Крис Бенгъл напуска BMW Group
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Крис Бенгъл напуска BMW Group
Шеф-дизайнерът на BMW Group си тръгва „за да преследва своите творчески стремежи извън автомобилната индустрия”.
Адриан ван Хойдонк, настоящият главен дизайнер на марката BMW, ще заеме неговото място.
„Кристофър Бенгъл оказа трайно влияние върху идентичността на всички марки, включени в портфолиото на BMW Group – BMW, Mini, Rolls – Royce. Toй допринесе изключително много за успеха на компанията”, коментира шефът по развойната дейност на BMW Клаус Дрегер
източник: аms
Адриан ван Хойдонк, настоящият главен дизайнер на марката BMW, ще заеме неговото място.
„Кристофър Бенгъл оказа трайно влияние върху идентичността на всички марки, включени в портфолиото на BMW Group – BMW, Mini, Rolls – Royce. Toй допринесе изключително много за успеха на компанията”, коментира шефът по развойната дейност на BMW Клаус Дрегер
източник: аms
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
За добро или за лошо.............
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
АЛИЛУЯ най-после една добра новина, но след като видях новото Z4, просто усещах, че това е дизайн от друга генерация.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Точно мислих да пусна тема, но добрите новини идват бързо
Чочо (SlipKnoT) честито брат, да черпиш! Ти ли го принуди да си иде
и с какво го заплаши 

Последна промяна krika на 03 Фев 2009, 19:59, променена общо 3 пъти
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ма не бързайте да се радвате, щото летящият холандец Ван Хойдонк не е по-малко изперкал от Бенгълacho.rs написа:Тъкмо започнах да чета във АМС за него ... УРААААААААА
хип-хип УРАААААААААААААААААААААААА

Ето това нещо наречено "PAS" е негово дело

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Плюйте го вие Бенгъл ама като излезе 5- цата всеки викаше- баси Хюндая, сега полвината форум си дава единия бъбрек за такава. Като излезе 7- цата всички списания се смееха на задния капак, а малко по- късно и S класата се появи с подобен... и т.н. подобни примери. На фона на това, което се търси и очаква от един автомобил от престижна марка мисля, че Бенгъл даде много за БМВ.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз пък мисля, че всичко, на което е дал път Бенгъл е много красиво! На мен ми харесват и допадат повечето последни модели... Изобщо посоката, в която върви марката... А Някои модели направо ми харесват УЖАСНО много...
Интересно защо всичко ново по дифолт не се приема много добре... Имам някъв спомен и за Е46 като излезе... Сега е култов модел... Гледах като най-добрата тройка я определя една анкета тука...Или може би феновете, защото това е любимата марка, очакват нещо... Изключително, извънземно, неповторимо, и някак все са разочаровани...
Имам едно малко особено мнение... дизанерите на BMW някак винаги са мислили малко напред в бъдещето, моделите им се оценяват напълно след време. Сигурна съм, че сегашните модели, ина 3-ката, и на 5-цата, и на Х6... ще са супер успешни, актуални и продавани напред през годините... Така, както / е това е лично мнение/ дизайнът на Е36 след толкова много години все още седи красиво и ... някак все още не е ... как да се изразя...демоде, като на супер стара кола, кола на 18-20 години...
Като че ли има и някакъв психологически момент тук... Както хората имат страх от неизвестното и новото, така е и с новите модели... Абе... не знаааммм, това дали ми харесваа, абе онова старото, добре познатото, с което сме свикнали... май си е по-добро...
Не знам... ще ги видим следващите неща... съмнявам се като си е отишъл Бенгъл, изведнъж дизайна да тръгне в съвсем различна посока... Хехе, представете си изкарат нещо съвсем различно, нищо общо със сегашните модели... тогава масово ще се почне, ма това на нищо не прилича, това изобщо не е BMW, откъде го измъдриха това недоносче и пр...
Баси... толкоз дълго не съм писала отдавна, тва да се разсейвам от зъбобола...
Интересно защо всичко ново по дифолт не се приема много добре... Имам някъв спомен и за Е46 като излезе... Сега е култов модел... Гледах като най-добрата тройка я определя една анкета тука...Или може би феновете, защото това е любимата марка, очакват нещо... Изключително, извънземно, неповторимо, и някак все са разочаровани...
Имам едно малко особено мнение... дизанерите на BMW някак винаги са мислили малко напред в бъдещето, моделите им се оценяват напълно след време. Сигурна съм, че сегашните модели, ина 3-ката, и на 5-цата, и на Х6... ще са супер успешни, актуални и продавани напред през годините... Така, както / е това е лично мнение/ дизайнът на Е36 след толкова много години все още седи красиво и ... някак все още не е ... как да се изразя...демоде, като на супер стара кола, кола на 18-20 години...
Като че ли има и някакъв психологически момент тук... Както хората имат страх от неизвестното и новото, така е и с новите модели... Абе... не знаааммм, това дали ми харесваа, абе онова старото, добре познатото, с което сме свикнали... май си е по-добро...
Не знам... ще ги видим следващите неща... съмнявам се като си е отишъл Бенгъл, изведнъж дизайна да тръгне в съвсем различна посока... Хехе, представете си изкарат нещо съвсем различно, нищо общо със сегашните модели... тогава масово ще се почне, ма това на нищо не прилича, това изобщо не е BMW, откъде го измъдриха това недоносче и пр...
Баси... толкоз дълго не съм писала отдавна, тва да се разсейвам от зъбобола...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Доживяхме,прав му път и още по-грозни коли от Мултипла да направи за конкуренцията или да си седи при килимите най-добре американския пациент
/абе къде е мхихи емотикончето ве
/

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .