Американските VS Европейските спортисти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Американските VS Европейските спортисти

Мнение от acho.rs » 24 Мар 2012, 22:21

slatanic написа:Ей като почнете грозна вътре та грозна.Ми хвърлят се още няколко хиляди и вътре става каквато я искаш.И цената пак е супер изгодна и визията пак е страхотна и на всичко отгоре е здрава на гад.Красива и надеждна(проста) такава каквато я иска пазара.

Е то за няколко хиляди ще нарпавиш и по-слабта кола , доста по-мощна .
А как ще праеобразиш камаро за да не се чувстваш като собственик на Део, когато го караш, не знам . В този ред на мисли - има много повече смисъл от трак версиите на американските спортисти , щот интериора няма значение ... ако изобщо има интериор :mhihi:
Последна промяна acho.rs на 24 Мар 2012, 22:28, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 24 Мар 2012, 22:26

acho.rs написа:Ето как стои Камаро СС на фона на БГ трошките които караме . Остава си убийствено красива кола отвън и тотално Део отвътре :mhihi:

Тва е като да откажеш на Мис БГ,щото имала 2 пъпки на задника.... :winky:
slatanic написа:Ей като почнете грозна вътре та грозна.Ми хвърлят се още няколко хиляди и вътре става каквато я искаш.

Ееееее,не си схванал идеята.....не е престижно,и няма усещане за качество и детайл когато си нагласиш колата афтърмаркет за няколко хилядарки,по престижно е да платиш няколко десетки хилядарки за сток изпълнение.... :mhihi:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 24 Мар 2012, 22:35

немо написа:
acho.rs написа:Ето как стои Камаро СС на фона на БГ трошките които караме . Остава си убийствено красива кола отвън и тотално Део отвътре :mhihi:

Тва е като да откажеш на Мис БГ,щото имала 2 пъпки на задника.... :winky:
slatanic написа:Ей като почнете грозна вътре та грозна.Ми хвърлят се още няколко хиляди и вътре става каквато я искаш.

Ееееее,не си схванал идеята.....не е престижно,и няма усещане за качество и детайл когато си нагласиш колата афтърмаркет за няколко хилядарки,по престижно е да платиш няколко десетки хилядарки за сток изпълнение.... :mhihi:

Наистина интериора няма никакво значение за тия дето само гледат колата отвън . Само че на собствениците им се случва и да ги карат , ама голяма работа , на кой му пука .... сигурно заради това жънат такъв небивал успех американските производители :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Мар 2012, 22:45

Малко крайно е моето мнение, но повечето европейски спортисти, като ферари, ламбо и тем подобни, винаги са ми изглеждали гейски, позьорски, някак лигави. Дори звукът от моторите им, ми зучи така... Като може би само Порше примерно е изключение(БМВ е над всички, няма нужда да споменавам :mhihi: ). Докато от американските примерно лъха злоба и непокорство, типична мачовска, хулиганска кола. На мен са ми доста близки до излъчването на БМВ и може би за това ми харесват. Липсва им обаче вниманието към детайла, това което кара собственика да се чувства специален. Та тва е моето мнение, всеки си има вкус, за всеки влак си има пътници. Никой не би си променил вкуса, заради някви статистики, че видиш ли едното било по-бързо с 1 сек на няква си писта, другото пък имало не знам си ква система и т.н....

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Мар 2012, 22:51

изслушай един мустанг ГТ500 и един бенц с в8 компресирания мотор

колко гейски са европейските коли сега? :ok:
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 24 Мар 2012, 22:56

acho.rs написа:Наистина интериора няма никакво значение за тия дето само гледат колата отвън . Само че на собствениците им се случва и да ги карат , ама голяма работа , на кой му пука .... сигурно заради това жънат такъв небивал успех американските производители :mhihi:

Не съм казал,че интериора няма никакво значение,......ама аз лично докато карам нямам време и желание да се наслаждавам на интериора,така че ако не е откровенно дразнещ,значи е приемлив,а щом е приемлив няма значение с каква кожа ми е таблото,от каква порода крави ми е кожата на седалките,какъв им е шева,и какви са фугите на таблото и пластмасите му....и т.н...... ;)
Лично мнение.... :!:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Мар 2012, 23:06

BadAngel написа:изслушай един мустанг ГТ500 и един бенц с в8 компресирания мотор

Мерцовете ме кефят, може би трябваше да уточня, че говоря за супер спортисти.
А най-гейската създавана някога идва от трети континент, а познай коя имам предвид :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Мар 2012, 23:10

Dpy написа:
BadAngel написа:изслушай един мустанг ГТ500 и един бенц с в8 компресирания мотор

А най-гейската създавана някога идва от трети континент, а познай коя имам предвид :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и пак се стига до там, че американците нито имат суперспортисти, нито им трябват при наличието на толкова квалитетни в пърформанс отношение евридейки..

и слава богу, кво ли щеше да стане, ако кадилак примерно решат да направят нещо към 1000 коня.. дори и при сегашната моделна гама ачо вади ферари срещу корвет, та тогава..
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 24 Мар 2012, 23:10

Dpy написа:

за тойота или хубаво или нищо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Мар 2012, 23:13

magareto_yori написа:
Dpy написа:

за тойота или хубаво или нищо :mhihi:

Гузен негонен бяга :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Мар 2012, 0:12

На 55 мотора не можеш му чуеш компресора. В това отношение форда е саундтракови години напред ;) виж 63 мотора си звучи както трябва ако се сравнява с атмосферки.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Мар 2012, 0:16

alx написа:

На 55 мотора не можеш му чуеш компресора. В това отношение форда е саундтракови години напред ;) виж 63 мотора си звучи както трябва ако се сравнява с атмосферки.

ами, аз до колкото съм слушал шелбита не съм чул и от тях нечовешки вой, поне не и в сток състояние

сложих 55 и шелбито едно до друго, защото са съпоставими като архитектура - в8, компресор

6.2 литровия мотор според мен има по-добър звук от компресирания, особено в СЛС, но той няма аналог при станга

иначе тука из софия има една с-класа 55 компресор клийман.. това е вой от компресор, чуваш го даже и на празен ход :yes:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Мар 2012, 0:23

Те Мерц неслучайно правят така че да не се чува прахосмукачката , ама айде ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Мар 2012, 0:28

acho.rs написа:Те Мерц неслучайно правят така че да не се чува прахосмукачката , ама айде ...

напротив, от европейските масови производители (гледай мерц, бмв и ауди) бенцовете са с най-естествен от всички звук

плътен, мъжкарски, уверен

просто това е звука, който чака човек от дебел мерцедес (препратка - е500 чочоне)

а факта, че се доближава до звука на мъсъл карите.. е сигурен атестат, че мъсълите са с верния звук
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Мар 2012, 1:53

Мъкаааа , мъкаааа . Аз казвам че скриват звука на прахосмукачката , той :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум