Седите си във БМВ-то и до вас спира доста по-скъпо БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Какво ви минава през главата?

Ах, блазе му... що ли аз не мога да имам таквоз
37
41%
Мммм, този само обвивката му лъскава- сигурно не е фен
30
33%
Отсвирвате го все едно го няма
15
17%
Тоз как може да даде толкова за БМВ Х а да не си купи БМВ У. Аман от безхаберие...
8
9%

Общо гласове : 90
master of the force
Аватар

Седите си във БМВ-то и до вас спира доста по-скъпо БМВ

Мнение от alx » 17 Сеп 2004, 20:29

какво мисъл ви засенчва ведрото и ярко настроение?

(предполага се че няма да се състезавате)
алекс
трабант 601с
разни други возила

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 17 Сеп 2004, 20:36

гласувах за втрото, повечето хора с по нови коли са и доста по стари, и малка част от тях изпозлват интернет както нас... но винаги има изключения...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Сеп 2004, 21:06

Винаги и основно второто... доста пъти съм се забелязвал че хората в БГ който карат хубави коли, за тях са просто предмет :idea:
Случвало ми се е десетки пъти като видя някое маняшко БМВ и каот го загледам или в сервиз като е примерно вдигнато на крик и го оглеждам и собственика да ми се прави на интересен и да се държи троснато... че е имало и случай да ме настига с колата и да ме пита що така съм бил спрял до автомобила му и съм го оглеждал :lol: Това е сигурно щото парите с който са си купили хубавите БМВ-та са техни и са изкарани с пот на челото :lol:
Рядко се случва но има и фенове... оня ден се заговорих с собственика на един Хикс 5 в сервиза докато му сменяха маслото а аз му направих пълен оглед на диференциалите и скоростите и окачване и всичко :lol: и човека даже се оказа луд фен на Е30 и ми разказва какви Е30-ки бил карал но сега били вече стари и не можели да му предоставят това което търси :wink: :arrow: а аз му обесних че всичко се крие в ШПЕР-а :lol: тои предоставя това което всички търсим :P Даже човека се пошегува да сме правили бартер 8)
А днес ми се случи на светофара да гледам поредната СУПЕР лъскава Е32-ка с широкия бъбрек и дългата задна врата, в състояние което не оже да се опише... трябва да се види :wink: и точно си мислех шофьора за поредния тип който просто се вози в "КОЛА"... и както си седеше и на червено като и наби камшиците подмести се 2 метра но за сметка на това остави един облак пушек :shock: :D 8) :lol: и аз е така :shock: :shock: :shock: :shock: а пича си седи вътре и си се кефи.... това ми трябваше на мене... спомних си за добрите стари времена преди да строша диф-а :roll: първа и леко спирачка и много газ 8) и много пушек :D
ЕХХХХ от кога не го бях правил... достави ми някак си .. УДОВОЛСТВИЕ ( но моментно ) после като се сетих колко дни трябва да лежа под колата колко трябва да се мъча докато направя пак поредния сбирток от два диференциала и ми стана тъжно че го направих :roll:
Същото чуствах и снощи след престоя на ОМВ Д.Несторов но просто това неприятно чувство беше силно подтиснато от огромното количество адреналин и всеобщата картинка...навсякъде луди глави които вършеха глупости :lol:

П.С. извинявам се за лекото отклонение от темата, по принцип ми е правило да не го правя но просто в момента творческата ми мисъл потече и не исках да я спирам :lol:

П.С.2 Ама на Ванката жълтия кораб колко е лош... :lol:

Поздрави: Дилян Пенчев
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Сеп 2004, 22:36

давам газ кат светне зелено.и познай ко става.на ледващия,ако не го хванало червено,гледа като пукел :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Сеп 2004, 2:06

ха - ха, Явка :yes:
за мен новите БМВ-та са като Хюндайте - просто участници в движението. Пък и с моята 316-ска не бих могъл и да си помисля да го подмина, ами той си заминава и всеки по пътя си.
С една дума - нищо не си мисля
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 18 Сеп 2004, 7:51

гласувах за първото - не обичам да си кривя душата :)
ако ще и последния простак да е... не си е купил мерцедес или ауди А8 нали... щом е БМВ начи може да се окаже и някакъв вид "фен" макар и не като хората които влизат в тоя клуб :)
иначе "разни хора, разни идеали" вчера например докато си чакам да се включа в един булевард от второстепенна улица и гледам почти отчаяно каква опашка от коли се задава един мерцедес взе че спря и ме пусна да мина... и аз бях :shock: :shock: :shock: после се прибрах в бавната лента и го чаках да ме изпревари за да го видя... ми човека беше поне 50 годишен с прошарена коса.... :D
после направих същия жест на един Голф2 :) :)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Сеп 2004, 8:28

аз гласувах за третото ... пичовете с нови БМВта са за мене само участници в движението по дефиницията на закона :mha: :mha:
Виж ако видя някое манияшко изпълнение, особенно ако е производство преди 89 год. се заглеждам винаги! :yes:

Потребител
Аватар

Сърчицето ме боли

Мнение от LYDA GLAVA-NEPORASNALA » 18 Сеп 2004, 9:55

На мен пък ми се свива сърцето..особенно ако го кара някоя дебела изрусена тетка...чудя се какво ли прави по-добре от мен или може би аз не съм такъв тип и ще трябва сама да си го купя, но определено ми става гадно. Не може и не е честно да карат коли които не могат да оценят по възможностите които предлага, а само като цената която плащат та да им завидят на потфейла :( НЕ Е ЧЕСТНО!!!
VECHE NE KARAM BMW, ZASHTOTO NIAMA KOI DA MI KYPI PODHODIASHTOTO:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 18 Сеп 2004, 13:35

Явор написа:давам газ кат светне зелено.и познай ко става.на ледващия,ако не го хванало червено,гледа като пукел :D

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 18 Сеп 2004, 14:47

4-тото :oops: :roll: :oops: :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Сеп 2004, 15:02

И аз гласувах за второто. Винаги разглеждам колите около мен, независимо от марката. Но практиката показва,че скъпите БМВ-та в общия случай ги карат хора, за които колата е просто гъзария. Срещал съм и истински фенове със много скъпи БМВ-та,но се броят на пръстите на едната ръка.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 18 Сеп 2004, 18:13

Блазе му що ли аз не мога да имам такова ето това ще кажа аз. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 18 Сеп 2004, 18:45

аз ще го пробвам като има хубаво БМВ знае ли как да го кара :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
8.32

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 18 Сеп 2004, 18:46

а ти знаеш ли :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от DA WOLF » 18 Сеп 2004, 18:55

4-тото е отг. на анкетета :idea:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Следваща

Назад към Основен Форум