ALPINA B7(Поредният тежък бомбандировач) срещу S55 AMG

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Юли 2004, 18:06

:1:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 23 Юли 2004, 20:26

пичове(чочо и визи) аре стига с глупостите ако ще пишете простотий моля да са на ЛС
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юли 2004, 21:42

наиграхте ли се? :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 26 Юли 2004, 11:00

аз за какво е пуснах тая тема то какво стана ? де да можех да и дръпна ключа......
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 27 Юли 2004, 19:35

BMW8 написа:Аз пък ще взема БМВ-то, а ако ми дадат Мерджана, ша го продам и ша си купя Алпинатаааааа :D

аз пък ще взема мерцедеса и ще ида пред завода даго строша зада им покажа че още немогат да правят коли.
само най-добрите умират млади

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bozi_bmw » 27 Юли 2004, 19:50

biko написа:
BMW8 написа:Аз пък ще взема БМВ-то, а ако ми дадат Мерджана, ша го продам и ша си купя Алпинатаааааа :D

аз пък ще взема мерцедеса и ще ида пред завода даго строша зада им покажа че още немогат да правят коли.

MASHALA BRATO :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 27 Юли 2004, 22:08

ISATIS написа:.........Както и да е много оффтопик отидохме, извинявам се на Браво , че понаср*хме хубавата му тема и се извинявам ако съм обидил някого с по-острите ми постове.Пийс! :D :wink:

Искам да кажа че приемам извиненията и мисля да се намеся като арбитър.

Wizi е прав че доскоро бимите минали през Алпина бяха задължително с емблеми на Алпина , но напоследък незнам защо аз лично не съм видял БМВ след Е60 с емблема на Алпина.Може би има промяна в политиката :roll:
По мое мнение ако сравнявате Алпина то е добре да ги сравнявате с АМГ , а не с Брабус .
Алпина , модифицират бими от доста време и ще го правят вовеки според мен . Бимите подобрени от Алпина си остават такива . Вие като си сложите джанти и крила и прагове и чип и ......и като ви питат какво карате и вие казвате сбирщайн така ли ? Или пък си измисляте собствена марка ?!?!?!?!
ISTATIS също е прав и всички сте прави само дето трагнахте всичките на скорост и се заджавкахте. Аре важно е да има мир ;)
Ето две пресни снимки с БМВ емблеми ;)
Изображение
Изображение
Най-мразя да съм прав!!!

Предишна

Назад към Основен Форум