класация по надеждност...
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Е как Ауто билд няма да направи такава класация
.
Няма да забравя един брой в който тестваха А3 спортбак.
журналиста:"Сега се качвам в тестовата шкода и отиваме до нашия главен спонсор да вземем Очарователното малко Ауди".
Умрях да се хиля.То бива наглос ама чак толкос.Добре че тва списание вече не го копувам 4е само нерви покрай него.
И какво чак толкова значение има къде се произвеждат отделни модели на БМВ.Ти наистина ли мислиш че колите предназначени за источна европа ще се слгабят в китай и после ще ги транспортират до тук - АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ???
Там може да се произвеждат модели за захранване на азиатския пазар по техни стандарти и т.н.
Както е в Америка.Това че БМВ се произвежда в половината свят НЯМА НИщО ЛОшО.Не 4е това теб те касае,както и мен де
.
Съз здраве

Няма да забравя един брой в който тестваха А3 спортбак.
журналиста:"Сега се качвам в тестовата шкода и отиваме до нашия главен спонсор да вземем Очарователното малко Ауди".
Умрях да се хиля.То бива наглос ама чак толкос.Добре че тва списание вече не го копувам 4е само нерви покрай него.
И какво чак толкова значение има къде се произвеждат отделни модели на БМВ.Ти наистина ли мислиш че колите предназначени за источна европа ще се слгабят в китай и после ще ги транспортират до тук - АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ???
Там може да се произвеждат модели за захранване на азиатския пазар по техни стандарти и т.н.
Както е в Америка.Това че БМВ се произвежда в половината свят НЯМА НИщО ЛОшО.Не 4е това теб те касае,както и мен де

Съз здраве

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
бе едно време,а последниа тест на 7 серия?и е блъскана с електроника и пак почти никви проблеми.или нещо да кажеш за теста на Х5 който имаше проблеми само с акумулатора?за новата 5 ца нешо да кажеш?шефа ми има 530xd и я сцепва от каране и нема никви,ама никви проблеми вече много време,като на година прави над 50 000км!неможе всичко да се слага под общи знаенатели просто
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
На мен интересното ми е че ВОЛВО е толкова надоло ?!?! Едно време С80-ката беше един от най-безопасните автомобили ?!?!

///M

go6o82 написа:бе едно време,а последниа тест на 7 серия?и е блъскана с електроника и пак почти никви проблеми.или нещо да кажеш за теста на Х5 който имаше проблеми само с акумулатора?за новата 5 ца нешо да кажеш?шефа ми има 530xd и я сцепва от каране и нема никви,ама никви проблеми вече много време,като на година прави над 50 000км!неможе всичко да се слага под общи знаенатели просто
хахахха, твоя шеф е назад с матряла. На моя шеф, 5-цата му замина - гръмна и двигателя

- icaka875
- Потребител
-
- Кара: 320 2.2 купе
- Мечтае да кара: М3
Стара тема ама не се здържах.....класацията за надеждност е различна от класацията за кеф от колата и спортен дух. Лексус е много сериозен автомобил и специално за хамериканскиа пазар японците са луди на тема качество...
А БМВ си е тръпка в това спор няма
А БМВ си е тръпка в това спор няма

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като слезете от бесните "IS" ки и се метнете в некой Лексус,Инфинити или Буик,друга песен ше запеете,освен че е динамичен е и много надежден и така се произвеждат от сумати време,даже се учудвам че не свяка година са номер 1 по надежност
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4