ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
Еми ето я и темата във опел форума http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45866
Надявам се да не бъде истрита и искам да ви кажа че и там са се сетили за такава инициатива и то по - рано от вас http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45035
Им нека си спестим изказвания от сорта аз няма се наредя с някоя астра или голф да протестирам както беше писал един от потребителите по горе ( шото е смешно да ми каже че примерно колата ми е по скапана като е поне 10г. по нова от неговата и ще го счупя на старта
). Без лоши чувства надявам се и нашият форум да допринесе с нещон в това начинание. Поздрави 
Надявам се да не бъде истрита и искам да ви кажа че и там са се сетили за такава инициатива и то по - рано от вас http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45035
Им нека си спестим изказвания от сорта аз няма се наредя с някоя астра или голф да протестирам както беше писал един от потребителите по горе ( шото е смешно да ми каже че примерно колата ми е по скапана като е поне 10г. по нова от неговата и ще го счупя на старта

minyo написа:Еми ето я и темата във опел форума http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45866
Им нека си спестим изказвания от сорта аз няма се наредя с някоя астра или голф да протестирам както беше писал един от потребителите по горе ( шото е смешно да ми каже че примерно колата ми е по скапана като е поне 10г. по нова от неговата и ще го счупя на старта). Без лоши чувства надявам се и нашият форум да допринесе с нещон в това начинание. Поздрави
Аз лично смятам че в това начинание марката модела и годината на колата няат абсолютно никво значение

И няма от кво да ме е срам да се редя до няква астра, тя мойта е по-хубава, а тва че е по-дърта само и придава чар

П.с. Гледай от веселата страна на нещата

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:VT5602AK написа:абе и 5 лева да го напраят бензина пак ще карам на мрасна газзз не ме е..
![]()
![]()
лично на теб ти пожелавам да стане 10лв
Аиде и аз с едно пожелание. Колите ти 10лв. на метър да горят дано!
Гумите от към генерацията да ги гледаш, с бензин промика на червата да ти правят, масълце в ушите да ти наливат.
Иначе и аз ще се присъединя към протеста надявам се ама измислете някви още искания така и така ще искаме. Като са ни повече исканията по добре защото някой от тях може да отпаднат.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравей на всички истински
Искам да си кажа и моето мнение макар да рискувам да ме критикувате.
С всисоките цени на горивата чашата на търпението само преля.Насочвате се към конкректен проблем,който е нищожен сравнение с положението българско и излизайки на протес само за това рискувате да се провали инициативата.Какво са 4-5 хил. човека тръгнали да си кажат болката,дори няма да ни забележат,а по новините може би ще споменат нещо за 30 секунди,от което няма да стане ясно закаквО е било сабираннето.После ще има коментари от рода ми това е българина страх го е да излезне,страхливци,плашипутарници и много други подобни убиди.И какво накрая ще си останем разидинена българска нация.Има много точен израс - РАДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.Това е основната цел на политическата помия в България.Спирам до тук с тях,защото ние ги знаем и можем да го коментираме до безкрай и ефекта ще е - колкото повече бъркаш в едно гомно,толкова повече мирише.Аз лично не искам да ставам гомнар.Какво предлагам.
Недоволство има и това е факт.Трябва да се привлекат много,ама много почти всички,които не са доволни от начина на живот в страната,които искат да променят коренно ситуацията и да се заживее като в една европейска цивилизована държава.Как да стане това?Всеки от този форум и от другите да започне да говори със съседи приятели,да привлече максимално недоволни хора,независимо с какво се занимават и от какво се интересуват.Да се измисли някакъв знак или символ на недоволство / може да се дискутира по форумите,мисля,че ще излезе нещо много оригинално /и да се залепи я по колите или вратите,да бъде на видно място.Така всеки ден ще виждаме как се умножаваме ще се уважаваме повече,споделяйки тази теза на недоволство то управляващите лайнари
.Един път станали много,можем да се надигнем и да поставим нашите условия е тогава няма как да не ни чуят и медийте да обърнат повече внимание.ВСИЧКО ТОВА НЕТРЯБВА ДА СЕ ПОЛИТИЗИРА.Защо,много е просто и ясно,спомнете си 1997г.Костов възседна вълната на недоволството и какво направи....Смени се този,който ни клатеше с друг.Всички са гомнари,но с различни цветове.Затова,ако някой се опита да му се бие шута веднага.
Предлагам да се съберат всички недоволни от всички форуми,да се изясни тази стратегия,да се разменят кординати или да се направи някакъф кординационнен център и да се започне привличането на всички недоволни.Да се измисли емблема символ,така всички ще сме под един знаменател,няма да има разделение по форуми и др.
Целта е да се махнат всички политици и да се заменят с достойни хора.Да се правят референдоми абсолютно за всичко.
Да има абсилютна прозрачност и ред други неща,които ще ни направят живота истински.Неможе 8 милиона да се управят за 8 милиона години
,само гомнар може да го направи.
Една малка скоба,задуха вятър в морето и вдиГне вълна,след като стигне до брега позалее няколко метра от сушата и се отдръпне.И какво остава,намокрен пясък,който слънцето до няколко часа изсуши,и всичко си е както преди.Но ако едно цунами залее този бряг......
с години ще се помни,а и после нищо няма да е както преди,затварям скобата.
А това за цената на бензина всички знаем защо е така.С капката гориво само преля чашата.Огледайте се престъпност,убиства,безаконие,мизерия,умраза,корупция, и много други е докога....
Незабравяйте,че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА :twisted:
МНОГО СМЕ СИЛНИСМЕ :twisted:

Искам да си кажа и моето мнение макар да рискувам да ме критикувате.
С всисоките цени на горивата чашата на търпението само преля.Насочвате се към конкректен проблем,който е нищожен сравнение с положението българско и излизайки на протес само за това рискувате да се провали инициативата.Какво са 4-5 хил. човека тръгнали да си кажат болката,дори няма да ни забележат,а по новините може би ще споменат нещо за 30 секунди,от което няма да стане ясно закаквО е било сабираннето.После ще има коментари от рода ми това е българина страх го е да излезне,страхливци,плашипутарници и много други подобни убиди.И какво накрая ще си останем разидинена българска нация.Има много точен израс - РАДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.Това е основната цел на политическата помия в България.Спирам до тук с тях,защото ние ги знаем и можем да го коментираме до безкрай и ефекта ще е - колкото повече бъркаш в едно гомно,толкова повече мирише.Аз лично не искам да ставам гомнар.Какво предлагам.
Недоволство има и това е факт.Трябва да се привлекат много,ама много почти всички,които не са доволни от начина на живот в страната,които искат да променят коренно ситуацията и да се заживее като в една европейска цивилизована държава.Как да стане това?Всеки от този форум и от другите да започне да говори със съседи приятели,да привлече максимално недоволни хора,независимо с какво се занимават и от какво се интересуват.Да се измисли някакъв знак или символ на недоволство / може да се дискутира по форумите,мисля,че ще излезе нещо много оригинално /и да се залепи я по колите или вратите,да бъде на видно място.Така всеки ден ще виждаме как се умножаваме ще се уважаваме повече,споделяйки тази теза на недоволство то управляващите лайнари

Предлагам да се съберат всички недоволни от всички форуми,да се изясни тази стратегия,да се разменят кординати или да се направи някакъф кординационнен център и да се започне привличането на всички недоволни.Да се измисли емблема символ,така всички ще сме под един знаменател,няма да има разделение по форуми и др.
Целта е да се махнат всички политици и да се заменят с достойни хора.Да се правят референдоми абсолютно за всичко.
Да има абсилютна прозрачност и ред други неща,които ще ни направят живота истински.Неможе 8 милиона да се управят за 8 милиона години

Една малка скоба,задуха вятър в морето и вдиГне вълна,след като стигне до брега позалее няколко метра от сушата и се отдръпне.И какво остава,намокрен пясък,който слънцето до няколко часа изсуши,и всичко си е както преди.Но ако едно цунами залее този бряг......

А това за цената на бензина всички знаем защо е така.С капката гориво само преля чашата.Огледайте се престъпност,убиства,безаконие,мизерия,умраза,корупция, и много други е докога....

Незабравяйте,че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА :twisted:

МНОГО СМЕ СИЛНИСМЕ :twisted:

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2978§ionid=5&id=0000901
Незнам дали статияат е пускана, но става ясно едно - трябва протест не само срещу акциза но и Комисията за защита на Потребителя и Комисията за защита на Конкуренцията да заработи и да провери Лукойл защо аджеба Дизела струва 1,42лв. на едро без акциз като се произвежда по-евтино от бензина, който на едро без акциз струва 1.16лв.??!!!
Незнам дали статияат е пускана, но става ясно едно - трябва протест не само срещу акциза но и Комисията за защита на Потребителя и Комисията за защита на Конкуренцията да заработи и да провери Лукойл защо аджеба Дизела струва 1,42лв. на едро без акциз като се произвежда по-евтино от бензина, който на едро без акциз струва 1.16лв.??!!!

Lope De Vega
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
"Боя настана, тупкат сърца ни. Ето ги близо наще душмани. ........"
"Партизан за бой се стяга. ......",
"Къде си вярна ти любов народна. Къде летиш ти птицо любородна. ......"
Нали ви ясно, че я се съберете 30-40 души, я не? Аз лично бих присъствал, но има шушумиги дето ще ни гледат по ТВ-то, ще вдигат чаши с акцизна ракийка със салата от турски домати и македонски краставици. Ще гледат и ще ни се смеят, за това че имаме смелоста да излезем, и после ще се тупат по гърдите какви са родолюбци и как милеят за БГ народа си!
"Къде си вярна ти любов народна. Къде летиш ти птицо любородна. ......"

Нали ви ясно, че я се съберете 30-40 души, я не? Аз лично бих присъствал, но има шушумиги дето ще ни гледат по ТВ-то, ще вдигат чаши с акцизна ракийка със салата от турски домати и македонски краставици. Ще гледат и ще ни се смеят, за това че имаме смелоста да излезем, и после ще се тупат по гърдите какви са родолюбци и как милеят за БГ народа си!
bobi_maxo написа:"Боя настана, тупкат сърца ни. Ето ги близо наще душмани. ........"
"Къде си вярна ти любов народна. Къде летиш ти птицо любородна. ......"![]()
![]()
![]()
![]()
Такива винаги ще има, те сами губят.

a
колеги боли ви кура за тези дето си пият акцизната ракия и ядат турски домати, щото и аз го правя, ама не е там въпроса, трябва да се вдигнеме всички и да им покажеме че така не става, въпроса е принципен дали ще сме 20-30 души това е начало от което трябва да тръгнеме, щото като покажат 20-30 човека ще се вдигнат поне още 10 и така докато не станеме колкото агитката на левски. аз лично смятам да дойда на протеста пак който си е п**** и си седи у тех цел живот ще го мачкат и ще си седи у тех и само ще гледа.
Няма начин да няма начин
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Re: a
pinko_23 написа:колеги боли ви кура за тези дето си пият акцизната ракия и ядат турски домати, щото и аз го правя, ама не е там въпроса, трябва да се вдигнеме всички и да им покажеме че така не става, въпроса е принципен дали ще сме 20-30 души това е начало от което трябва да тръгнеме, щото като покажат 20-30 човека ще се вдигнат поне още 10 и така докато не станеме колкото агитката на левски. аз лично смятам да дойда на протеста пак който си е п**** и си седи у тех цел живот ще го мачкат и ще си седи у тех и само ще гледа.
много си прав,важно е на4алото,а някой в подписа си го беше казал,,путката не е женски полов орган, а тип мъжки характер"е това ми е мнението за тия кадето ще си седят пред телевизорите.Ина4е и двама души да сме там,аз 6е съм единия,понеже 4акам датата не си вкарвам колата в бокса
Последна промяна pandev22 на 21 Май 2008, 16:19, променена общо 1 път
А, сещате ли се колко сме уязвими? Когато протеста стане факт ще има интерес към нас(форума и клуба), и на някоя сбирка внедрен платен журналист :
" те се жалват, но знаете ли как ходят на "тайно" място и юркат колите си и харчат гориво, заради която цена протестират".
Това е "коз" които хич и няма да се свенят да избутат напред, както и категоричната позиция на управата на клуба.
Трябва да ви е ясна тя, иначе което не става с пари става с много пари!
Не искам да обидя някой от управата, но всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо.
" те се жалват, но знаете ли как ходят на "тайно" място и юркат колите си и харчат гориво, заради която цена протестират".
Това е "коз" които хич и няма да се свенят да избутат напред, както и категоричната позиция на управата на клуба.
Не искам да обидя някой от управата, но всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Абе пичове, не знам за какво продължавате да се навивате. Какво повече ще направи правителството от това, което обеща на тираджиите? Няма да вдига акциза поне 2 години. Ми то и друго не може да направи. За какво да се губят сили за абсолютно безсмилени протести? Аз казах няколко пъти какво трябва да искаме, но всичи сте си за тази тъпа цена на горивото, все едно нашето правителство го копае в двора си. Само ще радваме арабите. Дайте да протестираме и против лошото време или големите жеги. Ефектът ще е същият. Аз пък казвам, че ако са такива тъпи исканията ни, няма да отида на протеста и ще си пия акцизната ракия с турските домати. Ако се направи протест за състоянието на пътищата и смъртта по тях, убеден съм че ще има много повече хора и аз ще съм един от тях. Даже вчера гледах в Господари на ефира дебелата Наталия Симеонова да заплашва с блокада Панчарево, ако не им оправят пътищата. Ето един повод да имаме и мощна медия като Нова ТВ на наша страна. Наистина се действа като стадо в момента. Ами скъпи са горивата за всички, но този проблем с протести никъде не се е решил, защото не зависи от правителствата, а от ОПЕК.
bobi_maxo написа:А, сещате ли се колко сме уязвими? Когато протеста стане факт ще има интерес към нас(форума и клуба), и на някоя сбирка внедрен платен журналист :
колега на тебе за некав журналист ли ти пука или за идеята и тая пуста куза да направим протест заедно, без лоши чувства ама твойто е параноя
Няма начин да няма начин