Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

доста

Мнение от Любо Мегов » 14 Авг 2004, 22:07

fortune написа:Тази кампания ми се струва доста наивна... Има ли поне един човек, който е спрял да пуши след нейното излизане? :) :smoke:

в клуба сме доста, някои спряха цигарите много преди да се роди тая идея...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 14 Авг 2004, 22:15

подкрепям ви напулно и аз сум непу6а4

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 23 Авг 2004, 21:18

Твърдо против цигарите
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 07 Сеп 2004, 11:58

Аз си пушим... а в щатите некой каза по-горе , че било забранено да се пуши на обществени места ееее да ама не е така само в обществени згради... единственото място в света където не се пуши в кръчмите е New York и за това Рудолф Джулиани не го преизбраха.... както и да е повечето хора в българия пушат и на принципа мнозинството печели ... а що да ми нарушават гражданските права и да ми забранват да си пушим...а за колата използвайте качесвени ароматизатори и няма да ви мирише... от мен толкоз

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 07 Сеп 2004, 12:03

marti the pi4 написа: ееее да ама не е така само в обществени згради...

Така е колкото и да не ти се вярва. Ел Ей бейби.
Забранено е навсякъде, с изключение на определените на това места . :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 11 Сеп 2004, 18:57

абе малко гадно е баш както си седиш в клуба или в къщи и вентилатора ти духа в лицето изведнъж някой да палне фаса и да ти прави димната завеса..........
освен това в къщи аз съм единственият който не е пушил, просто още ме дразни дима ама знам ли ко ще стане в близките години(а дано не фана фаса с двата пръста за постоянно че и пари няма да имам мноо, и постоянно ше ми е гадно ама нейсе :wink: )

познавам хора които за целия си живот достега са изпушили цигара дълга колкото Казанлък -Стара загора и още 2 км отгоре ако се съберат дължините на всички цигари без филтъра...............

No Smoke, Only N2O & BMW M POWER

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 13 Сеп 2004, 8:11

мдаа ,след 10 годишен стаж и аз ги поотказах , и не мисля и да ги почвам повече веднъж да се отърва .. от 2 седмици не пуша ,първите дни беше някъв ад .. сега почти не ми се пуши вече ,само по навик се сещам за цигарка от време навреме ама и това ще отмине .. А парите за цигари ще се дават за гориво съм се зарекал :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Сеп 2004, 8:51

Аз от днес ги спирам! Тоест от вчера не съм пушил първи ден и се започва борбата. Днес сутринта ходих да потичам в Южния парк, нямате си представа колко зле се чувствах и на колко почивки тичах, но няма начин битката е жестока. Каквото било било :) Ще се преборя със звяра - Тютюн :)

Потребител
Аватар

Мнение от nutter » 13 Сеп 2004, 10:03

àáå îòêàçâàíåòî å íàïúëíî ïî ñèëèòå íà 4îâåê.Áàùà ìè íàïðèìåð ñëåä 30 ãîäèíè ñåðèîçíî ïóøåíå ãè îòêàçà ïðåäè íÿêîëêî ãîäèíè....çà òâà íåäåéòå äà îòëàãàòå... :idea: :drinking:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Сеп 2004, 11:52

И моя ги отказа ама със закъснение. Щото викаше че неможе и като го тресна инфаркта и ги отказа от раз! :evil:

старши ентусиаст
Аватар

давай

Мнение от Любо Мегов » 13 Сеп 2004, 12:19

xterminat0r написа:Аз от днес ги спирам! Тоест от вчера не съм пушил първи ден и се започва борбата. Днес сутринта ходих да потичам в Южния парк, нямате си представа колко зле се чувствах и на колко почивки тичах, но няма начин битката е жестока. Каквото било било :) Ще се преборя със звяра - Тютюн :)

трудно е, но се преборва :!: доста хора минахме по тоя път 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 13 Сеп 2004, 12:41

Много е гадно да се целуваш с човек който пуши. :puke:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 13 Сеп 2004, 13:02

marti the pi4 написа:а що да ми нарушават гражданските права и да ми забранват да си пушим

Щото ти нарушаваш гражданското право не тези, които не пушат, да дишат въздух, а не дим, ето затова :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 13 Сеп 2004, 17:11

Аз пък сам пушач и не смятам да ги махам за момента.Станааме студенти и ще е една мъкааааааа :lol:

ентусиаст
Аватар

Re: давай

Мнение от vlad0 » 13 Сеп 2004, 23:21

Любо Мегов написа:
xterminat0r написа:Аз от днес ги спирам! Тоест от вчера не съм пушил първи ден и се започва борбата. Днес сутринта ходих да потичам в Южния парк, нямате си представа колко зле се чувствах и на колко почивки тичах, но няма начин битката е жестока. Каквото било било :) Ще се преборя със звяра - Тютюн :)

трудно е, но се преборва :!: доста хора минахме по тоя път 8)

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум