Кампания: Не шофирайте, когато сте употребили алкохол!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 15 Авг 2004, 21:23

didi_pi4 написа:Твърдо ЗА :!: :!: :!: ПИЕНЕТО В НЕ ТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ - :nono: :nono: :nono:

:roll: :drinking: :dunno: :smoke: :dunno:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 16 Авг 2004, 1:24

Има в предвид,че е ЗА идеята да не се кара след употреба на алкохол!И после разяснява-->пиенето в нетрезво състояние :bang: :cop: :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 16 Авг 2004, 20:02

Ако мислиш,че не съм чатнал,какво иска да каже,жестоко се лъжеш :!:
Ама като си в нетрезво състояние,и да продължаваш да пиеш,няма да изтрезнееш :mha:
Виж за карането съм съгласен :wink:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 540 '97
Мечтае да кара: М5

Мнение от Nikiboy » 24 Авг 2004, 16:56

http://www.sota.perm.ru/forum/index.php ... ic=1964&hl

Ако сте карали пиян ето какво сте пропуснали.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 02 Сеп 2004, 14:23

е съжалявам ама немога ... такава ми е едната работа ама не злоупотребявам .. твърдо съм против хората които пият и карат ама аз като пия съм най примерният шофьор под слънцето- работа кво да правя. сорка пичове но аз поне е пия сериозно като съм с колата... а иначе всеки де се карам с клиенти на темата да не сядат след като са употребили... според мен не алкохола е големия проблем а хората които немогат да носят ама употребяват и след това шофират... още веднъж се извинявам на всички колеги

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twice » 02 Сеп 2004, 23:55

marti има си някои граници , ясно определени и за доброто на всички е хубаво да се спазват.Аз лично съм абсолютно против да се пие и след това да се кара - незнам, така е правилно според мен.Надявам се никого да не засягам:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 03 Сеп 2004, 10:09

Аз доста пъти съм карал пил,много глупости съм правил(без сериозни последици)от които сега ми настръхва косата като се сетиа кво би могло да се случи.Е имал съм касмет,но вече избиагвам да карам пил щото касмета все някога ще изневери а после връщане назад нияма.
Nikiboy тази история...................ме разби
Опитаи смъртта но не умираи

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 03 Сеп 2004, 22:40

Абе вие не разбрахте ,ли че Господ пази лудите и пияните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 09 Сеп 2004, 8:33

Nikiboy написа:http://www.sota.perm.ru/forum/index.php?showtopic=1964&hl

Ако сте карали пиян ето какво сте пропуснали.
Горещо препоръчвам на всички, карали и каращи след запой да погледнат поне първата страница от линка.

BIMER
Аватар

Пий и шофирай!!

Мнение от BIMER » 22 Сеп 2004, 22:22

Имам книжка от 22 години и още от тогава пия и сядам зад волана, но карам бавно и никому не съм причинявал зло. В казармата това беше системно и съм карал товарен камион на половинка ракия. В момента обаче се навъди едно гадно, тъпо и самонадеяно стадо от говеда, които разрушиха създадените стереотипи и активираха корумпираните ченгета, безотговорните комплексари дето пият и не мислят и неспособните да мислят ченгета, дето убиват невинни хора. И Бъдете уверени - не е проблемът в пиенето, а във възпитанието и възможностите на организма. И ще продължавам да пия и да карам, защото си знам силата, няма да пълня джобчетата на мръсните ченгета и знам как да се оправя с всички противници на това. Пълнете джобчетата на педерастите евробюрократи и пр. тъпаци и им стойте мирно (1984 г. едно гадно и заядливо провинциално милиционерче го свалих на земята с един удар и нищо не ми направиха).

Потребител
Аватар

Мнение от Desito » 23 Сеп 2004, 0:12

И аз подкрепям това...
С приятелката ми искахме БМВ, купихме си..., сега нейното е бласното в следствие на алкохол и шофиране ....
Desi - Pleven !!!

Потребител
Аватар

Твърдо за

Мнение от ted » 26 Сеп 2004, 17:40

Заставам зад всички ваши мнения ,но съм сигурен ,че които е пил и карал дори един път си мисли ,че на него няма да се случи. Тъпото е ,че този дето пие и след това кара надали ще вземе нашите приказки на сериозно.
ted BMW

ентусиаст
Аватар

Re: Пий и шофирай!!

Мнение от vlad0 » 26 Сеп 2004, 18:57

BIMER написа:Имам книжка от 22 години и още от тогава пия и сядам зад волана, но карам бавно и никому не съм причинявал зло. В казармата това беше системно и съм карал товарен камион на половинка ракия. В момента обаче се навъди едно гадно, тъпо и самонадеяно стадо от говеда, които разрушиха създадените стереотипи и активираха корумпираните ченгета, безотговорните комплексари дето пият и не мислят и неспособните да мислят ченгета, дето убиват невинни хора. И Бъдете уверени - не е проблемът в пиенето, а във възпитанието и възможностите на организма. И ще продължавам да пия и да карам, защото си знам силата, няма да пълня джобчетата на мръсните ченгета и знам как да се оправя с всички противници на това. Пълнете джобчетата на педерастите евробюрократи и пр. тъпаци и им стойте мирно (1984 г. едно гадно и заядливо провинциално милиционерче го свалих на земята с един удар и нищо не ми направиха).

Ти си бил голям герой бе ... Вярно по-възрастен от мен, но съжалявам и не мога да се сдържа да не кажа колко си прост! Искаш да ми кажеш, че дали си пил или не все ти е тая?! Тогава за както въобще пиеш? Имаш излишни пари и ги трошиш за алкохол ли ?! Ти с твоя пост противоречиш на медицината! ПИЯ И НИЩО МИ НЯМА! това ми звучи като историята, където "Иван бил алкохолик и всички го знаели, но трагедията била, че само той не го е знаел!" Айде....

ТВЪРДО съм ЗА КАМПАНИЯТА да не се кара в нетрезво състояние!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Пий и шофирай!!

Мнение от Sasho 28 » 27 Сеп 2004, 2:45

BIMER написа:Имам книжка от 22 години и още от тогава пия и сядам зад волана, но карам бавно и никому не съм причинявал зло. В казармата това беше системно и съм карал товарен камион на половинка ракия. В момента обаче се навъди едно гадно, тъпо и самонадеяно стадо от говеда, които разрушиха създадените стереотипи и активираха корумпираните ченгета, безотговорните комплексари дето пият и не мислят и неспособните да мислят ченгета, дето убиват невинни хора. И Бъдете уверени - не е проблемът в пиенето, а във възпитанието и възможностите на организма. И ще продължавам да пия и да карам, защото си знам силата, няма да пълня джобчетата на мръсните ченгета и знам как да се оправя с всички противници на това. Пълнете джобчетата на педерастите евробюрократи и пр. тъпаци и им стойте мирно (1984 г. едно гадно и заядливо провинциално милиционерче го свалих на земята с един удар и нищо не ми направиха).
Мистър Алкохолик,заради такива самонадеяни пумияри като тебе са загинали и осакатени много хора.Има един отгоре който гледа и рано или късно ще ти го забие четвъртит.Евала ти праим,че на думи владееш "ПИЯНИЯ МАЙСТОР" от Кунг-фу,но дано да нямаш последователи от твойта школа.И си сбъркал форума-регистрирай се в www.страдам от битов алкохолизъм.сом

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Сеп 2004, 10:11

Ми той един познат като BIMER, се метна в едно дере с Москвича! А иначе приятелката му твърдеше че като пиел така му нямало нищо е даже по добре карал от колкото трезвен! (само дето го влече дървото и стълба иначе НИЩО МУ НЯМА)! :D

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум