BMW представя новия X3 през ноември
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
BMW представя новия X3 през ноември
Когато през 2004 година BMW представи X3 за първи път, на пазара нямаше кой да му попречи да се превърне в един от най-продаваните модели на компанията. С годините животът на Х3 ставаше все по-сложен. Появиха се Mercedes GLK и Audi Q5, а баварците пуснаха фейслифт версия на най-малкия член на семейство "Х".
Дойде време баварците да пратят в заслужена почивка стария модел и да пуснат второто поколение на Х3. Той ще бъде показан официално пред широката публика тази година през месец ноември, а серийното производства трябва да стартира в началото на следващата година.
Новото поколение Х3 ще бъда със 100 мм по-дълъг и малко по-висок. Пораснал на размери, малкият брат на Х5 ще предлага повече пространство и комфорт в купето. Поведението на определяния като SAV (Sport Activity Vehicle) от BMW всъдеход отново ще бъде изключително стабилно и доближаващо се до това на автомобил, както беше и със стария модел. Това неминуемо отново ще повлияе на офроуд качествата му, но явно в Мюнхен въобще не се тревожат от това, защото почти през цялото време от живота си Х3 прекарва по асфалтовите завои и магистралите.
http://topcars.bg/news.php?id=2079

Дойде време баварците да пратят в заслужена почивка стария модел и да пуснат второто поколение на Х3. Той ще бъде показан официално пред широката публика тази година през месец ноември, а серийното производства трябва да стартира в началото на следващата година.
Новото поколение Х3 ще бъда със 100 мм по-дълъг и малко по-висок. Пораснал на размери, малкият брат на Х5 ще предлага повече пространство и комфорт в купето. Поведението на определяния като SAV (Sport Activity Vehicle) от BMW всъдеход отново ще бъде изключително стабилно и доближаващо се до това на автомобил, както беше и със стария модел. Това неминуемо отново ще повлияе на офроуд качествата му, но явно в Мюнхен въобще не се тревожат от това, защото почти през цялото време от живота си Х3 прекарва по асфалтовите завои и магистралите.

http://topcars.bg/news.php?id=2079

Последна промяна EcLipSeR на 21 Май 2009, 21:30, променена общо 3 пъти

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Харесва ми и ми прилича на Х5 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
тези малки смръщени фарчета развалят пейзажа, иначе бъбреци, странична линия всичко е 6
(за горната снимка говоря)

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Не е зле,по красив е от предшественика си поне според мен.Иначе и на мен ми прилича на умален Х5

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Определено ми харесва. Много различна от предшественика си, стоповете са като на Х5, в муцуната е доста по-различна от сегашната....и някак си изглежда по-голяма.
Някакви снимки на интериора?
Някакви снимки на интериора?
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
MCar написа:Аз все пак не разбирам защо всички критикуват Х3 за оф роуд възможностите му, тъй като в класа си е непобедим, според мен.
Да не говорим, че няма друг автомобил в този клас, който да има толкова добро поведение на пътя.
Чакам го с нетърпение, това ще е следващия бестселър в SUV-сегмента!
И може би най-пригодния за БГ автомобил, с оглед издържливоста на предшественика!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Муцуната му е определено по-добре от предната, отзад малко големи ми седят тези стопове, но пък това така или иначе не е моят клас кола. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
MOGY написа:Не е зле,по красив е от предшественика си поне според мен.Иначе и на мен ми прилича на умален Х5
Ми то си е такова - фотошоп на Х5 и муцуна на новите модели

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
по грозен от първия няма как да е
сигурно са викнали дизаинера на рено симбол да му направи формите. сега си е БМВ в сравнение с преди
колицата си я бива

сигурно са викнали дизаинера на рено симбол да му направи формите. сега си е БМВ в сравнение с преди
колицата си я бива
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2