BMW или карзарма?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW или карзарма?
Загледал съм се в паричките, дето съм отделил да се отърва от казармата, и много ме сърбят ръцете да ги похарча за едно БМВ. Те не са много, но за Е30 318 двувратка ще събера.
Искам да ви чуя фенове на марката как мислите, бихте ли жертвали половин година от живота си, за да карате БМВ?
Искам да ви чуя фенове на марката как мислите, бихте ли жертвали половин година от живота си, за да карате БМВ?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ами да го кажем така: ако изхарчиш парите за да се отървеш от казармата какво ще правиш
аз на твое място взимам БМВ-то,пък не е задължително да ходиш в казармата,с малко труд ще се отървеш ( и съвсем малко пари).ако те интересува пусни едно ЛС и ще ти кажа за какво става въпрос,но всичко е легално и няма за какво да се хванат.

аз на твое място взимам БМВ-то,пък не е задължително да ходиш в казармата,с малко труд ще се отървеш ( и съвсем малко пари).ако те интересува пусни едно ЛС и ще ти кажа за какво става въпрос,но всичко е легално и няма за какво да се хванат.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Взимай БМВ-то и не се чуди,
да не ти пука за килривите пари,
половин година във казармата все ще издържиш,
но пък после в БМВ ще се качиш
Бързо ще забравиш тез войници,
а и после с БМВ-то ще возиш мадами със големи Ц**И
Ще се кефиш БМВ-то как ще го въртиш,
На ОМВ скоро ще отидеш,
Там ще късаш малките резачки,
И ще взимаш пари с цели пачки
- TurboDizelKombi
- кандидат ентусиаст
-
Взимай ги и двете.
То в казармата си е хубаво - хранят те, обличат те, заплата ти дават (даваха поне по рано) а като излезнеш градска BMWто ти е пред входа.
То в казармата си е хубаво - хранят те, обличат те, заплата ти дават (даваха поне по рано) а като излезнеш градска BMWто ти е пред входа.

- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
ZoE23 написа:Аз мисля 4е сега6ната каЗарма е 4и![]()
![]()
сто и просто губене на време!
Как го каза, все едно сега излизаш от казармата

Оправи си казармата, пари се изкарват... Ще си загубиш 1 година от живота. Хвани се през тази година работи на някой строеж ако трябва, но вечер ще си си във вас, ще си излизаш с приятелите и пак ще си скатаваш пари за кола! Автомобилът не е разумна инвестиция. За куцуз ще мине някой ще ти напилее колата или нещо ще стане и хем в казарма ще отидеш, хем кола няма да имаш!
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Re: BMW или карзарма?
ТКЗС написа:Загледал съм се в паричките, дето съм отделил да се отърва от казармата, и много ме сърбят ръцете да ги похарча за едно БМВ. Те не са много, но за Е30 318 двувратка ще събера.
hehe i az imah podobna dilema predi 10 godini kak da se izmukna ot hodene voinik ta izbrah US + BMW ....

Re: BMW или карзарма?
Ей таз тъпа държава, насила ще ме изгони! А смятай уредя ли се в чужбина колко ще ми се връща при тез кретени тук навсякъде. Колкото и да си обичам 'родината'
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2