Мнение за БМВ втора употреба от Камор Ауто. СПЕШНО!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kaiopenev123
- Потребител
-
Мнение за БМВ втора употреба от Камор Ауто. СПЕШНО!
Здравйте
Решил съм да си взема БМВ 318и от Камор Ауто втора употреба.
Харесал съм следната кола:
Bmw 318 i Kamor Auto
43200 ЛВ. Покажи в евро Покажи в usd Покажи в лева
Дата на производство април 2008 г.
Тип двигател Бензинов
Мощност (к.с.) 143 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Седан
Пробег 20780 км
Цвят Бял
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатроник, Лети джанти, Лизинг, Навигация, Нов внос, Парктроник, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
472 Неметалик Alpine white 3, Тапиц. Плат (Fluid Ahthracite), Automatic Start/Stop function, Brake Energy Regeneration, Мултифункционален волан, Велурени стелки, Триъгълник и аптечка, Фарове за мъгла, Разделяне на задната седалка вкл. ски сак, Отопление на предните седалки, Подлакътник преден сгъваем, Вътрешни лайсни Titanium matt, Парктроник, Навигационна система Business, CD changer за 6 компакт диска, Автопилот, Сензор за дъжд и автоматично регулиране на светлините Прозрачен електрически шибедах, Пакет за пушачи, Автоматичен климатик, Автоматично затъмняване на вътрешното огледало, Пакет светлини, Защита против кражба за DVD навигационна с-ма,
Ще съм благодарен ако някой може да ми даде повече информация за тези коли защото цените са доста добри и някои от тях са все още в гаранация.
От Камор ми казаха че това са коли които са карани от сложители на БМВ в Германия, а един приятел ми каза че това били коли с повтаряеми дефекти които се пускат в продажба малко преди да им изтече гаранцията.
Ако някои има информация за колата която съм харесал или изобщо за тези коли ще съм много благодарен защото да няколко дни смятам да я купувам.
Благодаря предварително
Решил съм да си взема БМВ 318и от Камор Ауто втора употреба.
Харесал съм следната кола:
Bmw 318 i Kamor Auto
43200 ЛВ. Покажи в евро Покажи в usd Покажи в лева
Дата на производство април 2008 г.
Тип двигател Бензинов
Мощност (к.с.) 143 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Седан
Пробег 20780 км
Цвят Бял
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатроник, Лети джанти, Лизинг, Навигация, Нов внос, Парктроник, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
472 Неметалик Alpine white 3, Тапиц. Плат (Fluid Ahthracite), Automatic Start/Stop function, Brake Energy Regeneration, Мултифункционален волан, Велурени стелки, Триъгълник и аптечка, Фарове за мъгла, Разделяне на задната седалка вкл. ски сак, Отопление на предните седалки, Подлакътник преден сгъваем, Вътрешни лайсни Titanium matt, Парктроник, Навигационна система Business, CD changer за 6 компакт диска, Автопилот, Сензор за дъжд и автоматично регулиране на светлините Прозрачен електрически шибедах, Пакет за пушачи, Автоматичен климатик, Автоматично затъмняване на вътрешното огледало, Пакет светлини, Защита против кражба за DVD навигационна с-ма,
Ще съм благодарен ако някой може да ми даде повече информация за тези коли защото цените са доста добри и някои от тях са все още в гаранация.
От Камор ми казаха че това са коли които са карани от сложители на БМВ в Германия, а един приятел ми каза че това били коли с повтаряеми дефекти които се пускат в продажба малко преди да им изтече гаранцията.
Ако някои има информация за колата която съм харесал или изобщо за тези коли ще съм много благодарен защото да няколко дни смятам да я купувам.
Благодаря предварително
Последна промяна kaiopenev123 на 30 Юни 2009, 1:44, променена общо 1 път
За мен това е кофти оферта. Колата е с най-слабия мотор, с малко екстри - плат, без автомат и т.н. В момента всеки дилър предлага наличните си чисто нови коли с поне 20% отстъпка. Цената, която даваш е за чисто нова кола, не за такава на 20 000 км. Преди 2 години колега взе чисто нова 320i с повече екстри за около 66 000 без никаква отстъпка, та прави си сметка дали това е добра оферта.
Също така считай, че след като колата е била служебна, тя със сигурност не била разработена както трябва.
Чувам, че М-кар са се позатлачили с нови коли на склад - виж дали няма да ти предложат нещо ново нa близка до тази цена.
Също така считай, че след като колата е била служебна, тя със сигурност не била разработена както трябва.
Чувам, че М-кар са се позатлачили с нови коли на склад - виж дали няма да ти предложат нещо ново нa близка до тази цена.
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Man0Lov написа:Цените на втората употреба в Камор са 2-пъти по-високи от другите. Според мен не си заслужава.
Цените на премиум селекшън в Камор, М Кар, Бова карс или Варна карс и всички дилъри на марката в големите градове у нас са излкючително напомпани!
За 320 седан 163 к.с - 10/2008 г. на 22 800 км. искат 82 300 лв.

Моят добър съвет към автора е да се запъти към Германия и Австрия и там да търси возило.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Чисто ново черно 318 фейслифт за 24 300 евро с начислен 19 % ДДС в цената, а ти ще даваш 22 000 евро за 318 април 08г.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колега, премиум селекшъна в България е поне 20% по-скъп от този в Германия. И това е без отстъпките. В момента ако имаш парите, които цитираш, по-добре се спазари за нова, по-добре оборудвана кола... Разликата ще е наистина пренебрежима, едва ли си даваш последните пари за това и няма да ти останат за бензин 

Never mistake motion for action...
- kaiopenev123
- Потребител
-
Прегледах офертите на МКар и най-евтината налична 3-ка е за 63к на 96,000 км.
За Гемания и Австрия нямам време да ходя, иначе знам че ще е по-евтино.
Най-вече се интересувах дали имате представа дали тези коли са читави , а не някои с дефекти защото е нормално всеки продавач да казва че са карани от служители в Германия.
Благодаря за отговорите.
За Гемания и Австрия нямам време да ходя, иначе знам че ще е по-евтино.
Най-вече се интересувах дали имате представа дали тези коли са читави , а не някои с дефекти защото е нормално всеки продавач да казва че са карани от служители в Германия.
Благодаря за отговорите.
Колега, знам че си много зает, ама не гледай цените в интернет, а се разходи до Пловдив(М-Кар), Бургас(Бова кар) и Варна , виж какви налични нови и Премиум селскшън има и ако си харесаш кола - поговори си с продавачите - 100% ще ти направят много добра отстъпка.
Иначе за качеството на колите от Премиума - напълно нормални са - това със повтарящите се дефекти е много смешно
Иначе за качеството на колите от Премиума - напълно нормални са - това със повтарящите се дефекти е много смешно

- Cristian
- Потребител
-
- Кара: 530 GT XDrive
- Мечтае да кара: 911
520i, черем металик, автоматик, полукожа, спортни седалки, джанти 16", ЧИСТО НОВА
63 000 лв!? С ДДС!
Колега, тичай към Бургас
63 000 лв!? С ДДС!
Колега, тичай към Бургас

- Cristian
- Потребител
-
- Кара: 530 GT XDrive
- Мечтае да кара: 911
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-