Зверска катастрофа с БМВ на магистрала Тракия
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Nukem написа:Пичове абе какви usery има във този форум не бил дигал над 160????,аве ти си за форума на жигула ве!!!!,и ми кара бмв??,нямал контрол над колата при 180?????? иди на един сервиз и си купи нови гуми!!!
Ти май си поредният кандидат за черната хроника, недай Боже:roll: ! Като си с БМВ, какво, под 150 ти е забранено да караш ли:roll:

Шофьорът е бил 39 годишен - това е информацията от труд

Последна промяна Maverick_VS на 15 Юни 2007, 14:36, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ???
Nukem написа:Пичове абе какви usery има във този форум не бил дигал над 160????,аве ти си за форума на жигула ве!!!!,и ми кара бмв??,нямал контрол над колата при 180?????? иди на един сервиз и си купи нови гуми!!!А колегата е много прав как да спреш от 200 като някакв циганин със шкода 120л се мъчи да изпреварва???? както ми се случи миналата седмица!!!Просто за някой коли трябват обходни патища просто НЕ СА ЗА МАГИСТРАЛАТА(то и тя една магистрала,еба си мизерното 4-то класно пътче!)!!!
Като гледам къв си "рацер" ше те четем и тебе скоро във вестниците и ше те гледаме по телевизията....
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Мир на праха им
А за останалите 100 страници изписахте
и най-важното е че
всички винаги стриктно спазват правилника и ограниченията
Само дано на никой от нас да не се случва

А за останалите 100 страници изписахте

всички винаги стриктно спазват правилника и ограниченията

Само дано на никой от нас да не се случва

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
за тия 10 страници някой посочи ли следното:
1. скорост на автомобила - не по-малко от 234км/ч
2. водача - 39 годишен мъж, 2-те жени на 44 и 56 години
3. спирачен път на автомобила - 242 метра това е следа колеги !!!!!!!!!
http://news.bnt.bg/content/view/full/174657
това ли е гъзара тинейджър със 7-цата?
Аз като карам по магистралата редовно ме изпреварват А8,6.4-ки, БМВ 7,6,5-ци м-ки , Х5-ци , един тон мерцедеси , мотори въобще почти всички по сносни автомобили ...ИЗПРЕВАРВАТ МЕ КАТО СПРЯЛ а аз карам със 140 примерно....
2 основни казаха колегите ....1 ) карайте според пътната обстановка и мислете за здравето си 2) носете си последствията от нарушенията дето правите...
1. скорост на автомобила - не по-малко от 234км/ч
2. водача - 39 годишен мъж, 2-те жени на 44 и 56 години
3. спирачен път на автомобила - 242 метра това е следа колеги !!!!!!!!!
http://news.bnt.bg/content/view/full/174657
това ли е гъзара тинейджър със 7-цата?
Аз като карам по магистралата редовно ме изпреварват А8,6.4-ки, БМВ 7,6,5-ци м-ки , Х5-ци , един тон мерцедеси , мотори въобще почти всички по сносни автомобили ...ИЗПРЕВАРВАТ МЕ КАТО СПРЯЛ а аз карам със 140 примерно....
2 основни казаха колегите ....1 ) карайте според пътната обстановка и мислете за здравето си 2) носете си последствията от нарушенията дето правите...
Последна промяна Burningparis на 15 Юни 2007, 15:49, променена общо 2 пъти
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Maverick_VS написа:Nukem написа:Пичове абе какви usery има във този форум не бил дигал над 160????,аве ти си за форума на жигула ве!!!!,и ми кара бмв??,нямал контрол над колата при 180?????? иди на един сервиз и си купи нови гуми!!!
Ти май си поредният кандидат за черната хроника, недай Боже:roll: ! Като си с БМВ, какво, под 150 ти е забранено да караш ли:roll:![]()
![]()
Може би, правилата за него не важат и се смята за безсмъртен.

LeX написа:mangini написа:Гледах репортажите по новините, дадоха интервю с мъж и жена, пътували в микробус, който се е опитал да изпревари, но бмв-то му е присвернало да се дръпне. Точно това казваха в интервюто-"аз тръгвам да задминавам, гледам зад мен някой ми присветка, веднага се дръпнах, ама тоя вече беше прехвърлил мантинелата..."..Мисълта ми е, може да се е получила типичната ситуация-караш сравнително бързо и някой решава , че ще изпреварва, без да погледне назад...Малко странно ми изглежда как една 7ца (нали е 7ца??) може толкова лесно да излезе извън контрол, дори и при скорост над 200...
чесно казано изобщо не се учудвам и съм сигурен че хората който са се возили в микробуса не описват всичко подробно защото аз лично онзи ден пътувайки към бургас се убедих за какви глупаци става въпрос на пътя когато карайки с 200 на прав участък един пред мен реши че му е време да изпревари и не искам да ви обяснявам как съм спирал от 200 до 100 и то със джип, оказа се че някакъв селяк с Ц-класа дърпа каравана която е много по широка от мерцедеса и той задни огледала изобщо няма и си изкочи пред мен без дори да разбере че съм отзад...лично аз виждах как го удрям, незнам ако беше изкочил малко по-късно когато щях да бъда по близо до негоиначе да ти кажа на теб понеже гледам се чудиш, карал съм Е38 по магистрала и не можеш да си представиш колко нестабилна е тази кола когато при 130км/ч и завъртиш волана наляво-надясно, кораба се лашка все едно е автобус повярвай ми. Жалко за загиналите хора, лека им пръст, и все пак, карайте леко защото никога не се знае какъв може да изкочи пред теб
Като караш с 200 се появяваш толкова бързо за тия пред теб, че е трудно да преценят дистанцията от огледалата за задно виждане. Особено ако се появиш бързо на завой - тогава и на 3-4 секунди да гледа назад пак няма да те види.
Nukem написа:Пичове абе какви usery има във този форум не бил дигал над 160????,аве ти си за форума на жигула ве!!!!,и ми кара бмв??,нямал контрол над колата при 180?????? иди на един сервиз и си купи нови гуми!!!А колегата е много прав как да спреш от 200 като някакв циганин със шкода 120л се мъчи да изпреварва???? както ми се случи миналата седмица!!!Просто за някой коли трябват обходни патища просто НЕ СА ЗА МАГИСТРАЛАТА(то и тя една магистрала,еба си мизерното 4-то класно пътче!)!!!
Те такива кат тебе ги правят катастрофите. Мойта кола е 150 коня, но не карам с над 160 и то не защото не мога. Опитай се да си напрегнеш мозъка и да разбереш защо.
LeX написа:mangini написа:Гледах репортажите по новините, дадоха интервю с мъж и жена, пътували в микробус, който се е опитал да изпревари, но бмв-то му е присвернало да се дръпне. Точно това казваха в интервюто-"аз тръгвам да задминавам, гледам зад мен някой ми присветка, веднага се дръпнах, ама тоя вече беше прехвърлил мантинелата..."..Мисълта ми е, може да се е получила типичната ситуация-караш сравнително бързо и някой решава , че ще изпреварва, без да погледне назад...Малко странно ми изглежда как една 7ца (нали е 7ца??) може толкова лесно да излезе извън контрол, дори и при скорост над 200...
чесно казано изобщо не се учудвам и съм сигурен че хората който са се возили в микробуса не описват всичко подробно защото аз лично онзи ден пътувайки към бургас се убедих за какви глупаци става въпрос на пътя когато карайки с 200 на прав участък един пред мен реши че му е време да изпревари и не искам да ви обяснявам как съм спирал от 200 до 100 и то със джип, оказа се че някакъв селяк с Ц-класа дърпа каравана която е много по широка от мерцедеса и той задни огледала изобщо няма и си изкочи пред мен без дори да разбере че съм отзад...лично аз виждах как го удрям, незнам ако беше изкочил малко по-късно когато щях да бъда по близо до негоиначе да ти кажа на теб понеже гледам се чудиш, карал съм Е38 по магистрала и не можеш да си представиш колко нестабилна е тази кола когато при 130км/ч и завъртиш волана наляво-надясно, кораба се лашка все едно е автобус повярвай ми. Жалко за загиналите хора, лека им пръст, и все пак, карайте леко защото никога не се знае какъв може да изкочи пред теб
Кълне6 се 4е те3и в микробуса не са описали вси4ко

