Човека си личи когато е на път...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от HagPyCaH_Tun » 16 Май 2008, 19:40

Естествено и аз подкрепям колегиалноста. От Пловдив съм..но съм съгласен с това че софиянци са по колегиални от тези в другите градове. Преди месец имах командировка в София..отиваме сутринта и се връщаме вечерта в Пловдив. Шофирането в София няма нищо общо с това тука или из другите градове..вярно е че в София задръстванията може да ти скъсат нервите,(влачех се с 1км/ч с служебната астра),но поне 10 пъти за 3 дена някой ми даде предимството си за да не чакам. Така че софиянци може да са всякакви,но ние само можем да взимаме пример от тях за колегиалност!
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 16 Май 2008, 22:37

цитат:.......... От Пловдив съм..но съм съгласен с това че софиянци са по колегиални от тези в другите градове..........

:yes: така е там хората видяха че да караш като джегит не стаа ...е има и някоя друга черна овца...в Пловдив още не сме стигнали до тва прозрение а пък в някой градове няма да цитирам имена трима души са способни да направят задръстване и слизат и се разправят сякаш си нямат никва работа :shock:
Последна промяна Бибо на 17 Май 2008, 15:38, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 16 Май 2008, 23:09

-видяха камерите и актовете-ама айде...
:lol: :lol: :lol:

Предишна

Назад към Основен Форум