е30 и х6

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Авг 2008, 20:49

Да не говорим за гроздето ... На тебе не ти харесва, на мен ми харесва ... Ти по-човек ли си от мен за да е твоето мнение по-важно, или пък си по-изтънчен и по-голям естет ... Никой не ви кара да ги харесвате насила, просто не сочете с пръст и не казвайте"грозно е", само защото на вас не ви харесало ...
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwp0wer » 28 Авг 2008, 20:57

bmwdriver написа:
Shondy написа:......... Х6 кола, джип , ван или луноход? :mhihi:

Не позна ,колега.Просто кола,която повечето от нас няма да имат удоволствието да карат ;)

Евала!!! Това че някой няма да може да си я позволи не означава че трябвя дя я "оплюе"!!!На мен лично х6 много ми харесва !!!
BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 28 Авг 2008, 21:03

Що за глупости? Смятате, че в концерн като БМВ работят идиоти и вие сте много по-умни от тях ли? И тяхната цел е да им намалеят продажбите и печалбите? След като всяка година продажбите на БМВ нарастват драстично, как може въобще на говорите за Е30, Е34 и т.н.? Хората не купуват БМВ само заради външен вид, а най-вече за перфектното качество на изработка, високите технологии, новостите, сигурността, мощността и прочие.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 28 Авг 2008, 21:06

тези китайските пръчки изглеждат като сглобени от лего в сравнение с БМВ
изобщо не може да ги сравняваме на вид, още повече пък за технически качества.
аз все си мисля че баварците изпреварват времето си и им е нужно известно време за да се наложат и да пленят сърцата на върлите фенове, но за сметка на това остават актуални години наред

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 28 Авг 2008, 21:13

Anthony_J написа:Що за глупости? Смятате, че в концерн като БМВ работят идиоти и вие сте много по-умни от тях ли? И тяхната цел е да им намалеят продажбите и печалбите? След като всяка година продажбите на БМВ нарастват драстично, как може въобще на говорите за Е30, Е34 и т.н.? Хората не купуват БМВ само заради външен вид, а най-вече за перфектното качество на изработка, високите технологии, новостите, сигурността, мощността и прочие.

скоро не бях пускал тема тук и не бях се сещал къв семкар си всъщност :mhihi: ми сигурно не съм по умен от шваба ,но със сигурност не съм и по-глупав.И аз като всички останали имам право на мнение . А това че не ми харесват новите линии на бмв е достатъчен повод да си пусна темата където и както пожелая ,хората си коментират спокойно без лични нападки ,аз си чета и си събирам инфо.

Не съм тръгнал да плюя бмв или да го съдя и не ме е срам да призная че не ми харесва... Дори и на живо. Някой от вас сядал ли е на задната седалка на Х6 за да види колко е усобено чувството все едно си в аквариум.... Ми не ми харесва. А относно изказването
bmwp0wer написа:
bmwdriver написа:
Shondy написа:......... Х6 кола, джип , ван или луноход? :mhihi:

Не позна ,колега.Просто кола,която повечето от нас няма да имат удоволствието да карат ;)

Евала!!! Това че някой няма да може да си я позволи не означава че трябвя дя я "оплюе"!!!На мен лично х6 много ми харесва !!!

Не си мислете че задължително човек с социално слаби възможности ,неможе да е много по естетически надарен или неможе да има вкус и да различава нещата. ;) Просто в новите редици на бмв няма модел в който бих се влюбил... А ако някой получава нощни ерекции от вида на Х6 аз само мога да се радвам за него.
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 28 Авг 2008, 21:18

Шонди, някъде да съм казал, че не можеш да пускаш тема или да имаш мнение? Или само ти имаш право на такова? Не съм те обиждал с нищо, а ти го правиш с радост. Аз също отдавна не съм писал тук и то предимно заради първични и простовати типове като теб, които не могат да търпят чуждо мнение. Бъди жив и здрав, харесвай си каквото си искаш и си карай коли на по 20 години, защото са много хубави. Надали в БМВ ще си го преместят в другия крачол.

Аватар

Мнение от Shondy » 28 Авг 2008, 21:33

така е :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 28 Авг 2008, 21:46

Не знам какво не му харесвате на Х6. Х6 изглежда толкова мускулесто.

Според мен пред него повечето джипове, да не кажа всички изглеждат смешно.
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 28 Авг 2008, 22:06

да относно изработка и детайли си е супер ,но като че ли леко са прекалили с стероидите за него. Изглежда прекалено напомпан.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 28 Авг 2008, 22:47

Ама и вие не знаете какво всъщност искате от новите модели.
За новата седмица не била много намръщена. Била като преяла и заситена акула.
Сега пък Х6 бил много па звероизглеждащ, мускулест, напомпан, надрусан незнам си къв....
Обаче да има там, да се плюе щото не прилича на Е30 или на Е34.
НЕКАЗВАМ че Е30 и Е34 са лоши модели!!! Никога не съм го твърдял. Дори мисля на пролет и аз да се снабдя с Е30.
Просто никой от вас не може да ме убеди че ще откаже каквото и да било от новата гама БМВ-та. Моля ви се. Няма нужда.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Авг 2008, 22:58

х6цата има средно един кубичен метър (10 кубически фута) по-малко полезен обем отзад сравнено със мл-а и туарега които са му основните конкуренти. за кю-7 не говориме щото то е огромно отзад.

х6цата също така се случва че има почти същия полезен обем отзад като 5цата туринг... та ентусиаст-а които иска динамика комбинирана със голям багажник дали ще си купи -х6 със високия център на тежеста или ще наблегне я на м5 туринг или 5-цата със големия в8 мотор?

не ми харесва х6-цата. не е тайна. и не ми харесва не защото "гроздето е кисело". просто не обичам такъв подход от който резултата е "ни рак ни щука"... щото като му теглиш чертата и поне за мене х6-цата е взело най-лошото от двете платформи - малко тежко купе със висок център на тежеста.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwp0wer » 28 Авг 2008, 23:04

Shondy написа:Не си мислете че задължително човек с социално слаби възможности ,неможе да е много по естетически надарен или неможе да има вкус и да различава нещата. ;) Просто в новите редици на бмв няма модел в който бих се влюбил... А ако някой получава нощни ерекции от вида на Х6 аз само мога да се радвам за него.

Всеки с мнението си! Без лоши чувства естествено ;) :roll:
Последна промяна bmwp0wer на 28 Авг 2008, 23:11, променена общо 1 път
BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 28 Авг 2008, 23:10

alx написа:х6цата има средно един кубичен метър (10 кубически фута) по-малко полезен обем отзад сравнено със мл-а и туарега които са му основните конкуренти. за кю-7 не говориме щото то е огромно отзад.

х6цата също така се случва че има почти същия полезен обем отзад като 5цата туринг... та ентусиаст-а които иска динамика комбинирана със голям багажник дали ще си купи -х6 със високия център на тежеста или ще наблегне я на м5 туринг или 5-цата със големия в8 мотор?

не ми харесва х6-цата. не е тайна. и не ми харесва не защото "гроздето е кисело". просто не обичам такъв подход от който резултата е "ни рак ни щука"... щото като му теглиш чертата и поне за мене х6-цата е взело най-лошото от двете платформи - малко тежко купе със висок център на тежеста.

Значи Х6 е в сегмента на Кайен, Туарег, МЛ.
М5 комби няма нищо общо с този сегмент.
М5 комби върви към Мерц Е65 АМГ комби , Ауди ОлРоуд....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Авг 2008, 23:11

alx написа:х6цата има средно един кубичен метър (10 кубически фута) по-малко полезен обем отзад сравнено със мл-а и туарега които са му основните конкуренти. за кю-7 не говориме щото то е огромно отзад.

Алекс, обръщам се директно към теб, един от малкото пъти в които не съм съгласен с мнението ти, пък било то и правилно.

Х6-цата била взела най-лошото от двете платформи? Как?

Висок център на тежестта? Къде?

Та нали Х6 мачка всичко наред, Кайени, Мл-и, Ку7-ци и т.н. - на писта! А техният център на тежестта къде е? В небесата?! Нали центъра на тежестта е определящ там.

Да, съгласен съм, че Х6 едва ли е най-практичното возило, но Х6 е ИНДИВИДУАЛНОСТ както никога досега.

Казах и повтарям, всичко друго по улиците БЛЕДНЕЕ пред това Чудовище.
:twisted: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Авг 2008, 0:02

vicho написа:...

не бе батка... центъра му на тежеста е високо сравнено със други возила дето имат същата практичност и характеристики.

а за мачкането- мл63 амг, турбо кайена, джип срт-8 все са по-бързи във всекидневието освен ако не си ханс щук на ринга и не знаеш как да взимаш завойте на две гуми...

че е уникален да - но за мене е уникален по начин по който не съм го искал да е уникален.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум