ALPINA B7(Поредният тежък бомбандировач) срещу S55 AMG
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Абе аз ли съм кьорав или к'во та виждам и на предния и на задния капак емблеми на БМВ. Ама к'во от това де
.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе човека има предвид предишните модели, те наистина бяха навсякъде с емблеми на Алпина, а не на БМВ, но тва не значи че не са БМВ-та, по горе обясних.
Ops, my bad!
Съжалявам
Не zнам zаЩо има емблеми на БМВ при положение, че всички расови Алпини, които съм виждал до момента макар и да са малко са имали емблема на Алпина вместо на БМВ. Когото и да съм питал е каzвал едно и съЩо: таzи кола е толкова променена от Алпина, че БМВ считат това zа друг автомобил и zа това и се сменят емблемите. Явно има иzключения zа които не съм открехнат.
Съжалявам оЩе ведъж zа острият ми отговор! Получи се тъпо, приzнавам....

Не zнам zаЩо има емблеми на БМВ при положение, че всички расови Алпини, които съм виждал до момента макар и да са малко са имали емблема на Алпина вместо на БМВ. Когото и да съм питал е каzвал едно и съЩо: таzи кола е толкова променена от Алпина, че БМВ считат това zа друг автомобил и zа това и се сменят емблемите. Явно има иzключения zа които не съм открехнат.

BMW8 знам какво има предвид, но това твърдение е толкова безпочвено, че просто нямам думи!!!За база на този модел примерно се взема какво - 7-ма серия на БМВ!За двигател какво -4.5 333 к.с. от 7-ма серия на БМВ, купето и всичко по интериора с малки промени се взема от какво - 7-ма серия на БМВ.Е в такъв случай какво е тази кола???И Алпина открай време с какво е известна???Едва ли с това, че правят собствени коли, а с това , че е "производител на ексклузивни автомобили"(какъвто е девизът им) на базата на БМВ.Като кажеш на някой Алпина, според мен първото нещо ,което му изниква в главата е БМВ!!!Така че според мен си има общо между Алпина и БМВ!Когато Алпина започнат да си разработват сами моделите, двигателите и всичко останало, тогава могат да се считат за различна и необвързана с БМВ фирма!Мое мнение
П.С - и аз се извинявам за острия си тон в предишните ми постове.Сори, ама се разпалих
П.С - и аз се извинявам за острия си тон в предишните ми постове.Сори, ама се разпалих

Последна промяна ISATIS на 19 Юли 2004, 14:28, променена общо 2 пъти
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
ISATIS написа:BMW8 знам какво има предвид, но това твърдение е толкова безпочвено, че просто нямам думи!!!За база на този модел примерно се взема какво - 7-ма серия на БМВ!За двигател какво -4.5 333 к.с. от 7-ма серия на БМВ, купето и всичко по интериора с малки промени се взема от какво - 7-ма серия на БМВ.Е в такъв случай какво е тази кола???И Алпина открай време с какво е известна???Едва ли с това, че правят собствени коли, а с това , че е "производител на ексклузивни автомобили"(какъвто е девизът им) на базата на БМВ.Като кажеш на някой Алпина, според мен първото нещо ,което му изниква в главата е Алпина!!!Така че според мен си има общо между Алпина и БМВ!
и аз така смятам все пак тези взимат нещо наготово започват от някаква база и я подобряват а ако трябва да започнат от началото мисля че там са наи големите проблеми
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Wizi написа:Ops, my bad!Съжалявам
![]()
Ops, my bad! Пак

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ISATIS тук няма място за спор, просто защото сме на една страна, погледни по добре постовете ми. Алпина не е отделна кола! Тва си едни чистокръвно БМВ
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Wizi написа:.... точно се чудих кога пак Ще ме zаядеШ.
Не се заяждам - казвам какво мисля. Аз пък постоянно се чудя кога ти първо ша мислиш, после ша натискаш бутона "преглед" и чак най-накрая - бутона "изпрати"

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Алпина всъщност си е отделна фирма!Това го пише дори и в статията.Иначе то е ясно че използват за основа БМВ-та.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Wizi написа:..
Аз понеже съм човек който си казва всичко направо.. ЗАЩО подяволите не спреш да пишеш постове с които да дразниш всички в този форум.. като гледам си фен на Ауди.. нали си имате форум.. пиши си там 'щото направо късаш нервите на много хора тук.. бахти писна ми от такива като теб!

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3