централно заключване

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

централно заключване

Мнение от Dancho » 23 Сеп 2002, 17:13

Моята кола нямаше фабрично централно заключване и аз реших да и сложа. До тук добре, но чак след като го сложих видях че имам бушон и кабели, които са си оригинално на колата и стигат до вратите на куплунзи.
Та вапроса ми е някой борил ли се е и да сподели опит по въпроса ?

И още един вапрос имам, оказа се че на багажника не стига машинката до механизма за заключване. Дали може да се намери само скобата или дори само с машинка за багажника ?

Dancho
P.S. Колата е E30 318 `86, но мисля че няма особена разлика и при другите модели ;-)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

отг::централно заключване

Мнение от I.Voykov » 23 Сеп 2002, 17:54

Ako moje da mi kajesh kolko ti izleze centraloto s postavianeto,zashtoto i az sum se zasili da si slagam?Blagodaria ti predvaritelo
Изображение
87'318i FIRES ON ALL CYLINDERS

кандидат ентусиаст
Аватар

отг::централно заключване

Мнение от Dancho » 24 Сеп 2002, 9:12

По принцип тука вземат по 10 $ на врата (+ още 10 $ за заключване с ключ), но в Бургас в един магазин видях целия комплект 4 машинки с кабелите за 33 лв.

Dancho

кандидат ентусиаст
Аватар

Два пъти

Мнение от 5етко 5етицата » 13 Авг 2004, 15:33

Централното ми го ползвам само от ключа. С дистанционното на алармата не мога.
Казаха ми, че след заключване ако бързо врътна още веднъж дори да счупят стъклото няма да могат да отворят вратата от дръжката.
Вярно ли е :?: :roll:

От скоро реших, че ще заключвам само 1 път, докато щракне.

:help:Сега при ОТКЛЮЧВАНЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА ВРЪТВАМ 2 ПЪТИ, ЗАЩОТО ТЯ СЕ ЗАКЛЮЧВА САМА. Не 2 пъти бързо, че не става. Отключвам-тя се заключва, и пак отключвам...
ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ТИП ПРОГРАМИРАНЕ ИЛИ КЪДЕ ДА ХОДЯ ДА ГО ОПРАВЯТ?

Притеснявам се и, че може да почне да заключва (недай, Боже: да отключва), когато си реши.
Ще е много кофти, ако слезеш за цигари, оставиш ключовете и централното цъкне вратите...
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

Назад към Основен Форум