МОМЧЕТА,НУЖНА МИ Е ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
МОМЧЕТА,НУЖНА МИ Е ПОМОЩ
С 2 думи- СВИХА МИ КОЛАТА

Абсолютно безмислено е да давам номера на колата- никой не е луд да го остави. Колата е тъмносин металик.
АКО СЛУЧАЙНО НЯКОЙ НАМЕРИ КОЛАТА- КОЕТО МЕ СЪМНЯВА МНОГО- С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ГО ПОЧЕРПЯ

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
да толкова знам - че ти е 4.4 двигателя де... също че си 2001+...
виждам хубави джанти (19" шнитзер?), пружини, tower brace, big brake kit... предполагам че си сложил и отзад tower brace а и имаш и други модс... разбирам защо не им искаш парите.
съжалявам за загубата. надявам се да чуеш нещо по въпроса по един или друг начин...
виждам хубави джанти (19" шнитзер?), пружини, tower brace, big brake kit... предполагам че си сложил и отзад tower brace а и имаш и други модс... разбирам защо не им искаш парите.
съжалявам за загубата. надявам се да чуеш нещо по въпроса по един или друг начин...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
пропуснах да кажа и моля за извинение- ДЖАНТИТЕ СА СЪШИЯ МОДЕЛ КАТО НА СНИМКАТА, НО ВЕЧЕ СА 17"-смених ги преди около 15 дена. относно тунига и к'во има или няма- и аз не съм много наясно- колата я имам от около 1 месец. и относно чуването за нея по един или друг начин- ако видите след месец същия автомобил да се продава по разни сайтове, значи са ми го върнали срещу опр. сума пари
Последна промяна ace77 на 05 Яну 2005, 18:57, променена общо 1 път
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
ауе радвай се, че не си я блъснал и да си се наранил и т'ва е!
Мо'е пък да я намерят гадовете к'во...няма да се шашкаш!
Мо'е пък да я намерят гадовете к'во...няма да се шашкаш!
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3