Новости от BMW
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Новости от BMW
Вече можете да си поръчате топ модела на BMW 7-серия със 6 литров битурбо бензинов агрегат който развива 544 к.с.,като същевременно се предлага в 2 различни междуосни размера 760i/760Li.Суперавтомобилът струва 175350 Euro или ~340000 български левчета оборудван с всички възможни екстри.Специално за модела има няколко различни вида кожи,като в другите примерно 730,740,750 ги няма.Поредната новост сред баварския автомобилен гигант е въвеждането на X-drive системата в 7-ма серия.Но за съжаление за в момента тя се предлага само и единствено за 750i/750Li.Тя подпомага потеглянето в условия на много слаб контакт на гумите с пътната настилка, докато стандартната версия изпитва огромни проблеми заради въртящият момент.Но това е едната новост.Другата е наречена 740d.Този шедьовър е със 306 к.с. и го прави един или можеби най-динамичния дизел в класа си.Моторът ще се монтива в другите серии на марката под инициалите *35д, тоест замества досегашния *35д с 286 к.с..Специално за бъдещите собственици на модела, спортния дух на 760i/Li се допълва с цялостен упомрачителен М пакет.Той включва 20 цолови ///М джанти с 5 двойни спици,брони и прагове,а вътре допълва спортно-елегантната обстановка с ///М спортен волан.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
LizarD написа:По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.
Айде колега, пожелавам ти 8ца от тотото пък да видим какво ще си купиш... или колко

Si non confectus, non reficiat.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Според мен 740д ще стане "бестселър" в класа си
в12ката малко скъпичка....
(не че скоро ще си взимам Ф01 де )
Все пак очаквах М7ца, която да натрие носовете на Ес 65 амг, ама май няма да го бъде... дано тунинговчиците доработят 760ката , въпреки че няма да е същото....
М-пакета е направо без коментар

в12ката малко скъпичка....

Все пак очаквах М7ца, която да натрие носовете на Ес 65 амг, ама май няма да го бъде... дано тунинговчиците доработят 760ката , въпреки че няма да е същото....
М-пакета е направо без коментар

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- LizarD
- ентусиаст
-
Zagy написа:LizarD написа:По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.
Айде колега, пожелавам ти 8ца от тотото пък да видим какво ще си купиш... или колко
Hamann Thunder E92 M3

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
LizarD написа:По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.
Не звучиш консервативно , а звучи тинейджърски . Е38 най-добрата , новото боклук ... 400 били много - ами не си го купувай . Сравни с цените на другите и ще видиш или като оня професор , дето ми сравнява цените на еС калсата и 7цата , ама не забелязъл човека , че на Мерца цената е без ДДС и вика - мале таа 7ца безбожно скъпа.
И не ми е ясно защо си сложил снимки на Хамън Тъндер - имали изобщо някаква поне елеметарна база за сравнение ???
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- LizarD
- ентусиаст
-
acho.rs написа:LizarD написа:По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.
Не звучиш консервативно , а звучи тинейджърски . Е38 най-добрата , новото боклук ... 400 били много - ами не си го купувай . Сравни с цените на другите и ще видиш или като оня професор , дето ми сравнява цените на еС калсата и 7цата , ама не забелязъл човека , че на Мерца цената е без ДДС и вика - мале таа 7ца безбожно скъпа.
И не ми е ясно защо си сложил снимки на Хамън Тъндер - имали изобщо някаква поне елеметарна база за сравнение ???
Показвах какво бих купил ако спечеля от тотото. Няма база за сравнение. Едното е спортна туртинетка, другото е замък. А до това за цената... Всичко опира до конкуренция.. BMW не очакват 7-ка да стане най продавания модел, а от тези 10 човека които смятат да си вземат лимузина 3 да си вземат А8, 2 S - Class и 5 , 7er. Колата ми харесва страшно много, но когато и представя числото седем се сещам за високомерния немски поглед. (Е38 )

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Пак почнахте да говорите глупости
Като малките деца сте.
Кой щял да ги купува
Ще ги купуват, не се притеснявайте.
Опел като правят евтини коли дето има кой да ги купува, че и не само те
не фалираха ли? Като гледам БМВ не са тръгнали да фалират
щото няма кой да им купува скъпите автомобили.
Аман от мислители в тоя форум

Кой щял да ги купува

Опел като правят евтини коли дето има кой да ги купува, че и не само те
не фалираха ли? Като гледам БМВ не са тръгнали да фалират
щото няма кой да им купува скъпите автомобили.
Аман от мислители в тоя форум

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
За всеки влак си има пътници. Щом са преценили от БМВ да пуснат и такъв модел на пазара, при наличието на останалите седмици, значи има и клиенти и за 760
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
За една кола дали е боклук може да се говори след като направи поне 15год. експлоатация.А че новата седмица е грозна в това спор няма аз не знам на кого биха му харесали тези огромни бъбреци.Е38 и Е65 са с много по добър дизайн.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
LiTtLeRoCk написа:За една кола дали е боклук може да се говори след като направи поне 15год. експлоатация.А че новата седмица е грозна в това спор няма аз не знам на кого биха му харесали тези огромни бъбреци.Е38 и Е65 са с много по добър дизайн.
Точно па Е65 ли намери да споменеш като дизайнерски шедьовър бре

Si non confectus, non reficiat.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2