Седите си във БМВ-то и до вас спира доста по-скъпо БМВ
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Седите си във БМВ-то и до вас спира доста по-скъпо БМВ
какво мисъл ви засенчва ведрото и ярко настроение?
(предполага се че няма да се състезавате)
(предполага се че няма да се състезавате)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Винаги и основно второто... доста пъти съм се забелязвал че хората в БГ който карат хубави коли, за тях са просто предмет
Случвало ми се е десетки пъти като видя някое маняшко БМВ и каот го загледам или в сервиз като е примерно вдигнато на крик и го оглеждам и собственика да ми се прави на интересен и да се държи троснато... че е имало и случай да ме настига с колата и да ме пита що така съм бил спрял до автомобила му и съм го оглеждал
Това е сигурно щото парите с който са си купили хубавите БМВ-та са техни и са изкарани с пот на челото
Рядко се случва но има и фенове... оня ден се заговорих с собственика на един Хикс 5 в сервиза докато му сменяха маслото а аз му направих пълен оглед на диференциалите и скоростите и окачване и всичко
и човека даже се оказа луд фен на Е30 и ми разказва какви Е30-ки бил карал но сега били вече стари и не можели да му предоставят това което търси
а аз му обесних че всичко се крие в ШПЕР-а
тои предоставя това което всички търсим
Даже човека се пошегува да сме правили бартер
А днес ми се случи на светофара да гледам поредната СУПЕР лъскава Е32-ка с широкия бъбрек и дългата задна врата, в състояние което не оже да се опише... трябва да се види
и точно си мислех шофьора за поредния тип който просто се вози в "КОЛА"... и както си седеше и на червено като и наби камшиците подмести се 2 метра но за сметка на това остави един облак пушек
и аз е така
а пича си седи вътре и си се кефи.... това ми трябваше на мене... спомних си за добрите стари времена преди да строша диф-а
първа и леко спирачка и много газ
и много пушек
ЕХХХХ от кога не го бях правил... достави ми някак си .. УДОВОЛСТВИЕ ( но моментно ) после като се сетих колко дни трябва да лежа под колата колко трябва да се мъча докато направя пак поредния сбирток от два диференциала и ми стана тъжно че го направих
Същото чуствах и снощи след престоя на ОМВ Д.Несторов но просто това неприятно чувство беше силно подтиснато от огромното количество адреналин и всеобщата картинка...навсякъде луди глави които вършеха глупости
П.С. извинявам се за лекото отклонение от темата, по принцип ми е правило да не го правя но просто в момента творческата ми мисъл потече и не исках да я спирам
П.С.2 Ама на Ванката жълтия кораб колко е лош...
Поздрави: Дилян Пенчев

Случвало ми се е десетки пъти като видя някое маняшко БМВ и каот го загледам или в сервиз като е примерно вдигнато на крик и го оглеждам и собственика да ми се прави на интересен и да се държи троснато... че е имало и случай да ме настига с колата и да ме пита що така съм бил спрял до автомобила му и съм го оглеждал

Рядко се случва но има и фенове... оня ден се заговорих с собственика на един Хикс 5 в сервиза докато му сменяха маслото а аз му направих пълен оглед на диференциалите и скоростите и окачване и всичко

А днес ми се случи на светофара да гледам поредната СУПЕР лъскава Е32-ка с широкия бъбрек и дългата задна врата, в състояние което не оже да се опише... трябва да се види

ЕХХХХ от кога не го бях правил... достави ми някак си .. УДОВОЛСТВИЕ ( но моментно ) после като се сетих колко дни трябва да лежа под колата колко трябва да се мъча докато направя пак поредния сбирток от два диференциала и ми стана тъжно че го направих

Същото чуствах и снощи след престоя на ОМВ Д.Несторов но просто това неприятно чувство беше силно подтиснато от огромното количество адреналин и всеобщата картинка...навсякъде луди глави които вършеха глупости

П.С. извинявам се за лекото отклонение от темата, по принцип ми е правило да не го правя но просто в момента творческата ми мисъл потече и не исках да я спирам

П.С.2 Ама на Ванката жълтия кораб колко е лош...

Поздрави: Дилян Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
давам газ кат светне зелено.и познай ко става.на ледващия,ако не го хванало червено,гледа като пукел 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ха - ха, Явка
за мен новите БМВ-та са като Хюндайте - просто участници в движението. Пък и с моята 316-ска не бих могъл и да си помисля да го подмина, ами той си заминава и всеки по пътя си.
С една дума - нищо не си мисля

за мен новите БМВ-та са като Хюндайте - просто участници в движението. Пък и с моята 316-ска не бих могъл и да си помисля да го подмина, ами той си заминава и всеки по пътя си.
С една дума - нищо не си мисля
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
гласувах за първото - не обичам да си кривя душата
ако ще и последния простак да е... не си е купил мерцедес или ауди А8 нали... щом е БМВ начи може да се окаже и някакъв вид "фен" макар и не като хората които влизат в тоя клуб
иначе "разни хора, разни идеали" вчера например докато си чакам да се включа в един булевард от второстепенна улица и гледам почти отчаяно каква опашка от коли се задава един мерцедес взе че спря и ме пусна да мина... и аз бях
после се прибрах в бавната лента и го чаках да ме изпревари за да го видя... ми човека беше поне 50 годишен с прошарена коса....
после направих същия жест на един Голф2

ако ще и последния простак да е... не си е купил мерцедес или ауди А8 нали... щом е БМВ начи може да се окаже и някакъв вид "фен" макар и не като хората които влизат в тоя клуб

иначе "разни хора, разни идеали" вчера например докато си чакам да се включа в един булевард от второстепенна улица и гледам почти отчаяно каква опашка от коли се задава един мерцедес взе че спря и ме пусна да мина... и аз бях

после направих същия жест на един Голф2

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
аз гласувах за третото ... пичовете с нови БМВта са за мене само участници в движението по дефиницията на закона :mha: :mha:
Виж ако видя някое манияшко изпълнение, особенно ако е производство преди 89 год. се заглеждам винаги!
Виж ако видя някое манияшко изпълнение, особенно ако е производство преди 89 год. се заглеждам винаги!

- LYDA GLAVA-NEPORASNALA
- Потребител
-
Сърчицето ме боли
На мен пък ми се свива сърцето..особенно ако го кара някоя дебела изрусена тетка...чудя се какво ли прави по-добре от мен или може би аз не съм такъв тип и ще трябва сама да си го купя, но определено ми става гадно. Не може и не е честно да карат коли които не могат да оценят по възможностите които предлага, а само като цената която плащат та да им завидят на потфейла
НЕ Е ЧЕСТНО!!!

VECHE NE KARAM BMW, ZASHTOTO NIAMA KOI DA MI KYPI PODHODIASHTOTO:)
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз гласувах за второто. Винаги разглеждам колите около мен, независимо от марката. Но практиката показва,че скъпите БМВ-та в общия случай ги карат хора, за които колата е просто гъзария. Срещал съм и истински фенове със много скъпи БМВ-та,но се броят на пръстите на едната ръка.
Never mistake motion for action...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2