BMW - лоялност по пътищата

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 20 Апр 2008, 18:04

Лоялност по нашите пътища... :roll: Няма такова нещо, струва ми се, че никога няма и да има...за съжаление. За справка, вижте следната тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90602
То бяха бухалки, ножове, пистолети, шамари, голяма простотия и първобитна работа. Не виждам кога ще се променят нещата у нас. :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Апр 2008, 18:56

dexter написа:Лоялност по нашите пътища... :roll: Няма такова нещо, струва ми се, че никога няма и да има...за съжаление. За справка, вижте следната тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90602
То бяха бухалки, ножове, пистолети, шамари, голяма простотия и първобитна работа. Не виждам кога ще се променят нещата у нас. :help:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колгата с Голфа :) Или много насериозно си взел приказките в темата, или много си обиден на глупостите в темата по повод на хлопели и голфове....
Не гледаш ли че цялата тема е една простотия.
Иначе колегиалност по пътищата верно няма, ама не е доказателството темата. Слава богу, макар че за два дни можеш да напишеш книга от псувни и простотии, оръжия поне рядко се вадят, а и боят е изключение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 20 Апр 2008, 19:30

Не, въобще не могат да ме засегнат такива глупости. Плюс това аз смятам, че колата не прави човека. Простакът, ако щеш и във Ролс да го сложиш, пак ще си е простак, даже тогава още повече ще му личи ;) Не знам, причините да е такова положението в България са много и трудно ще се променят нещата, колкото и подобни теми да се изпишат. :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от hippo524 » 23 Апр 2008, 10:48

Абе няма никаква колегиалност. Особено тия с голфовете. Те все едно са някакво братство ама всичките до един са.......абе мани, мани. Видя ли голф (особенно с надписи от рода на ремус, бегачка) бегам далече (естествено крайна лява и газ).

Абе ора оти требе да се биеме оти мое колективно да си караме бмв-етата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 23 Апр 2008, 11:05

Reportera написа:Е добре аз като нямам БМВ и карам Форд и като неми видят стикера на форума да не ме пускат ли....или кво да пускам само хора с Фордове :mhihi: :mhihi: Пускай всеки стига да не е прекалено нахален...КУЛТУРА НА ПЪТЯ!!

А ако и пешеходците пускахте, те тогава цена нямаше да имате! Говоря за всички шофьори общо, а не само за шофьори на определена марка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobssy » 25 Апр 2008, 10:53

Аз Пусках всеки който навременно и адекватно се опита да направи някоя маневра ...
Как се кефят особенно някой с по обикновенни колици ... а пешаходците както писа един колега по - горе ...видят ли бмв спират и като им дадеш път се усмихват приятно изненадани.
Трябва да има колегиалност но и разни нагли простаци без никакви мигачи и тн не пускам никога
от един такъв можете да видите мойта бавария на какво заприлича...

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Апр 2008, 15:56

абе колеги мислим че темата отиде на друга посока начи тука треа да се пише за лоялност между бмветата а за останалите по нисши марки да не се намесват :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 25 Апр 2008, 17:25

bmwista написа:(...) лоялност между бмветата (...)

Е то това не е ли по дефолт, след като всичките карате БМВ-та и сте членове на клуба (или поне повечето)? Поне аз така мисля - щом карате БМВ-та, лоялността трябва да е "настройка по подразбиране" и без да се обсъжда във форум.
Не знам дали ме разбрахте какво искам да кажа...
Изображение

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 25 Апр 2008, 17:29

бе бате аз съм прост 4овек земи го преведи това моля ти се :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 25 Апр 2008, 17:32

bmwista написа:бе бате аз съм прост 4овек земи го преведи това моля ти се :uups:

Еми тогава значи го закъсахме като Опел през зимата, защото аз съм влюбен-отнесен и в момента ми е трудно да мисля в друга посока, освен към Овча Купел, а ти искаш и превод на непреводимото... :lol:
Ми... в общи линии се опитах да кажа, че след като сте членове на БМВ клуб не би трябвало изобщо да обсъждате, че трябва да има лоялност към БМВ-шофьорите, а направо да "действате" и да показвате лоялност един към друг без да го обсъждате в цяла тема.

Така по-добре ли е като превод? :lol: Ако не е... :roll: :help:
Изображение

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 25 Апр 2008, 17:45

ев ала колега 8) макар 4е аз сум доста прост те разбра :mhihi: а и мисля 4е пове4ето от нас го показват преди едимн месец щех да смавем колата ако не беше един колега да мигне с фаровете :!: :!: :!:

Предишна

Назад към Основен Форум