Новости от BMW

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Новости от BMW

Мнение от quickshare » 22 Авг 2009, 21:23

Вече можете да си поръчате топ модела на BMW 7-серия със 6 литров битурбо бензинов агрегат който развива 544 к.с.,като същевременно се предлага в 2 различни междуосни размера 760i/760Li.Суперавтомобилът струва 175350 Euro или ~340000 български левчета оборудван с всички възможни екстри.Специално за модела има няколко различни вида кожи,като в другите примерно 730,740,750 ги няма.Поредната новост сред баварския автомобилен гигант е въвеждането на X-drive системата в 7-ма серия.Но за съжаление за в момента тя се предлага само и единствено за 750i/750Li.Тя подпомага потеглянето в условия на много слаб контакт на гумите с пътната настилка, докато стандартната версия изпитва огромни проблеми заради въртящият момент.Но това е едната новост.Другата е наречена 740d.Този шедьовър е със 306 к.с. и го прави един или можеби най-динамичния дизел в класа си.Моторът ще се монтива в другите серии на марката под инициалите *35д, тоест замества досегашния *35д с 286 к.с..Специално за бъдещите собственици на модела, спортния дух на 760i/Li се допълва с цялостен упомрачителен М пакет.Той включва 20 цолови ///М джанти с 5 двойни спици,брони и прагове,а вътре допълва спортно-елегантната обстановка с ///М спортен волан.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 22 Авг 2009, 21:30

По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.
Изображение
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Авг 2009, 21:57

LizarD написа:По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.

Айде колега, пожелавам ти 8ца от тотото пък да видим какво ще си купиш... или колко :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 22 Авг 2009, 22:56

Според мен 740д ще стане "бестселър" в класа си ;)
в12ката малко скъпичка.... :roll: (не че скоро ще си взимам Ф01 де )
Все пак очаквах М7ца, която да натрие носовете на Ес 65 амг, ама май няма да го бъде... дано тунинговчиците доработят 760ката , въпреки че няма да е същото....
М-пакета е направо без коментар :shock:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 22 Авг 2009, 23:02

Zagy написа:
LizarD написа:По истинска седмица от Е38 за мен няма .. И за да не прозвучи прекалено консервативно изказването, бих казал че 400 бона за това нещо дори и да стана мултимилярдер няма да дам. А иначе интериора и двигателя са изумителни, както и стоповете.

Айде колега, пожелавам ти 8ца от тотото пък да видим какво ще си купиш... или колко :mhihi:

Hamann Thunder E92 M3
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Авг 2009, 23:12

Не звучиш консервативно , а звучи тинейджърски . Е38 най-добрата , новото боклук ... 400 били много - ами не си го купувай . Сравни с цените на другите и ще видиш или като оня професор , дето ми сравнява цените на еС калсата и 7цата , ама не забелязъл човека , че на Мерца цената е без ДДС и вика - мале таа 7ца безбожно скъпа.
И не ми е ясно защо си сложил снимки на Хамън Тъндер - имали изобщо някаква поне елеметарна база за сравнение ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Авг 2009, 0:15

на фона на световната финансова криза ,с тая цена ...май само в България ще има клиенти :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 23 Авг 2009, 0:17

москов4ани ще го поръ4ват на кило

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 23 Авг 2009, 0:35

acho.rs написа:

Не звучиш консервативно , а звучи тинейджърски . Е38 най-добрата , новото боклук ... 400 били много - ами не си го купувай . Сравни с цените на другите и ще видиш или като оня професор , дето ми сравнява цените на еС калсата и 7цата , ама не забелязъл човека , че на Мерца цената е без ДДС и вика - мале таа 7ца безбожно скъпа.
И не ми е ясно защо си сложил снимки на Хамън Тъндер - имали изобщо някаква поне елеметарна база за сравнение ???

Показвах какво бих купил ако спечеля от тотото. Няма база за сравнение. Едното е спортна туртинетка, другото е замък. А до това за цената... Всичко опира до конкуренция.. BMW не очакват 7-ка да стане най продавания модел, а от тези 10 човека които смятат да си вземат лимузина 3 да си вземат А8, 2 S - Class и 5 , 7er. Колата ми харесва страшно много, но когато и представя числото седем се сещам за високомерния немски поглед. (Е38 )
Изображение
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Авг 2009, 10:31

Пак почнахте да говорите глупости :evil: :evil: Като малките деца сте.
Кой щял да ги купува :help: Ще ги купуват, не се притеснявайте.
Опел като правят евтини коли дето има кой да ги купува, че и не само те
не фалираха ли?
Като гледам БМВ не са тръгнали да фалират
щото няма кой да им купува скъпите автомобили.
Аман от мислители в тоя форум :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 24 Авг 2009, 11:56

Е.Димитров написа:на фона на световната финансова криза ,с тая цена ...май само в България ще има клиенти :mhihi:

... Русия, Дубай, Абу-Даби ... :mhihi:
Lope De Vega

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 24 Авг 2009, 21:40

За всеки влак си има пътници. Щом са преценили от БМВ да пуснат и такъв модел на пазара, при наличието на останалите седмици, значи има и клиенти и за 760
Има много коли и ....BMW
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Авг 2009, 22:08

За една кола дали е боклук може да се говори след като направи поне 15год. експлоатация.А че новата седмица е грозна в това спор няма аз не знам на кого биха му харесали тези огромни бъбреци.Е38 и Е65 са с много по добър дизайн.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Авг 2009, 7:30

При положение, че из града има много 750-тки не виждам къде ще е проблемът да има и 760
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Авг 2009, 8:46

LiTtLeRoCk написа:За една кола дали е боклук може да се говори след като направи поне 15год. експлоатация.А че новата седмица е грозна в това спор няма аз не знам на кого биха му харесали тези огромни бъбреци.Е38 и Е65 са с много по добър дизайн.

Точно па Е65 ли намери да споменеш като дизайнерски шедьовър бре :D
Si non confectus, non reficiat.

Следваща

Назад към Основен Форум