HAMANN
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
HAMANN
Не знам вие какво мислите за HAMANN , но аз съм им голям фен
Тук , понеже за пръв път имам тази възможност , ще кача снимки , а эа вас остават коментарите. Любопитно ми е да чуя какво мислят ентусиастите във форума за тази фирма.

SNATCH
и още снимки
Не искам да пълня форума "с какви ли не дивотии". Моля този и следващият пост да бъдат изтрити
SNATCH.
Не искам да пълня форума "с какви ли не дивотии". Моля този и следващият пост да бъдат изтрити
SNATCH.
Последна промяна SNATCH на 26 Апр 2004, 18:49, променена общо 1 път
SNATCH
Всички ние харесваме Hamman, но мисля, че тези снимки няма някой, който не ги е виждал ... идеята ми е, че не е желателно да се постват снимки, които са широко разпространени... Примерно iva_maniak_ivo_bmw или там както беше затова вече неможе да качва снимки, защото пълнеше форума с какви ли не дивотии.. Квотата за качване е 2мб .. изчерпате ли я - няма повече :tong:
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Hamann
Zdraveite bratcheta, dnes mi e za sefte v tozi forum, super interesen e i za tova se registrirah
Kato nachalo moje li da vi pokaja nesto po tozi nachin :
http://www.hamann-motorsport.de/specials_e.htm
Ako imame kusmet ste go vidim na izlojenieto AUTOsalon prez juni mesec !!!
Aide chao i uspeh

Kato nachalo moje li da vi pokaja nesto po tozi nachin :
http://www.hamann-motorsport.de/specials_e.htm
Ako imame kusmet ste go vidim na izlojenieto AUTOsalon prez juni mesec !!!
Aide chao i uspeh
stay tuned

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
По прнцип съм любител на по консервативен оптичен тунинг.
Hamann правят страшни коли, но са малко прекалено екстремни за моя вкус. Alpina и Hartge по ми допадат.
Hamann правят страшни коли, но са малко прекалено екстремни за моя вкус. Alpina и Hartge по ми допадат.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Аз съм с двете ръце за Racing Dynamics 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Сигурно ще се изкажа малко неграмотно, за което се извинявам предварително! Струва ми се че HAMANN правят БМВ-тата прекалееееееееееено чудовищни. На мен също ми допада повече нещо от Alpina. Главно заради външния вид най-вероятно...
И все пак за пример (зверчето)
М3 CSL е с 6-цилиндъра, а Las Vegas Wings e V8 (М5)...съответно -> 360к.с. - 485к.с. (само главната разлика), от което си правя личен извод, че от Hamann са се постарали не само по външния вид...
И все пак за пример (зверчето)

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Аз по принцип никога не съм харесвал Хаман като тунинг, като оптичен де
, иначе като оптичен и по принцип най-си харесвам Alpina, много ми харесва, защото не се увличат чак толкова с оптичния тунинг, а повече гледат вътре да си я направят... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2