Бъдещата шеста серия на БМВ
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Бъдещата шеста серия на БМВ
BMW 6-Series
Силно влияние от прототипа CS
02.04.2008
Следващото поколение на BMW 6-Series купе и кабриолет едва ли ще се появят преди края на 2010 година, като най-малкото на модела точно бе направен лек фейслифт, което означава, че това реално е средата на жизнения цикъл на модела. Въпреки това можем да придобием представа как ще изглежда бъдещият GT на компанията благодарение на новите компютърни графики, предоставени от специализираното чуждо издание www.motorauthority.com. Именно на базата на тези графики може да се твърди категорично, че моделът ще бъде силно повлиян от прототипа CS, показан миналата година.
Настоящият модел се доказа като голям успех за BMW, като броят на продадените автомобили средно годишно са около 20 000. От Мюнхен са категорични, че не искат да навреждат по някакъв начин продажбите на бъдещия модел, така че няма да разчитат на някакъв противоречив дизайн. От новата кола се очаква да порасне в размери и да притежава доста по-спортен дизайн. Междуколесната база ще бъде малко по-дълга в сравнение с тази при настоящия модел, но предният и задният край съответно ще бъдат малко по-къси, в резултат на което няма да има съществена промяна в общата дължина на 6-Series. Друга новост ще бъде фактът, че новият модел ще бъде малко по-нисък и с по-плавна линия на покрива, с което да се допринесе за по-спортния външен вид на купето.
Иначе имаше и слухове, че автомобилът ще се предлага в две различни версии – малко по-луксозно GT купе, както и по-агресивен спортен модел. Отвътре отново ще може да се разчита на луксозен интериор, както и на новата осемстепенна автоматична трансмисия с вече станалите почти традиционни педалчета зад волана. Съответно откритата версия ще се предлага с твърд сгъваем покрив вместо с настоящия мек вариант.
Настоящата гама от двигатели се очаква да остане относително непроменена, въпреки че съществува възможност върхът в гамата да може да се похвали с битурбо V10 двигател и трансмисия с два диференциала.
www.motorauthority.com
Не знам на вас как ви се струва но на мен лично тези големи бъбреци не ми допадат, иначе светлините отпред и отзад много си ги бива както и целия профил на автомобила.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Мишу написа:незнам защо всяка глупуст от нета треа да я сложите в форума ма то си има модератори де нека преценят

Tux0 Ca !

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Мишу написа:незнам защо всяка глупуст от нета треа да я сложите в форума ма то си има модератори де нека преценят

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
NeoPrint написа:Егати Пежо-то
Ей все едно аз съм го писал това. Браво

От тогава русото не е на мода.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
само на мен ли ми прилича на сегашната 6тица и отпред и отзад са сложени фаровете и бъбреците на на коцепта на фотошоп ама все едно аз съм го правил.и само на мен ли ми се струва че 6 тицата няма да има нищо общо с това освен емблемата и само на мен ли ми се струва че ако тръгнем да пускаме тема за всеки ,,бъдещ модел на бмв,, може да напълним още един форум 

- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
Днес гледах може би най-антибмв-предаването на топ гиар,осраха 645,...противняци,но ако има хора ,които ги взимат насериозно ще е още по-зле!
E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Инаф написа:Днес гледах може би най-антибмв-предаването на топ гиар,осраха 645,...противняци,но ако има хора ,които ги взимат насериозно ще е още по-зле!
Гледах го и аз,сравняват Бмв 645 с некъв мижав Ягуар и некво умрело Порше,изкараха че Бмв-то пълен боклук в сравнение с тях!!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Navi_Bmw написа:Инаф написа:Днес гледах може би най-антибмв-предаването на топ гиар,осраха 645,...противняци,но ако има хора ,които ги взимат насериозно ще е още по-зле!
Гледах го и аз,сравняват Бмв 645 с некъв мижав Ягуар и некво умрело Порше,изкараха че Бмв-то пълен боклук в сравнение с тях!!![]()
Ама много ми е чудно , що за критерии ви е тЪп Гиър ??? То си е за хора със познания за колите , колкото майка ми

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2