Специална благодарност!!!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Специална благодарност!!!
Искам да благодария на всички които останаха с мен след сасипването на колата ми!!
Наи вече на ГЕЛЕТО които показа че приятел в нужда се познава!!!
БЛАГОДАРИЯ ТИ!!! Доказа се че ниамам вина за случилото се, и виновните си понесоха своите наказания от КАТ!!! На по левашко удряне не съм бил свидетел и потарпевш!!!
:x
:o 

Последна промяна Малкия на 05 Дек 2003, 2:27, променена общо 1 път
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Малък нищо не сме направили
нещата бързо ще се оправят не си хаби нервите
кофти ми е за красавицата че я ОСКВЕРНИХА така
:x
иначе трябва да ви кажа че таива външни елементи не би трябвало да присъстват на една качествена сбирка като нашата
и какво по дяволите изобщо правеха тия ******************* там
нещата бързо ще се оправят не си хаби нервите
кофти ми е за красавицата че я ОСКВЕРНИХА така

иначе трябва да ви кажа че таива външни елементи не би трябвало да присъстват на една качествена сбирка като нашата
и какво по дяволите изобщо правеха тия ******************* там
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
naskoksan написа:.......и какво по дяволите изобщо правеха тия ******************* там
Абе търсеха нещо ама за съжаление не го намериха... този път

- Малкия
- М40 Forever
-
Верно че съм жив и здрав но просто съм много привързан към тази кола!!!
Преживиях го вече и работия по вапроса с вастановяването и в съштия вид в които си беше преди онзии левак да я съсипе!!!

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Човеко,това което видях снощи беше едно от най-гадните неща които могат да се случат на 1 BMW ентусиаст като теб!!!!Не го пожелавам на никого от гилдията!!!Надявам се тези инциденти да не се повтарят,както и мисля че такива смешници повече не трябва да идват на събиранията ни!!!!Успех във възкресяването на красавицата от породата "is"!!!Ако имаш нужда от помощ свиркай!!!Ще се радвам да помогна!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Я кажете кои са тия пичове-->от на кои от форума компанията са?
Малък пич много е кофти знам , изпитал съм го, но неска си видях колата почти като нова и забраих какво и се беше случило преди това
ЛАМАРИНА ВАЖНОТО Е НИЕ ДА СМЕ ЖИВИ
Малък пич много е кофти знам , изпитал съм го, но неска си видях колата почти като нова и забраих какво и се беше случило преди това

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Приятели искам да се извиня от името на момчето за онази вечер!Той просто много се разстрой за това, че още му е кофти!Иначе е много стабилен и свестен!Голям фен е на БМВ, и точно поради тази причина беше дошъл онази вечер!Просто никой не искаше да става така, но никой не е застрахован от ПТП!!!Затова трябва много да се внимава, защото на сбирки от този род просто много често могат да стават такива неща!Затова приятели за бога внимавайте!За мен най важното е че никой не пострада, щото колата се прави, а живота не!
И на мен ми е много гадно че стана така, щото сега си мислите че сме некви такива случайни и т.н.!Ние просто бяхме дошли с мисълта да се запознаеме, позабавляваме и поговорим! А не да се караме
Всички са ултра големи фенове на БМВ, на чело с мен!
Мисла че повече ентусиасти са добре дошли, нали?
Не можехме да дойдем само с баварки, щото нямае да се съберем всички!За това моля ви не обвинявайте момчето с ДЕДРА-та!Не беше дошъл с мисълта да ви дразни!Но както и да е, извинявам се отново!
За съжаление не можах да се запозня сповечето ентусиасти!Само с DrivinGOD се запознах!Беше ми много приятно да съм около вас!
Ако не се сещате кой съм, еми аз бях с черното Е30 318is с номер
"С 9440 МТ"!
Искам да ви питам нещо, ако дойдем в четвъртък ше ни приемете ли?
Тогава ще сме 4 БМВ-та!!!
PEACE to All
И на мен ми е много гадно че стана така, щото сега си мислите че сме некви такива случайни и т.н.!Ние просто бяхме дошли с мисълта да се запознаеме, позабавляваме и поговорим! А не да се караме

Всички са ултра големи фенове на БМВ, на чело с мен!
Мисла че повече ентусиасти са добре дошли, нали?
Не можехме да дойдем само с баварки, щото нямае да се съберем всички!За това моля ви не обвинявайте момчето с ДЕДРА-та!Не беше дошъл с мисълта да ви дразни!Но както и да е, извинявам се отново!
За съжаление не можах да се запозня сповечето ентусиасти!Само с DrivinGOD се запознах!Беше ми много приятно да съм около вас!
Ако не се сещате кой съм, еми аз бях с черното Е30 318is с номер
"С 9440 МТ"!
Искам да ви питам нещо, ако дойдем в четвъртък ше ни приемете ли?
Тогава ще сме 4 БМВ-та!!!
PEACE to All

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
бахти ко стана мнението ми се изтрии, тъпотия.
Ся виж какво ще ви кажа аз на вас. Колко от вас са били удряни по подобен начин а ? Почти никои нали! Е да ва питам до външно никакви травми ама тая случка са запаметява в мозъка. Викат му душевна травма. От нея лек няма. Цял живот остава както и да го гледаш. Пример за това как се чуствам аз след подобна случка, сигурно и малкия ще се чуства така в бъдеще. Примера е следния : спираш си колата пред някои барче(говорим вече за след инцидента)влизаш вътре с любим човек и си мислиш само как ще намериш "купчината си ламарини на 4тери колела"; паркираш и постояно те гони параноята, че нещо може стане. Лично аз ходих при една баба защото след моя инцидент нямах грам сън и бях баси заядливото копеле. Е ляха ми куршъм, бабата позна какво се е случило вече мога да спа и не се изнервям. Но случката ме преследва постояно. Може би защото при мене са 3 катастрофи за по малко от час.
Ако бях на мястото на пича с Дедрата веднага щях да питам Малкия дали нещо трябва да му покрия от ремонта и от разходите. Просто съвест
Купчина ламарини
Ся виж какво ще ви кажа аз на вас. Колко от вас са били удряни по подобен начин а ? Почти никои нали! Е да ва питам до външно никакви травми ама тая случка са запаметява в мозъка. Викат му душевна травма. От нея лек няма. Цял живот остава както и да го гледаш. Пример за това как се чуствам аз след подобна случка, сигурно и малкия ще се чуства така в бъдеще. Примера е следния : спираш си колата пред някои барче(говорим вече за след инцидента)влизаш вътре с любим човек и си мислиш само как ще намериш "купчината си ламарини на 4тери колела"; паркираш и постояно те гони параноята, че нещо може стане. Лично аз ходих при една баба защото след моя инцидент нямах грам сън и бях баси заядливото копеле. Е ляха ми куршъм, бабата позна какво се е случило вече мога да спа и не се изнервям. Но случката ме преследва постояно. Може би защото при мене са 3 катастрофи за по малко от час.
Ако бях на мястото на пича с Дедрата веднага щях да питам Малкия дали нещо трябва да му покрия от ремонта и от разходите. Просто съвест

Купчина ламарини

- Малкия
- М40 Forever
-
Незнам на онзи с Дедрата какво му е но на мен ми се разби живота.
Сасипа ми КОЛИЧКАТА за нула време по наи смешния начин на света и после вместо да ми се извини и да попита как да ми вастанови штетите тои ме гледаше упулено и се правеше на луд за мен това е повече от нахално и колкото и да ми се извиниава неможе да ми оправи настроението
Все пак не му пожелавам това което аз изживиях да му се случва заштото ште разбере какво е и ниама да му е хич ама хич добре!!! 

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Абе съжалявам, че се намесвам ама някой няма ли да каже все пак какво се е случило. Някои могат да си извадят съответните поуки от грешките на другите!!!
SGV
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Малкия аз ти го написах, ся едно гадно настроение, едни тъпи сметки, пресмиване на някои хора и най-вече спомена от инцидента
Пък мене ся ще ме бият пишлеметата дето ма блъснаха, не им стигна че им опростих такива глоби. Единия от тях си получи заслуженото, но мамка му хванаха ме аверите , както човек не обича се бие еи така изведъж превърта
и на почва ги върши едни , но пък аз не съжелявам 

Пък мене ся ще ме бият пишлеметата дето ма блъснаха, не им стигна че им опростих такива глоби. Единия от тях си получи заслуженото, но мамка му хванаха ме аверите , както човек не обича се бие еи така изведъж превърта

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2