свобода на словото, нито пък има тотална толерантност. Но това донякъде е нормално.
20VTurboQuattro написа:Ti mi davash primer s tova che ako doidesh v kushtata mi i zapochnesh da me psyvash sum imal pravo da te izgonia... suglasen sum, no procheti kakvo sum napisal do sega iz vashiat forum i mi kaji kakvo chak tolkova grybo sum kazal koeto vi zasiaga?
Може би бях малко краен с примера си, но мисълта ми беше че АБСОЛЮТНАТА СВОБОДА въобще като понятие е МИТ. Няма такова нещо - човек винаги трябва да се съобразява с околните и малко или много да се въздържа. А когато става дума за ЧАСТЕН БМВ ФОРУМ не виждам нищо нередно в това собственика да налага определени норми за поведение. И ТЕ НАКРАТКО СА: независимо от предпочитанията и пристрастията Ви имате свободното право да участвате във форума, като не забравяте че тук е основно пълно с БМВ ентусиасти, което означава че малко или много трябва да се съобразявате с нашите вкусове.
20VTurboQuattro написа:
Ti shtom tova go vijdash kato "chasten BMW forum" kudeto ili samo bogoslovish BMW(s prichina ili bez prichina) ili si izxvurlen po dobre da si zamulcha.
ДА ЧАСТЕН Е ФОРУМА, дотолкова доколкото АЗ плащам таксите. Когато ти започнеш да ги плащаш ти ще определяш правилата. А явно не си ги разбрал напълно: тук не е задължително да побословиш БМВ, а просто да уважаваш марката и феновете й. Факт е че освен 100% чисти БМВ Ентусиасти в нашия форум участват и известно количество фенове на други марки, обединени от интереса към автомобилите въобще; този факт определено ни кара да се гордеем с форума си и смятам е достатъчно показателен за известната 'свобода на словото'. Не си прав и за това че не се допускат и мнения против марката БМВ, доколкото обаче са добре обмислени и написани. Може да видиш примерно това тук. А има и други.
20VTurboQuattro написа: Neshto da sum preyvelichil, za neshto da sum izlugal? Ili tova che NE sum zaklet BMW fen, vijdam slabosti v BMW i karam Audi me pravi avtomatichno "draznitel", taka li? Shtom taka go vijdate, iztriite me - vajnoto e vie da ste dovolni. EXOTO e nai-dobriat subesednik v edin forum. Sujaliavam che moite dymi sa prozvuchali kato "zaiajdane" ili "misionerstvo" na povecheto ot vas. Ne sum imal takava tzel kolkoto i da ne vi se viarva. Zashto mi e da ybejdavam BMW fenove che Audi e po-dobra kola ili neshto podobno? Vseki si pravi izbora i si kara kakvototo my e kef. Az karam Audi zashtoto Audi mi xaresva poveche, a ne zashtoto ne moga da si kypia BMW ili Mercedes. Vie karate BMW zashtoto to vi xareva poveche i za vas e "the best". Mir da ima!
Твоите думи те дефинират като намерения пред нас. ФАКТ Е ЧЕ ЗАПОЧНА ДА НИ ОБЯСНЯВАШ ЧЕ BMW ФЕНОВЕТЕ СА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕТОЛЕРАНТНИ И НАЙ-ВИСОКОМЕРНИТЕ АВТО-ФЕНОВЕ. А ТОВА НЕ Е ВЯРНО! Иначе хубаво че харесваш Ауди, никой няма нищо против това, но ако желаеш да участваш в нашият форум - добре дошъл си, но моля съобразявай се с нашите вкусове.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Лошо щом Андро се е ядосал начи е сериозна работата 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
М5-цата е законодателя сред спортните седани. Точка.
ТОВА Е!!!
ТОВА Е!!!

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Eiiiiiiiiiiiii........
osaznaite se be hora.Kvo my odisvate na californiiskoto balgar4e.Andro ti iztri klaviatyrata be 4ovek
O6te kato pro4etoh eto tova:
-Ili tova che NE sum zaklet BMW fen, vijdam slabosti v BMW i karam Audi me pravi avtomatichno "draznitel", taka li?
-s edno izre4enie:
DA DRAZNITEL SI I TOVA E MOJA OTGOVOR

O6te kato pro4etoh eto tova:
-Ili tova che NE sum zaklet BMW fen, vijdam slabosti v BMW i karam Audi me pravi avtomatichno "draznitel", taka li?
-s edno izre4enie:
DA DRAZNITEL SI I TOVA E MOJA OTGOVOR

- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
Re: Eiiiiiiiiiiiii........
Aleks написа:DA DRAZNITEL SI I TOVA E MOJA OTGOVOR![]()
Spored men tova si e gruba obida .. ne vizhdam choveka da ti pokazva sredni prusti i da kazva obidni neshta .. nali go znash lafa kade hodila prosotiata .. mnogo lesno se perafrazira.
BTW kade v St. Zagora zhiveesh
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3