BMW - лоялност по пътищата
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Лоялност по нашите пътища...
Няма такова нещо, струва ми се, че никога няма и да има...за съжаление. За справка, вижте следната тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90602
То бяха бухалки, ножове, пистолети, шамари, голяма простотия и първобитна работа. Не виждам кога ще се променят нещата у нас.

То бяха бухалки, ножове, пистолети, шамари, голяма простотия и първобитна работа. Не виждам кога ще се променят нещата у нас.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
dexter написа:Лоялност по нашите пътища...Няма такова нещо, струва ми се, че никога няма и да има...за съжаление. За справка, вижте следната тема:

Колгата с Голфа

Не гледаш ли че цялата тема е една простотия.
Иначе колегиалност по пътищата верно няма, ама не е доказателството темата. Слава богу, макар че за два дни можеш да напишеш книга от псувни и простотии, оръжия поне рядко се вадят, а и боят е изключение

Не, въобще не могат да ме засегнат такива глупости. Плюс това аз смятам, че колата не прави човека. Простакът, ако щеш и във Ролс да го сложиш, пак ще си е простак, даже тогава още повече ще му личи
Не знам, причините да е такова положението в България са много и трудно ще се променят нещата, колкото и подобни теми да се изпишат. 

Абе няма никаква колегиалност. Особено тия с голфовете. Те все едно са някакво братство ама всичките до един са.......абе мани, мани. Видя ли голф (особенно с надписи от рода на ремус, бегачка) бегам далече (естествено крайна лява и газ).
Абе ора оти требе да се биеме оти мое колективно да си караме бмв-етата.
Абе ора оти требе да се биеме оти мое колективно да си караме бмв-етата.
Reportera написа:Е добре аз като нямам БМВ и карам Форд и като неми видят стикера на форума да не ме пускат ли....или кво да пускам само хора с Фордове![]()
Пускай всеки стига да не е прекалено нахален...КУЛТУРА НА ПЪТЯ!!
А ако и пешеходците пускахте, те тогава цена нямаше да имате! Говоря за всички шофьори общо, а не само за шофьори на определена марка.

Аз Пусках всеки който навременно и адекватно се опита да направи някоя маневра ...
Как се кефят особенно някой с по обикновенни колици ... а пешаходците както писа един колега по - горе ...видят ли бмв спират и като им дадеш път се усмихват приятно изненадани.
Трябва да има колегиалност но и разни нагли простаци без никакви мигачи и тн не пускам никога
от един такъв можете да видите мойта бавария на какво заприлича...
Как се кефят особенно някой с по обикновенни колици ... а пешаходците както писа един колега по - горе ...видят ли бмв спират и като им дадеш път се усмихват приятно изненадани.
Трябва да има колегиалност но и разни нагли простаци без никакви мигачи и тн не пускам никога
от един такъв можете да видите мойта бавария на какво заприлича...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
абе колеги мислим че темата отиде на друга посока начи тука треа да се пише за лоялност между бмветата а за останалите по нисши марки да не се намесват 

bmwista написа:(...) лоялност между бмветата (...)
Е то това не е ли по дефолт, след като всичките карате БМВ-та и сте членове на клуба (или поне повечето)? Поне аз така мисля - щом карате БМВ-та, лоялността трябва да е "настройка по подразбиране" и без да се обсъжда във форум.
Не знам дали ме разбрахте какво искам да кажа...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
bmwista написа:бе бате аз съм прост 4овек земи го преведи това моля ти се
Еми тогава значи го закъсахме като Опел през зимата, защото аз съм влюбен-отнесен и в момента ми е трудно да мисля в друга посока, освен към Овча Купел, а ти искаш и превод на непреводимото...

Ми... в общи линии се опитах да кажа, че след като сте членове на БМВ клуб не би трябвало изобщо да обсъждате, че трябва да има лоялност към БМВ-шофьорите, а направо да "действате" и да показвате лоялност един към друг без да го обсъждате в цяла тема.
Така по-добре ли е като превод?

- Bavarcho
- Пантерчо
-
ев ала колега
макар 4е аз сум доста прост те разбра
а и мисля 4е пове4ето от нас го показват преди едимн месец щех да смавем колата ако не беше един колега да мигне с фаровете

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4