Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето
Модератор: Общи модератори
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
доста
fortune написа:Тази кампания ми се струва доста наивна... Има ли поне един човек, който е спрял да пуши след нейното излизане?![]()
в клуба сме доста, някои спряха цигарите много преди да се роди тая идея...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
Аз си пушим... а в щатите некой каза по-горе , че било забранено да се пуши на обществени места ееее да ама не е така само в обществени згради... единственото място в света където не се пуши в кръчмите е New York и за това Рудолф Джулиани не го преизбраха.... както и да е повечето хора в българия пушат и на принципа мнозинството печели ... а що да ми нарушават гражданските права и да ми забранват да си пушим...а за колата използвайте качесвени ароматизатори и няма да ви мирише... от мен толкоз
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
marti the pi4 написа: ееее да ама не е така само в обществени згради...
Така е колкото и да не ти се вярва. Ел Ей бейби.
Забранено е навсякъде, с изключение на определените на това места .

абе малко гадно е баш както си седиш в клуба или в къщи и вентилатора ти духа в лицето изведнъж някой да палне фаса и да ти прави димната завеса..........
освен това в къщи аз съм единственият който не е пушил, просто още ме дразни дима ама знам ли ко ще стане в близките години(а дано не фана фаса с двата пръста за постоянно че и пари няма да имам мноо, и постоянно ше ми е гадно ама нейсе
)
познавам хора които за целия си живот достега са изпушили цигара дълга колкото Казанлък -Стара загора и още 2 км отгоре ако се съберат дължините на всички цигари без филтъра...............
No Smoke, Only N2O & BMW M POWER
освен това в къщи аз съм единственият който не е пушил, просто още ме дразни дима ама знам ли ко ще стане в близките години(а дано не фана фаса с двата пръста за постоянно че и пари няма да имам мноо, и постоянно ше ми е гадно ама нейсе

познавам хора които за целия си живот достега са изпушили цигара дълга колкото Казанлък -Стара загора и още 2 км отгоре ако се съберат дължините на всички цигари без филтъра...............
No Smoke, Only N2O & BMW M POWER
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мдаа ,след 10 годишен стаж и аз ги поотказах , и не мисля и да ги почвам повече веднъж да се отърва .. от 2 седмици не пуша ,първите дни беше някъв ад .. сега почти не ми се пуши вече ,само по навик се сещам за цигарка от време навреме ама и това ще отмине .. А парите за цигари ще се дават за гориво съм се зарекал 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И моя ги отказа ама със закъснение. Щото викаше че неможе и като го тресна инфаркта и ги отказа от раз! 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
давай
xterminat0r написа:Аз от днес ги спирам! Тоест от вчера не съм пушил първи ден и се започва борбата. Днес сутринта ходих да потичам в Южния парк, нямате си представа колко зле се чувствах и на колко почивки тичах, но няма начин битката е жестока. Каквото било билоЩе се преборя със звяра - Тютюн
трудно е, но се преборва

Re: давай
Любо Мегов написа:xterminat0r написа:Аз от днес ги спирам! Тоест от вчера не съм пушил първи ден и се започва борбата. Днес сутринта ходих да потичам в Южния парк, нямате си представа колко зле се чувствах и на колко почивки тичах, но няма начин битката е жестока. Каквото било билоЩе се преборя със звяра - Тютюн
трудно е, но се преборвадоста хора минахме по тоя път