проблем с колата в друг град....(спешно)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 17 Авг 2004, 9:04

моята помпа се отказа от живота по абсолютно същия начин, ако я подчукнеш като свалиш задната седалка заработва за извесно време. Но си е изпяла песента
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 17 Авг 2004, 9:11

bmwdriver написа:А да не е от релето на помпата :roll:

мда мда и аз това щях да кажа - измери дали отива ток до помпата - извади и буксата и мери с пробна лампа. Не е невъзможно да замине помпата, но според мен не е толкова вероятно. Ако имаш имобилайзер може той да спира тока към помпата.
Ти къде я държиш тази кола? Аз съм виждал едно черно БМВ 318ис с ЕН регистрация близо до, където аз живея - на ул. Македония на тротоара стоеше
STREETRACERS.HIT.BG

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 17 Авг 2004, 9:33

е в тея пера се бяха окопали четките и не дават на контакт. :roll: а четки имаше по 5-6 мм :roll: как са се износили тея пера :dunno: Как и да е , и тряя да ти кажа че заради тая помпа си избуших катализатота, преди помпата да откаже напълно ми даде някакъв страшен разход 10 /100 извънграско на споко каране - и аз си викам запуши се катализатора :oops: от даначното не ми го уважиха така или иначе и аре вънка, а всичко се оправи със сяната на помпата
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 18 Авг 2004, 21:35

проблема се реши с 300лв в сервиза до който закъсах

благодаря на всички за отзивчивостта, а сега мисля да си продължа почивката :>

п.с.
Castor, тя във Варна стоя една нощ, в едни улички срещу хотел черно море иначе съм в Обзор

п.с.2 този от пътна помощ преди да си тръгне, както си стоеше, без да казва нищо влезе в колата и ми занули километража, тогава не се усетих да го питам, но защо?

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 19 Авг 2004, 7:12

какъв проблем са отстранили?
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум