Кражби

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Re: Кражби

Мнение от Venko » 08 Ное 2014, 19:27

Сърбах попарата на овчокупелските мангасари няколко години, останах няколко пъти без мигачи и лайсни - звънях на полицията да дойдат да пишат протоколи ... абе да свършат нещо, не е да съм ги натоварвал нещо в работното им време. По телефона се задава въпроса - какъв е проблема? Обеснявам аз.... Отговор - Няма да дойдем! - И телефона се затваря..... ми да взема да си платя данъците, че да има за заплатки, а?

После ме разбиваха веднъж в Лозенец (посред бял работен ден), но не успяха да отворят колата.

НервирАх се доста, после спря да ми пука. От както колата ми е супер мръсна и изпожулена се чувствам спокоен, но не и доволен.
Това явно е златната среда.
Понякога си мисля да взема да вкарам 1к за брони и глезотии и да я направя както когато я купих, но после си викам - защо, като пак ще я разколачат джамбазите, а толкова хубаво ми става като гледам класиките по улиците на Мюнхен.... лачени, лъскави, а шоферите горди горди....

ПП: чак се изнервих като си ги спомням всичките тея грижи и нерви.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 09 Ное 2014, 11:03

randity написа:
SaSo написа:Ейййй тая държава е е..ати кенефа нямам думи... Жена ми днес е спряла колата в паркинга на Мол "Сердика" и са гепили стъклото на лявото огледало... За Е46 става дума... За 20лв да е..а боклуците смотани братче... За лекарства да не му стигнат на тоя боклук....

Нещо камери, глупости?! Нали ушкем са под наблюдение?

Moйта кола я гепиха на 5м от входа ми, на осветено с 7 камери....даже мисля да пусна клипчетата как ми я крадат, да видите за ква наглост става въпрос
имам клипче и на другата как ми я гепиха, некъв клоун как бяга като муха без глава около паркинга щото едни съседи излизат в същия момент...
нищо не ги спира тия кенефи....имам си една мечта....ДА ФАНЕМА НЕКОЙ ОТ ТИЯ :banghead: :banghead: :banghead:
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 10 Ное 2014, 8:00

Я пусни клип, че ми стана много интересно колко им отнема...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Deyan Velev » 13 Дек 2014, 15:44

M-ковите ми лайсни на компакта хванаха крака снощи от кв. Гео Милев .... добре бе вече всичко с винтове и нитове ли трябва да хващам по тая кола :banghead: :ranting:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Дек 2014, 18:26

Ето как си намерих колата тази сутрин. Разбита по най-брутален начин с камък и опит да извадят музиката от багажника, но уви са били страшни смотаняци и не са могли дори кората да махнат.. Обаче аз знам кои са и ако не си признаят ги почвам по ред на номерата
За мое съжаление, музиката я извадих и сега се продава, нарадвах и се, няма и месец :mad:
Изображение

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 06 Апр 2015, 23:14

Ръцете да им изсъхнат!
Парите от наш'те коли и части само за лекари и свещи да ги дават, мамицата им...
Аз и ти сме луд-ни-ца... Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ШЕ 330d (manual)
Мечтае да кара: bmw f10 m5
Детайли за колата: M-packet Mtech 1

Мнение от SlipX » 12 Апр 2015, 21:15

На мен пък тая сутрин като станах видях че са ми взели задния лип на багажника и една измислена M емблемка, която струва точно 10 лв. из продавалника.... Пълни кокошкари... И то на такъв ден, точно на велик ден. Много долно племе сме, не ме е яд за липа и емблемката, яд ме е че са ми надрали багажника, за да ги махнат.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 330d
Мечтае да кара: чисто ново BMW

Мнение от jul_bmw » 29 Апр 2015, 16:39

Колеги Здравейте,
За съжаление и аз вече съм един от потърпевшети в тази тема, та накратко снощи са се опитали да ми откраднат BMW-то е46 facelift разбили са патронника на стартера целия е на парчета е зее една грозна дупка в самия стартер. След като не са успели да го запалят са откраднали компютъра (това го установи ключаря който дойде за да опита да го запали). Въпросите ми са мога ли да го запаля без компютър сега с цел да го преместя оттам и към кой да се обърна. Ако без комп не може трябва ли да се притеснявам, че може да го открадтат в смисал да го запалят. Откъде трябва да започна сега с цел привеждане на BMW-от отново към нормално ползване, в смисъл към кой да се обърна за помощ освен към вас в момента. Предварително Ви благодаря за помощта !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 30 Апр 2015, 18:40

Като за начало закарай колата на охраняем паркинг.,непременно!!!!! С бутане,с дърпане,щото ако се върнат тази вечер вече няма да пропуснат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 & E46
Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner

Мнение от SH3M37A » 01 Май 2015, 4:05

Абе колеги вие кви неща споделяте бе ? Кви са тез филми в последните години .... Като чета направо не вярвам ,какви работи ви се случват :shock:
Чак се чудя как ,когато съм живял в Бг не са ми изтърбушили колата в която имам музика за 4 бона :shock: Панела на сд-то не съм махал в тези две години през ,които бях в Бг и.... След ,като си взех баварката си прехвърлих музиката в нея и мислех това лято да идвам с нея към България ама хич няма стъпя .... кола под наем и да ми е мирна главата..... Тук понякога ,колата ми е отключена не защото я забравям ами съм натиснал копчето на дистанционното от вкъщи и нощува отключена с всичко налично в нея.
И тук се краде ама ......

Надявам се да не съм офф ,но ще кажа нещо ,което казах и в друга тема.

Форума е нож с две остриета.Днес ще се похваля с нещо по колата утре друг колега ще мине и ще го задигне ! А по големия абсурд в цялата работа е :

"Абе откраднаха ми компа на колата ,ако сложа друг ще запали ли ? "

"Абе кви защитни средства да взема ,за да си запазя колата от крадци "

"Колеги , мъчиха се да ми дигнат колата.Разбили са патрона но не са успели да я запалят ( как не са успели да идеш до рим и да не видиш папата ) не знам защо ,но е пред гаража. Как да я запаля за да я преместя ? "

Мога да дам и още примери и идеи ,на които сами давате отговори !!!!!

Не поставям колегите потърпевши под съмнение ,но и на оная си работа нямам доверие в този скапан живот. Темите са полезни за много потребители ,като мен ,които искат да си направят ,колите по собствен вкус и отговори за колегите ,които искат нещо без да влагат пари !

Не призовавам да не се отговаря на теми свързани с решаването на даден проблем ,но.......

А аз се главоболя с драскотини по врата от дебели ирландци и точици от камъни :kuku:
:OT:
Изображение
Изображение

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016

За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Кражби

Мнение от steeN » 03 Май 2015, 10:53

Последните години? Май наистина си пропуснал доста още от началото на 2000те е така :) Преди това просто нямаше толкова такива коли, че да има какво да се краде. Е46 е най-лесната за крадене от всички BMW с EWS... това с компютъра, може да е опит да се върнат с модифициран и да изнесат колата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Geeorgiev » 12 Май 2015, 18:14

Здравейте, колеги, за съжаление и аз ще се включа в темата като потърпевш. Моето BMW 320d E90 Светло-сив металик изчезна от паркинга зад моя блок на Младост1/Мусагеница. Събитието беше на нощта 10ти срещу 11ти Май 2015г. Колата е за щастие с пълно каско като я имах само от една седмица! Явно трябват да се предприемат сериозни мерки от полицията, защото кражбите на такива автомобили продължават. Сега се надявам да я намерят или да получа съответното обезщетение от застрахователя, а ако я намерят дано е в същия запазен вид.
Няма камери на този паркинг, доколкото знам за цяла нощ докато разбера липсата.. кой знае къде е била закарана...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 13 Май 2015, 16:23

Че на нашия паркинг като има камери да не би да видях къде отива колата.... Пак за Младост1 става дума... Явно пак са тръгнали в нашия квартал.... Към коя компания ти е застрахована колата?

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Geeorgiev » 13 Май 2015, 20:52

SaSo написа:Че на нашия паркинг като има камери да не би да видях къде отива колата.... Пак за Младост1 става дума... Явно пак са тръгнали в нашия квартал.... Към коя компания ти е застрахована колата?

БУЛИНС

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 & E46
Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner

Мнение от SH3M37A » 13 Май 2015, 23:52

Във Фб гледам хора са постнали зов за помощ и на аудита така ,че явно не е само БМВ ......... Ама странно ,какво ги правят тез коли толкова много....
Да не се снима филма да изчезнеш за 60 секунди в Бг .... баси :bang:
Изображение
Изображение

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016

За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум