Днешното (16.04.05) ходене до дома за сираци в с. Гуцал.
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Днешното (16.04.05) ходене до дома за сираци в с. Гуцал.
При последната ми среща с децата те ми се оплакаха, че двама местни комплексари системно ги тормозят и бият. Попитах ги дали са се оплакали на някой учител, но те ми казаха че учителите им отговорили, че не могат да ги пазят. Реших лично да се заема с този проблем и да разбера какво точно става там. Оказа се, че двама братя са решили да се правят на мъже точно пред тези деца. Влизали вечер в дома (след почерпка) и биели наред. Вчера дори опряли нож на едното и искали да му отрежат ухото. Хващали деца и ги удряли от земята, а на Нина (момичето което ни посреща всеки път) взели Джи Ес Ем-а. След като разбрах за какво става въпрос, и че никой не прави нищо след подадената жалба в полицията от страна на децата, реших да организирам “ударна” група и да посъветваме тези “мъже”. И така тази сутрин се събрахме аз, Scott, Danini, Monkey, Too Cool и четирима наши приятели със доста добри физически данни
. Взехме по една вафла за всяко дете и малко дрешки и обувки и се отправихме към дома. Към 11:00 пристигнахме в селото. Поговорих с повечето деца поотделно и след това с възпитателката. Оказа се че са безсилни пред набезите на местните бабаити, които дори им забранявали да минават по определени улици в селото и да посещават т.нар. “дискотека”. След подадената жалба в полицията в Долна Баня ( в Гуцал няма дори и полицай ) дежурният бил поговорил с тези двамата, но нищо не се променило. Ситуацията беше много деликатна защото осъзнахме, че когато ги понатупаме има риск да се върнат вечерта и да направят нещо на децата. За щастие в този момент един от въпросните господа мина по улицата с бързия си опел и се заяде с колегата Too Cool на когото не му трябваше много и след няколко минути ги намерихме пред тях. В началото се опитаха да се направят на безстрашни, но много скоро смелостта им изчезна. Смелчагите бяха “добре предупредени”
, и им обяснихме че при следващо посегателство над децата последствията за тях ще бъдат трайни. Целият проблем произлизал от там, че в селото станала кражба и веднага са набедили децата без никакви доказателства. Обяснихме им, че те нито са полицаи, нито са съдии та да раздават правосъдие. Ако заловят някое дете на местопрестъплението – да, но при положение, че това не е така – нямат право да го докоснат дори и с пръст. Мисля, че за сега разрешихме проблема с тези двамата, пък ако не са си взели поука – още по-зле за тях….
След като се върнахме в дома децата ни поканиха официално на тяхото тържество, което ще се проведе на 01.05.05. Написали са специално писмо за нас, което ще ни прочетат на празненството. В дома има една абитуриентка тази година и аз й обещаха да я закарам до бала й, който ще се проведе в София.
Нека да се организираме и да отидем на празненството им защото децата са се потрудили(подготвили са и специален танц). Аз ще съм там, но ще е хубаво ако този път сме повече хора, а не 2-3-ма човека.

След като се върнахме в дома децата ни поканиха официално на тяхото тържество, което ще се проведе на 01.05.05. Написали са специално писмо за нас, което ще ни прочетат на празненството. В дома има една абитуриентка тази година и аз й обещаха да я закарам до бала й, който ще се проведе в София.
Нека да се организираме и да отидем на празненството им защото децата са се потрудили(подготвили са и специален танц). Аз ще съм там, но ще е хубаво ако този път сме повече хора, а не 2-3-ма човека.
Последна промяна X-citer на 17 Апр 2005, 0:32, променена общо 1 път

- Новини
-
Страшно много се радвам, че нещата са се развили както трябва, защото ме притесняваше именно факта, че ако ги натупаме тез двамката, после те може да си го върнат на хлапетата и тогава става просто безумие.
За ходенето...
Едва ли има нещо, което те очакват повече от това, да се появим там. Предлагам да не ги разочароваме... !
За ходенето...
Едва ли има нещо, което те очакват повече от това, да се появим там. Предлагам да не ги разочароваме... !
Последна промяна Новини на 17 Апр 2005, 0:30, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring

Ако имах и аз някаква плашеща физика щях да кажа, че съм насреща, ако евентуално (не дай си Боже) се наложи пак, но за жалост съм рахитичен. Дано това да не се повтаря пак! Момичето с откраднатия мобилен телефон... върнат ли й е? Дано не ви търсят за такива неща вече!!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
наи ги мразя еи такива питате ли ме мен като 16 годишен.На всеки ъгъл дупета,а пък и да се закачат с такива деца.Лятото на морето за малко да ступам един такъв отворенгяс които ми говоре6е не6то и то пред собствения ми баща а беше като сопол пред мен
Хвала момчета че правите такива добри неща

Хвала момчета че правите такива добри неща

ТДС - Турбо Див Селянин
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Любо телефоните ли не си знаеме та не си звъннал да кажеш че стават такива работи 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Новини
-
Fast-and-Furious написа:Любо телефоните ли не си знаеме та не си звъннал да кажеш че стават такива работи
Иво, за ходене за бой всички са навити то е ясно ама дай да отидем на 1-ви да ги зарадваме в отговор на поканата на децата

С бой е лесно но не е това начина в случая, защото както каза и Любо - щом си отидем винаги могат да се върнат и да ошамарят децата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
мамка им кучешка да еба много ги мразя такива копелета... и мен са ме тормозили така като бях 10-11-12 ггодишен някъде...
всъщност навремето затва тръгнах на кик бокс и фитнес
много ме е яд че не мога да дойда да им покажа откъде изгрява слънцето на такива
ако пак напраят някой глупост следващия път като идете ги счупете от бой, отрежете им средните пръсти и им обещайте че при всяка тяхна изява ще се разделят с по един пръст а като свършат пръсти ще продължите с други стърчащи израстъци....
проснете ги на земята накарайте ги да захапят бордюра и ги сритайте по главата
издълбайте им свастики по бузите
вържете ги голи за някой стълб на центъра на селото или още по-добре в най-близкия град
тия хора семейства имат ли ?
хванете най-близките им хора и ги заплашете че ще си го искарате на тях по подобаващ начин
дамгосайте им челата с нажежено желязо да си личи от далеч кви лайнари са
и ако след всичко това не влязат в правия път ми се обадете да дойда да опрая работите по моя си начин
а за децата - евала за помощта която им отдавате, пожелавам им от "деца в неравностойно положение" да се превърнат в независими силни личности
всъщност навремето затва тръгнах на кик бокс и фитнес

много ме е яд че не мога да дойда да им покажа откъде изгрява слънцето на такива

ако пак напраят някой глупост следващия път като идете ги счупете от бой, отрежете им средните пръсти и им обещайте че при всяка тяхна изява ще се разделят с по един пръст а като свършат пръсти ще продължите с други стърчащи израстъци....
проснете ги на земята накарайте ги да захапят бордюра и ги сритайте по главата
издълбайте им свастики по бузите
вържете ги голи за някой стълб на центъра на селото или още по-добре в най-близкия град
тия хора семейства имат ли ?
хванете най-близките им хора и ги заплашете че ще си го искарате на тях по подобаващ начин
дамгосайте им челата с нажежено желязо да си личи от далеч кви лайнари са
и ако след всичко това не влязат в правия път ми се обадете да дойда да опрая работите по моя си начин

а за децата - евала за помощта която им отдавате, пожелавам им от "деца в неравностойно положение" да се превърнат в независими силни личности

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
м да след наща намеса с бабаитите всичко се оправи Too Cool много искаше да набие единия който си седеше зад оградата ама онзи бързо промени подхода си с нас най готино беше че по 2 по 2 ма идвахме докато ен станахме 9 човека и с идването на сяка двоика ставаха се по кротки
а за ходеното аиде бе хора дайте на 1 май да отидем не 3 коли а 30 да зъдръстим цялото село от коли и да побъркаме месното население от шумът на двигателите и пилещите гуми

а за ходеното аиде бе хора дайте на 1 май да отидем не 3 коли а 30 да зъдръстим цялото село от коли и да побъркаме месното население от шумът на двигателите и пилещите гуми

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
и аз съм навит да дойда не съм като бате бойко но оби4ам силовите спортове и най-вече да се млатя, мога да викна и още хора(професионални боксиори) казвайте кога ще става операцията за да кажа на шефа че ще оцъствам от работа отиваме и ги потрошваме 

Последна промяна evans на 17 Апр 2005, 15:18, променена общо 1 път
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
НЕНЕНЕН стига с тез побойща не разбрахте ли че с бой нищо не става кво ще отидем ще ги размажем (понеже сме 30 говеда) онези след 1 месец в болница ще излезнат и ще потпалат сичките деца барабар с домът им и сичко останало не се ли сещате беevans написа:и аз съм навит да дойда не съм като бате бойко но оби4ам силовите спортове и най-ве4е да се млатя, мога да викна и о6те хора(професионални боксиори) казвайте кога 6те става операцията за да кажа на шефа 4е 6те оцъствам от работа отиваме и ги потро6ваме
Вместо да изявявате желание да им помогнем с нещо вместо да се организираме да ходим да се бием за бой винаги има хора а да утидем да ги видим и да им направим кефа не вместо да събираш още хора за бой кажи има дайте по 2 лева за храна (всичко това не се отнася конкретно за теб а за всички мислещо по този начин)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3