ALPINA B7(Поредният тежък бомбандировач) срещу S55 AMG

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 19 Юли 2004, 14:04

Абе аз ли съм кьорав или к'во та виждам и на предния и на задния капак емблеми на БМВ. Ама к'во от това де 8) .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 19 Юли 2004, 14:04

wizi - А бе ти кьорав ли си бе човек??????Я земи се загледай ти и не ми говори празни приказки.ПРЕДНИЯ КАПАК И ЗАДНИЯ КАПАК.Да ти насоча вниманието, че ти май търсиш емблеми по фаровете :shock:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Юли 2004, 14:06

Абе човека има предвид предишните модели, те наистина бяха навсякъде с емблеми на Алпина, а не на БМВ, но тва не значи че не са БМВ-та, по горе обясних.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 19 Юли 2004, 14:15

Ops, my bad! :oops: Съжалявам :!:

Не zнам zаЩо има емблеми на БМВ при положение, че всички расови Алпини, които съм виждал до момента макар и да са малко са имали емблема на Алпина вместо на БМВ. Когото и да съм питал е каzвал едно и съЩо: таzи кола е толкова променена от Алпина, че БМВ считат това zа друг автомобил и zа това и се сменят емблемите. Явно има иzключения zа които не съм открехнат.

Съжалявам оЩе ведъж zа острият ми отговор! Получи се тъпо, приzнавам.... :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 19 Юли 2004, 14:16

BMW8 знам какво има предвид, но това твърдение е толкова безпочвено, че просто нямам думи!!!За база на този модел примерно се взема какво - 7-ма серия на БМВ!За двигател какво -4.5 333 к.с. от 7-ма серия на БМВ, купето и всичко по интериора с малки промени се взема от какво - 7-ма серия на БМВ.Е в такъв случай какво е тази кола???И Алпина открай време с какво е известна???Едва ли с това, че правят собствени коли, а с това , че е "производител на ексклузивни автомобили"(какъвто е девизът им) на базата на БМВ.Като кажеш на някой Алпина, според мен първото нещо ,което му изниква в главата е БМВ!!!Така че според мен си има общо между Алпина и БМВ!Когато Алпина започнат да си разработват сами моделите, двигателите и всичко останало, тогава могат да се считат за различна и необвързана с БМВ фирма!Мое мнение
П.С - и аз се извинявам за острия си тон в предишните ми постове.Сори, ама се разпалих :wink:
Последна промяна ISATIS на 19 Юли 2004, 14:28, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 19 Юли 2004, 14:22

ISATIS написа:BMW8 знам какво има предвид, но това твърдение е толкова безпочвено, че просто нямам думи!!!За база на този модел примерно се взема какво - 7-ма серия на БМВ!За двигател какво -4.5 333 к.с. от 7-ма серия на БМВ, купето и всичко по интериора с малки промени се взема от какво - 7-ма серия на БМВ.Е в такъв случай какво е тази кола???И Алпина открай време с какво е известна???Едва ли с това, че правят собствени коли, а с това , че е "производител на ексклузивни автомобили"(какъвто е девизът им) на базата на БМВ.Като кажеш на някой Алпина, според мен първото нещо ,което му изниква в главата е Алпина!!!Така че според мен си има общо между Алпина и БМВ!

и аз така смятам все пак тези взимат нещо наготово започват от някаква база и я подобряват а ако трябва да започнат от началото мисля че там са наи големите проблеми
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 19 Юли 2004, 14:28

Wizi написа:Ops, my bad! :oops: Съжалявам :!:

Не zнам zаЩо има емблеми на БМВ при положение, че всички расови Алпини, които съм виждал до момента макар и да са малко са имали емблема на Алпина вместо на БМВ. Когото и да съм питал е каzвал едно и съЩо: таzи кола е толкова променена от Алпина, че БМВ считат това zа друг автомобил и zа това и се сменят емблемите. Явно има иzключения zа които не съм открехнат.

Съжалявам оЩе ведъж zа острият ми отговор! Получи се тъпо, приzнавам.... :(

Ops, my bad! Пак 8) . Аз пък доколкото съм чувал БМВ АГ даже признава гаранцията на колите пипани от Алпина.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 19 Юли 2004, 14:54

Dimitar написа:Ops, my bad! Пак 8)

.... точно се чудих кога пак Ще ме zаядеШ. :roll:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Юли 2004, 15:00

ISATIS тук няма място за спор, просто защото сме на една страна, погледни по добре постовете ми. Алпина не е отделна кола! Тва си едни чистокръвно БМВ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 19 Юли 2004, 15:09

BMW8 не си ме разбрал правилно.Адресатът на моите постове не си ти , а Wizi.Както и да е много оффтопик отидохме, извинявам се на Браво , че понаср*хме хубавата му тема и се извинявам ако съм обидил някого с по-острите ми постове.Пийс! :D :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 19 Юли 2004, 15:13

Wizi написа:.... точно се чудих кога пак Ще ме zаядеШ. :roll:

Не се заяждам - казвам какво мисля. Аз пък постоянно се чудя кога ти първо ша мислиш, после ша натискаш бутона "преглед" и чак най-накрая - бутона "изпрати" 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 19 Юли 2004, 15:37

Алпина всъщност си е отделна фирма!Това го пише дори и в статията.Иначе то е ясно че използват за основа БМВ-та.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 20 Юли 2004, 9:22

Ей, хора! Вие вместо да се кефите на това произведение на изкуството ( каквато вероятно беше идеята на темата), вие го обърнахте на спорове Алпината БМВ ли е и има ли тя почва у нас... :lol:
Дет се вика "на корена му ряпа!"

За мен Алпината е БМВ-то на БМВ-тата!

:bowdown: :bowdown: :bowdown: B7 :bowdown: :bowdown: :bowdown:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 20 Юли 2004, 15:29

Wizi написа:..

Аз понеже съм човек който си казва всичко направо.. ЗАЩО подяволите не спреш да пишеш постове с които да дразниш всички в този форум.. като гледам си фен на Ауди.. нали си имате форум.. пиши си там 'щото направо късаш нервите на много хора тук.. бахти писна ми от такива като теб! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 21 Юли 2004, 13:38

:censored:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум