Всеки да помага според възможностите си

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 14 Авг 2004, 11:40

rado_rf написа:.... DrivinGGod - не питайте какво ви е дал клуба, а какво вие сте дали на него! С други думи - за да получиш, първо трябва да дадеш 8)...

"Сашо - говори. Умно говори." - Това го бях чувал за лидера на евролевицата, ама и за нашия Сашо става 8) .
ZealoT написа:.... според мен 5 лева на месец са нищожна сума с оглед на нещата които може да научи човек тука ...

Така де, една свястна информация по даден проблем и вече си избил годишната такса като се има предвид цената на частите за колите ни :yes: .

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 14 Авг 2004, 15:59

Напълно съм съгласна със ZealoT, :yes: 5лв са нищожна сума като се има предвит инфото която получава ме тук.(пък и къде ли не се дават:цигари,алкохол.........)колко му е да ги отделиш веднъж месечно. :angel:
:driving: born on the road :driving:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Авг 2004, 22:03

didi_pi4 написа:Напълно съм съгласна със ZealoT, :yes: 5лв са нищожна сума като се има предвит инфото която получава ме тук.(пък и къде ли не се дават:цигари,алкохол.........)колко му е да ги отделиш веднъж месечно. :angel:

Тъй де :D
Точно за това иде реч 8)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 15 Авг 2004, 23:14

ZealoT написа:... като гледам всеки който е имал проблем и е сподел тука поне 5 души веднага без да искат нищо в замяна се опитват да му помогнат!....

не искам да казвам голяма дума защото не съм много търпян тука..но лично аз ако мога да помогна с нещо,да дам съвет НЕ го правя с предпоставка да се чувства колегата задължен по някакъв начин...аз го правя от желание да помогна на човека да си оправи любимата НИ марка кола.....за това исках да кажа. :D
иначе мнение по въпроса имам но ще го запазя...който иска нека членува който не иска-да не членува...демокрация :idea:
Изображение
8.32

Предишна

Назад към Основен Форум