2009 BMW 750Li Photos
Модератор: Общи модератори
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Грозна работа.
Ако ми я дадат ще я карам, ако трябва да избирам между БМВ и Мерц., ще избера мерц-а в този клас 

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
LizarD написа:Грозна работа.Ако ми я дадат ще я карам, ако трябва да избирам между БМВ и Мерц., ще избера мерц-а в този клас
Вие сте луди !!! как може да избереш Цедец пред БМВ

///M

В този клас коли високите технолигии са задължителни и би трябвало да ги притежават всички от конкурентите. Сега, има разлика в наименованието или пък в екстри, които се изтъкват в рекламата но реално не се ползват... както и да е това. Дизайна обаче показва класата на автомобила. Тук аз бих заложил на Бентли и колкото и да е прехвалена тази 7-мица на външен вид прилича на една обикновенна кола висок клас... нищо което да ме грабне.
Лично мое мнение изказвам. Изхождам от това, че в моделите трябва да има линия, която да се запази и да се развива а при 7-ма серия линията се скъса след Е38 с оня хипопотам
Тогава се спря с намръщените седмици и това БМВ излъчване, което говореше малко на въпреки... Сори ама нещо не ми харесва концепцията за 7-ца с пенсионерски дух.
Лично мое мнение изказвам. Изхождам от това, че в моделите трябва да има линия, която да се запази и да се развива а при 7-ма серия линията се скъса след Е38 с оня хипопотам

Тогава се спря с намръщените седмици и това БМВ излъчване, което говореше малко на въпреки... Сори ама нещо не ми харесва концепцията за 7-ца с пенсионерски дух.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
линч за теб колегаLizarD написа:Грозна работа.Ако ми я дадат ще я карам, ако трябва да избирам между БМВ и Мерц., ще избера мерц-а в този клас

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65