Всеки да помага според възможностите си
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
rado_rf написа:.... DrivinGGod - не питайте какво ви е дал клуба, а какво вие сте дали на него! С други думи - за да получиш, първо трябва да дадеш...
"Сашо - говори. Умно говори." - Това го бях чувал за лидера на евролевицата, ама и за нашия Сашо става

ZealoT написа:.... според мен 5 лева на месец са нищожна сума с оглед на нещата които може да научи човек тука ...
Така де, една свястна информация по даден проблем и вече си избил годишната такса като се има предвид цената на частите за колите ни

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ZealoT написа:... като гледам всеки който е имал проблем и е сподел тука поне 5 души веднага без да искат нищо в замяна се опитват да му помогнат!....
не искам да казвам голяма дума защото не съм много търпян тука..но лично аз ако мога да помогна с нещо,да дам съвет НЕ го правя с предпоставка да се чувства колегата задължен по някакъв начин...аз го правя от желание да помогна на човека да си оправи любимата НИ марка кола.....за това исках да кажа.

иначе мнение по въпроса имам но ще го запазя...който иска нека членува който не иска-да не членува...демокрация

8.32
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2