А3 пък се кълна, 4е те3и пътували в автобуса, който е ударен не са описали вси4ко. Както и 4е по никакъв на4ин не може6 да си представи6 както са преживяли.
От къде на къде хората които си карат по магистралата с 120 трябва да се съобра3яват с НЕКАКВИ дето искат да карат със 130. А с такива дето карат с 380

А хората в автобуса какво са виновни, 3а това 4е някакъв боклук нито може да кара, нито може да спира, нито може да се оглежда, нито да преценява обстановката, нито да спа3ва правилата, нито да носи отговорност 3а себе си, нито 3а те3и които во3и, нито 3а останалите на улицата

Много са ми омра3ни педерас4етата дет ска4ат от мост над магистралата върху някой автомобил

Да се набие6 с 240 в автобус/кола/животно не е по малко отговорно

Моля, трепете се самостоятелно мили малоумни рацери

Никой освен държавата дет ви е пла6тала толкова и3дрzжките и обу4енито няма да има не6то против

И не си търсете и3винения, 4е некой не бил ско4ил в канавката 3а да продължавате вие бе3смърния си животец.
П.С. Сигурно нема6е да пи6а толкова грубо, ако секи път до Бургас не сре6тах поне по две коли дет да ска4ат в канавките 3аради бе3смърните рацери, 3аради които трябва да спират останалите

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
mangini написа:Diablo написа:От къде на къде хората които си карат по магистралата с 120 трябва да се съобра3яват с НЕКАКВИ дето искат да карат със 130. А с такива дето карат с 380![]()
![]()
Ами всъщност всеки трябва да се съобразява, защото е част от движението...
Да, но човека си кара на ръба на ограничението, да му мисли тоя дето го превишава. Той си носи отговорността. Ако караш кола не 150 коня, а примерно 75, и изпреварваш тир, стигнал си посредата на тира зад тебе идва кола с 200, колата ти нема душа за повече. Какво правиш?
toyo_BMW написа:Жалко за смъртта на тримата. Мир на праха им.
Според мен тоя долен мангал дето го даваха по бтв е засякал пътя на БМВ-то, дори и с 180 -200 да е карал в тия коли 5-та или 7-ма серия не се усещат, но удара в насрещно движещ се автобус с 100 -140 км се е оказал фатален ,няма начин тая кола да занесе рязко с тая скорост на суха магистрала, циганина е виновен.
И аз мисля че циганина има вина, засякъл му е пътя, но и БМВ-то е карало с безрасъдна скорост....Жалко, мир на праха им.
Имам няколко приятели с нови БМВ-та на по около година и никой от тях не е пробвал максималната скорост на колата си.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
PROSTAKA написа:toyo_BMW написа:Жалко за смъртта на тримата. Мир на праха им.
Според мен тоя долен мангал дето го даваха по бтв е засякал пътя на БМВ-то, дори и с 180 -200 да е карал в тия коли 5-та или 7-ма серия не се усещат, но удара в насрещно движещ се автобус с 100 -140 км се е оказал фатален ,няма начин тая кола да занесе рязко с тая скорост на суха магистрала, циганина е виновен.
И аз мисля че циганина има вина, засякъл му е пътя, но и БМВ-то е карало с безрасъдна скорост....Жалко, мир на праха им.
Имам няколко приятели с нови БМВ-та на по около година и никой от тях не е пробвал максималната скорост на колата си.
3. спирачен път на автомобила - 242 метра... май си го е засекъл как си требе ..... и както казах в горното си мнение не е единстевеният лъскав автомобил дето се движи така, просто този е имал ужасния късмет нещо да се случи ...дали го е фраснал микробуса и го е завъртял или е спукал гума...просто тази магистрала не е за такива скорости.... много трудно се реагира на тази настилка с тези виражи там
Последна промяна Burningparis на 15 Юни 2007, 16:55, променена общо 2 пъти
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
мир на праха им
Някой колеги се изказаха че са били виновни гумите и т.н,да ама НЕ!Имам 3 катострофи една от която ми остави тоста травми в кръст,колена и рамо и от тогава на магистрала с повече от 150 максимум 160 и то ако изпреварвам не.Случвало ми се е да минавам през аварийната лента и да обикалям тир защото колата отпред стигна 130 някаде и умря а аз нямаше как да спра.Карайте разумно и внимавайте защото никога не се знае от каде ще изкочи някой малоумник или вие ще отървете колата.Може да е с 15 минути по късно но поне знам че ако зависи само от мен и колата ще стигна там кадето съм тръгнал и знам какви способности имам за да реагирам адекватно без или поне с по малки последствия...
поздрави от Русе:)

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Току що прочетох в Стандарт,че регистрационния номер на БМВ-то е С4711КС....Жалко за хората ....Лека им пръст
НЕКА ВСИЧКИ "ШОФЬОРИ" РАЗБЕРАТ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ,ЧЕ НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА!!!!КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!!

НЕКА ВСИЧКИ "ШОФЬОРИ" РАЗБЕРАТ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ,ЧЕ НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА!!!!КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Току-що се връщам от София и по пътя се засякохме с един клиент (кара Х5 дизел)
станал е очевидец на катастрофата, намирал се е 4 коли зад злощастната е34-ка
...
Според него са били 5 коли в колона и са се движели с около 180 км/ч, като е ръмяло. 5-цата е била най-отпред и в един момент се отклонява в мантинелата, сурка се около 20-ина метра, после се качва на бордюра и минава от другата страна - останалото НЕ Е за разказване
... НЯМАМ желание да ви пресъздавам нещата, абсолютен ужас, но колата пред очите им се разцепва на 2, като предницата се врязва в автобуса и избухва в пламъци... Момиченцето от колата изпада на пътя, АД
Жестокото е, че в началото НИКОЙ според клиента от лентата, в която остава остатъците от 5-цата и автобуса (в посока Варна) НЕ отбива или спира
Просто заобикаляли през аварийната лента и продължавали
това е абсолютно БЕЗУМИЕ и БЕЗЧОВЕЧНОСТ колеги... Помагали са хората от лентата за София, хората от автобуса са били в шок, клиента е откарал малко момиченце с коте в ръце до болницата, НЕ искам да продължавам повече
!
За Бога, ПОМАГАЙТЕ на изпаднали в беда - това е ЕЛЕМЕНТАРНА ЧОВЕЩИНА, НИКОЙ от нас/вас НЕ Е застрахован!!! Толкова ли сме бездушни и безучастни към другите
И мислете, когато шофирате с непосилни за вас и/или автомобила ви скорости
Карайки безразсъдно и дръзко ще спечелите някакви незначителни минути, но ще затриете някого завинаги

Според него са били 5 коли в колона и са се движели с около 180 км/ч, като е ръмяло. 5-цата е била най-отпред и в един момент се отклонява в мантинелата, сурка се около 20-ина метра, после се качва на бордюра и минава от другата страна - останалото НЕ Е за разказване

Жестокото е, че в началото НИКОЙ според клиента от лентата, в която остава остатъците от 5-цата и автобуса (в посока Варна) НЕ отбива или спира

За Бога, ПОМАГАЙТЕ на изпаднали в беда - това е ЕЛЕМЕНТАРНА ЧОВЕЩИНА, НИКОЙ от нас/вас НЕ Е застрахован!!! Толкова ли сме бездушни и безучастни към другите

И мислете, когато шофирате с непосилни за вас и/или автомобила ви скорости

Карайки безразсъдно и дръзко ще спечелите някакви незначителни минути, но ще затриете някого завинаги