Новото Х3
Модератор: Общи модератори
Re: Новото Х3
K.Laloff написа:Аз, пък в София за 1 ден видях три от новите Х3-ки. Мисля, че едната беше на колегата @gazzzar, беличка, мина покрай South Park в кв. Лозенец.
Едно кара и бившият премиер г-н Иван Костов. Неговото също е беличко и много хубаво. Най-накрая смени оня варел Range Rover-а с нещо прилично

- BlueSkyUnder
- Потребител
-
- Кара: BMW
много приятна машина, имах удоволствието да я тествам на X-drive тест, 3.5 бензин си е тръпка. Х-драйв системата с последните подобрения според мен е лидер.
BlueSkyUnder написа:Х-драйв системата с последните подобрения според мен е лидер.
Според мен не е спирал да бъде лидер от доста години. Другите са доста, доста назад.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
genesis21 написа:Преди 3 дена се возих в такова,като чели има малко твърдо окачване ?
Колега , било е на режим спорт или спорт+ за да подрусва.Аз покарах на Виктор Гъзара джипката и на режим нормал вози изключително комфортно и неутрално.Х3-ката е много комплексен автомобил , надскочиха много конкуренцията

Георги Пенчев
- BlueSkyUnder
- Потребител
-
- Кара: BMW
MCar написа:BlueSkyUnder написа:Х-драйв системата с последните подобрения според мен е лидер.
Според мен не е спирал да бъде лидер от доста години. Другите са доста, доста назад.
до преди теста не я бях пробвал но определно там мн ми допадна. Особено на теста с гърбиците, където остава на 2 колела.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
http://automedia.investor.bg/a/0-nachal ... to-bmw-x3/
Вече и с фейслифт! Май съвсем го омазаха новия външен вид отпред. при F30/80 поне изглежда злобно. Тук и в Х5 ми приличат на носорози. Да не говорим, че и вътре таблото са го направили в стил Audi A6 - имам предвид диспея и положението около него.
Вече и с фейслифт! Май съвсем го омазаха новия външен вид отпред. при F30/80 поне изглежда злобно. Тук и в Х5 ми приличат на носорози. Да не говорим, че и вътре таблото са го направили в стил Audi A6 - имам предвид диспея и положението около него.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Най-после красива Х3ка - на фона на новото Х5 - Х3 си е красива кола 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
acho.rs написа:на фона на новото Х5 - Х3 си е красива кола
+1 !
доста съм разочарован от вида на новото Х5.
по лъскавите брошури и интернет пак си е гадно, но горе-долу става..
вчера обаче мина едно покрай мен бавно - колата беше черна и мръсна, отдалече си казах си ето още някакъв имитат на джип, вероятно Санг-Йонг или Хувър H17 или нещо... кога гледам то било F15

Е70 във всяко отношение беше по-класно.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
acho.rs написа:Най-после красива Х3ка - на фона на новото Х5 - Х3 си е красива кола
Ето това е да си противоречиш!
При положение, че са почти идентични да кажеш, че едната е по красива на фона на другата...
- goshy
- Потребител
-
- Кара: BMW E63 635d++
Подкрепям acho.rs!
Х3 ми допада повече, въпреки че е почти еднакво с Х5. На по-голяма кола като Х5, този дизайн не ми допада..
Както казаха нагоре, Е70 беше много по-хубаво.. 

Мърка, пуши и ръмжи.. -Нафта ми сипи!