BMW SlalomCup 2004
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW SlalomCup 2004
На паркинга на небезизвестния завод ZF Getriebe се проведе първият кръг от BMW SlalomCup 2004 . Участваха бими от 2002 CSL до Е46 МPower . Ето и КЛАСОВЕТЕ в които бяха разпределени участниците (това е офицялната страница на БМВ Слаломкъп , кликнете на Ergebnisse за да видите резултатите).
Слалома беше доста оспорван . Правилата бяха в общи линии следните.Преди началото участниците оглеждат трасето което се състоеше от поредица от шикани и обратни завои . след това всеки си заплаща таксата за участие , съответно с една кола могат да се пуснат няколко човека стига да си платят и се лепи съответния номер когато кара съответния човек . Пуснаха се почти на всички участници и жените им които също палиха гуми и дрифтваха злобно бимите
Трасето завършва с точно определено място в което трябва да се спре иначе опита се анулира . Всеки участник се пуска по два пъти и след това според класирането се пуска по още един пат във втория кръг за да се излъчи победител . Във втория кръг отиват най-добрите пет времена (не съм сигурен дали точно пет бяха) . След като преключи състезанието най-добрите возят зяпачите по трасето срещу заплащане
Интересуваме как приветствате вие подобна идея . Според мен това е най-добрият начин дасе разбере кой , кой е . И да се запушат устите на определени индивиди увлечени по стрийтрейсинга . Насладете се на снимките които направих..
това е Z3-та на шефа на клуба организатор
Борбата за първото място се разрази между тази Е30-ка
...и тази Z3-ka
разбираше имаше и други прекрасни екземпляри като тази Е30-ка например
а това животно
смятам че това няма нужда от коментар
това е една Е30-ка която вървеше доста за външния си вид
ето и останалите участници
нелипсваха и подобни ебавки разбира се
това е звука от двамата най-добри
E30MPower
E46Mpower
П.П. съжалявам за оскъдния снимков материал.
П.П. в момента се опитвам да осъществя контакт с хората от клуба които снимаха
Слалома беше доста оспорван . Правилата бяха в общи линии следните.Преди началото участниците оглеждат трасето което се състоеше от поредица от шикани и обратни завои . след това всеки си заплаща таксата за участие , съответно с една кола могат да се пуснат няколко човека стига да си платят и се лепи съответния номер когато кара съответния човек . Пуснаха се почти на всички участници и жените им които също палиха гуми и дрифтваха злобно бимите

Трасето завършва с точно определено място в което трябва да се спре иначе опита се анулира . Всеки участник се пуска по два пъти и след това според класирането се пуска по още един пат във втория кръг за да се излъчи победител . Във втория кръг отиват най-добрите пет времена (не съм сигурен дали точно пет бяха) . След като преключи състезанието най-добрите возят зяпачите по трасето срещу заплащане

Интересуваме как приветствате вие подобна идея . Според мен това е най-добрият начин дасе разбере кой , кой е . И да се запушат устите на определени индивиди увлечени по стрийтрейсинга . Насладете се на снимките които направих..
това е Z3-та на шефа на клуба организатор

Борбата за първото място се разрази между тази Е30-ка

...и тази Z3-ka

разбираше имаше и други прекрасни екземпляри като тази Е30-ка например
а това животно

смятам че това няма нужда от коментар

това е една Е30-ка която вървеше доста за външния си вид

ето и останалите участници

нелипсваха и подобни ебавки разбира се

това е звука от двамата най-добри

E30MPower
E46Mpower
П.П. съжалявам за оскъдния снимков материал.
П.П. в момента се опитвам да осъществя контакт с хората от клуба които снимаха

Последна промяна bravo на 27 Юли 2004, 23:28, променена общо 2 пъти
Най-мразя да съм прав!!!
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Браво Браво
Това на което си присъствал е ... ... ...
абе заеби
Шоуто не е за изпускане, определено
Красиви коли, красиви снимки
Евала, още веднъж

Това на което си присъствал е ... ... ...
абе заеби

Шоуто не е за изпускане, определено

Красиви коли, красиви снимки

Евала, още веднъж

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ако се направи такова нещо в българия ... просто не знам дали ще могат да се съберат висчки желаещи да гледат и участват ... просто ще е лудница... просто трябва да се намери такова място и съм сигурен че желаещи ще има бол....
Браво ти за мене си нечовек
в кой град е това м/у другото?

Браво ти за мене си нечовек

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
GIORCETO написа:Браво ти за мене си нечовекв кой град е това м/у другото?
Този слалом се състоя в една от най-бедните провинций на западна Германия гр.Заарбрюкен , област Заарланд . С това събитие беше открит сезона . Слалом къп се състои от верига от състезания в цяла Германия.И победителя е един

Сега на дневен ред е БМВ събора 2004 на тази провинция който е в събота . В събота имам и изпит който е до 12:00 и веднага се изтрелвам към рая с бимите

Най-мразя да съм прав!!!
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Браво!
Браво пич!
Напълни ми душата!

Напълни ми душата!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
quixzole написа:АЗ викам тука да го направим ние![]()
Туртурело да каже кога ще е възможно
това да не би да е проекта за showroom-a в БГ ?

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2