Koito znae da pomaga...?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Koito znae da pomaga...?
Moi priqtel si kupi 520 '89 godina.
Kolata e mnogo zapazena, nqma nikakwi zabelejki, darucar-ska.
Samo che izglejda kato babichka i sega sme se hwanali da q kichim.
Po tozi powod imam i slednite nqkolko wyprosa na koito ako nqkoi moje da otgowori shte sym blagodaren:
1. Kolko e nai-golemia razmer 17" gumi koito poema e34, zashtoto weche porychahme djanti AC Shnitzer, no neznaem na kolko trqbwa da q kachim.
2. Nqkoi prodawa li sportni prujini za E34 520 i ako da kolko pari.
3. Kak se slaga nowata reshetka (s golemite bybreci) paswa li tochno ili ima nekwi magarii, wijdal sym takiwa E34 no neznam kak se prawi.
4. Kolko pari struwat dwucwetnite stopowe zashtoto tiq s oranjewia migach sa meko kazano grozni.
5. Kolko struwat predni beli migachi za taq kola.
Kolata e mnogo zapazena, nqma nikakwi zabelejki, darucar-ska.
Samo che izglejda kato babichka i sega sme se hwanali da q kichim.
Po tozi powod imam i slednite nqkolko wyprosa na koito ako nqkoi moje da otgowori shte sym blagodaren:
1. Kolko e nai-golemia razmer 17" gumi koito poema e34, zashtoto weche porychahme djanti AC Shnitzer, no neznaem na kolko trqbwa da q kachim.
2. Nqkoi prodawa li sportni prujini za E34 520 i ako da kolko pari.
3. Kak se slaga nowata reshetka (s golemite bybreci) paswa li tochno ili ima nekwi magarii, wijdal sym takiwa E34 no neznam kak se prawi.
4. Kolko pari struwat dwucwetnite stopowe zashtoto tiq s oranjewia migach sa meko kazano grozni.
5. Kolko struwat predni beli migachi za taq kola.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
не е кой знае какво, но...
на първо четене мога да ти дам тази инфо:
http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/Wider.htm
Писано от канадец, който след като си ударил Е34-ката решил да си "ъпгрейдне" предницата до по-новата, с по-широкия бъбрек. Както ще прочетеш той е сменял доста неща за целта: като се започне с предния капак...
Вероятно ако си нашенец ще предпочитеш да го направиш без смяна на предния капак, че с него (особено ако трябва и да се поядисва) ще излезе прекалено солено.
http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/Wider.htm
Писано от канадец, който след като си ударил Е34-ката решил да си "ъпгрейдне" предницата до по-новата, с по-широкия бъбрек. Както ще прочетеш той е сменял доста неща за целта: като се започне с предния капак...

Вероятно ако си нашенец ще предпочитеш да го направиш без смяна на предния капак, че с него (особено ако трябва и да се поядисва) ще излезе прекалено солено.
Ami 6iro4inata na gumite zavisi ot djantite - 6iro4ina i ET - noo da ti kaja slojete nai mnoo 255/45 prosto si4ko nagore e ili za 300+hp motor ili za gazariq - na M5 bqha to4no takiva 255 na 9j djanta - a na 750i-to mi sa 275/40zr17 no te sa dosta visoki i tejki pak na 9j .
Ako sa 10-ki djantite max 285/40 - na 35 nqma da nameri6 - vse oste mislq no mai to4no takiva gumi mi trqaa na men - visoki sa no za drag racing na 35 ne stavat - samo pu6at
Ako sa 10-ki djantite max 285/40 - na 35 nqma da nameri6 - vse oste mislq no mai to4no takiva gumi mi trqaa na men - visoki sa no za drag racing na 35 ne stavat - samo pu6at

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
KAMIKADZE написа:slojete nai mnoo 255/45 prosto si4ko nagore e ili za 300+hp motor ili za gazariq - na M5 bqha to4no takiva 255 na 9j djanta - a na 750i-to mi sa 275/40zr17 no te sa dosta visoki i tejki pak na 9j .
255/45 не са ли по-високи от 275/40

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

1.Брачеда Теодор е прав,за всяка ширина джанта ,си има гранично ЕТ!
От личен опит знам туй,онуй:
17' 8,5 J - граничното ЕТ е 11 с 245 гума
17' 9.5 J - граничното ЕТ е 10 с 255 гума
По-нататък веждата и подкалника са в заплаха!
3.Капака,бъбреците,решетките и носещата бленда,пасват калъп!Няма никакви тънкости,просто сваляш старите и качваш новите.Широкия капак,закупен от турски или евро фирмички е 2.5 пъти по-евтин от ДАРУКАРСКИЯ(650-700 кинта),но не те съветвам да го взимаш-ЩЕ ТИ СКЪСА НЕРВИЧКИТЕ!Усилващите ребра от вътрешната страна,уж са там,а карайки по асфалт капака вибрира и тъпченето им с промишлени дози силикон ,не помага!
4.По HELLA са около 400-440 кинта.
5.Кюрдските са около 16-18 лв.
От личен опит знам туй,онуй:
17' 8,5 J - граничното ЕТ е 11 с 245 гума
17' 9.5 J - граничното ЕТ е 10 с 255 гума
По-нататък веждата и подкалника са в заплаха!
3.Капака,бъбреците,решетките и носещата бленда,пасват калъп!Няма никакви тънкости,просто сваляш старите и качваш новите.Широкия капак,закупен от турски или евро фирмички е 2.5 пъти по-евтин от ДАРУКАРСКИЯ(650-700 кинта),но не те съветвам да го взимаш-ЩЕ ТИ СКЪСА НЕРВИЧКИТЕ!Усилващите ребра от вътрешната страна,уж са там,а карайки по асфалт капака вибрира и тъпченето им с промишлени дози силикон ,не помага!
4.По HELLA са около 400-440 кинта.
5.Кюрдските са около 16-18 лв.
- Nasti
-
-
Mersi pichowe, wchera kupihme wsichko - sega chakame djantite, namerihme koi da sloji nowata mutra na kolata, picha go e prawil i kaza che ima peniz, utre ili drugi den shte sa slojeni djadjite, w petyk sme ugoworili da i lepat folio, kato doidat djantite shte xodim w AvtoElit pak, za da porychame i pragowe, broni i spoileri.
Onq dolen inwalid SIGI nema da pipne nishto po taq kola!!!
Zabrawih da wi kaja che wypreki che e 89 nabor ima wsichki extri, elektronnoto tablo e, ima klima, koja, ABS, podgrqwania, el. paket, shibedah, abe wsichko...
Kato e gotowa shte go nawia momcheto da doidem na nqkoq washa sreshta s neq...
Onq dolen inwalid SIGI nema da pipne nishto po taq kola!!!
Zabrawih da wi kaja che wypreki che e 89 nabor ima wsichki extri, elektronnoto tablo e, ima klima, koja, ABS, podgrqwania, el. paket, shibedah, abe wsichko...
Kato e gotowa shte go nawia momcheto da doidem na nqkoq washa sreshta s neq...
- Nasti
-
-
Ми има разбира се, те са каталожен представител на D&W за България, а D&W от своя страна в Германия продават около 100 марки, лидери в авто-тунинга
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Имам точно такъв волан отшред пише D&W а отзад MOMO , ама е с накрайник за Магарцедес и се чудя какво да го правя.Ако някой има интерес да го купи да пише.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2